Home » Busreizen » Teller FC Utrecht; 225 kaarten verkocht!

Teller FC Utrecht; 225 kaarten verkocht!

28-03-2017 10.23

01-04-2017 20.45 uur
KingZine bussen: 56 verkocht=  4 beschikbaar
Supportersclub bussen: 69 verkocht= 27 beschikbaar
Autocombi: 100 verkocht= 51 auto’s/ 125 kaarten beschikbaar
Totaal: 225 verkocht= 156 beschikbaar

23 reacties

 1. het loopt nog niet echt storm

  0

  31
  • Die club van je uit Breda ook niet he 😂

   27

   1
   • Ik begin zo langzamerhand te denken dat de heer Tilburg 013 opvallend klein van geest is. Jijbakken, kinderlijk verwijten en zeuren; dat is wel zo’n beetje het repertoire.

    0

    11
   • Ik wist niet dat je 2 accounts beheerde, Snorro?

    11

    1
   • kindjes kindjes kindjes toch!

    hopelijk 300 man mee zou mooi zijn.

    3

    0
  • Goirle Hallee

   Het kan niet altijd zo’n mooi uitvakje zijn als jullie uitvak in Sittard laatst

    

   Wordt gewoon een mannetje of 300 wat helemaal zo gek niet is.

   1

   0
 2. dn Baaierd

  Wij gaan ook met zeker 3 man maandag of dinsdag ff kaarten halen😆

  3

  0
 3. Prachtig, prachtig, prachtig! Laat die gasten lekker een discussie uitvechten, is toch het mooie van voetbal en de meningen die daarbij horen.

  Oke, het begint een beetje respectloos te worden dus ik adviseer weer ontopic te gaan, maar ga vooral door met de discussie 🙂

  Mijn mening:

  Dagjes mensen of niet, er is weer een prachtig initiatief genomen waar veel sponsoren hun medewerking aan hebben gegeven, chapeau. Dat er veel dagjes mensen tussen zitten heb je altijd maar feit blijft dat er al bijna 1400 kaarten zijn verkocht, hulde. Als er van al die dagjes mensen, die de vibe gaan voelen van uitwedstrijden, volgend jaar 10% mee gaat naar Utrecht uit heb je je doel al bereikt. Daarbij vind ik inderdaad ook dat je niet in de portemonnee van anderen kunt kijken maar ook dat je onze mede supporters wel mag stimuleren om mee te gaan ook naar andere wedstrijden. Als er dan minder mensen mee gaan om wat voor reden dan ook heb je dat te respecteren.

  Ik kan me echt nog periodes voor de geest halen dat er 75 man bij Utrecht uit aanwezig waren. Ik ben ook weleens uit naar Breda gegaan dat we nog niet eens met 350 man in het uitvak zaten, schaam je je ook kapot. Wat dat betreft zijn er in de afgelopen jaren heel veel goede stappen gemaakt en dat er straks 1400 man in Eindhoven zit is daarvan het resultaat, HULDE!!

  28

  1
 4. Snorro en tilburg qua communicatie gaat het bij allebei fout . Jullie lijken allebei wel 12 man man man

   : – je mag in de schaduw van mijn stront nog geen rot appeltje gaan zitten eten

   

  Ga normaal met elkaar om man . Ohja wij gaan EUROPA in x

  1

  1
 5. @Snorro, waarom voel je je zo aangevallen? Natuurlijk zijn er mensen met een goede reden om niet te gaan, dat is ook helemaal niet het punt.

  Punt is wel dat we met 120 verkochte kaarten wel wat meer gas mogen geven!

  5

  0
 6. Snorre en Tilburg013 wellicht kunnen jullie je gezamenlijke affaire buiten deze site afdoen. Iedereen heeft toch zijn eigen standpunten om wel of niet naar een uitwedstrijd te gaan. Dat doet niets af voor je club liefde voor Willem II.

  9

  1
  • Beste subjectief…

   Ik geef gewoon mijn mening, maar blijkbaar is het voor Tilburg013 zeer belangrijk iedereen hier te overtuigen van zijn gelijk en iedereen die ervoor kiest selectief uitwedstrijden te bezoeken impliciet gebrek aan betrokkenheid te verwijten. Ik laat me dat sowieso door niemand op de mouw spelden, maar zeker niet door zo’n kortzichtig figuur.

   4

   7
 7. Allemaal leuk die awayday naar PSV maar deze wedstrijd is een stuk belangrijker!

  Waar zijn die 1600 mensen nou? Zitten er zoveel dagjes mensen tussen? Gaan we weer zeiken om de prijs? Clubliefde is onbetaalbaar mensen!

  Dat mooie aantal krijgt pas een waarde zodra we er ook massaal staan bij andere wedstrijden en niet alleen bij de awayday.

  Koop je kaarten voor Utrecht!!!

  19

  7
  • Jij kunt niet in de agenda en portemonnee van anderen kijken, Tilburg 013! beetje nuance mag wel.

   3

   6
   • Denk je nou echt Snorro dat er wel 1600 mensen kunnen op 9 april en dat er op 1 april (bij een wedstrijd die er echt toe doet) veel minder mensen kunnen? Terwijl de zondag (in de meeste gevallen) in het teken staat van het beoefenen van je eigen sport.

    Naar Utrecht kun je al gaan voor € 10,- (+benzine kosten) en PSV ben je erbij voor €12,- dus heb geen idee waarom je het hebt over de agenda en portemonnee van een ander?

    Heb jij je kaarten al gekocht voor Utrecht? Of ook alleen voor PSV?

     

    15

    7
   • hier ben je ook al een lulhannes… zal wel geen toeval zij dan.

    6

    5
   • Volgens mij is het je persoonlijk doel om elke wedstrijd te gaan zodat je hier even kunt bepalen dat anderen ook maar moeten gaan, simpelweg omdat er geen redenen zijn om niet te gaan. Dat geldt voor elke wedstrijd. Wat is nou 50 euro voor wedstrijdje arena? Onderweg bijten we wel op een houtje dus dat kost al niks. Je vrouw en kinderen zoeken het zelf maar uit elke week. Ik heb zelden zo’n domme, ondoordachte reactie gelezen als dit. Ik snap best dat jij gewoon een goed zakgeld krijgt, een goed afgerichte vriendin hebt en verder niet veel om handen, maar dat gaat helaas niet voor iedereen op. Als je dat niet snapt ben je: of niet wijs of je bent 15. Wat feitelijk op hetzelfde neerkomt

    10

    8
   • Nee, mijn doel om naar een wedstrijd te gaan is omdat ik er voor ONZE club sta. De spelers verdienen de steun met een vol uitvak met deze prestaties! Ik sluit me liever niet aan bij die dagjes mensen die profiteren als er alleen een korting is, of als er gratis snacks worden uitgedeeld. Sta je straks wel vooraan als we play-offs spelen?

    Verder kijk jij gelukkig niet in de portemonnee van een ander door dit soort dingen te zeggen… en als er geen redenen zijn om niet te gaan, dan ga je toch mee? Het begint er toch op te lijken dat ik wijzer ben dan jou Snorro.

    Oja, en 15 ben ik ook niet!

     

     

    8

    10
   • Ik weet niet waaruit nu precies zou moeten blijken dat jij wijzer bent… Onnozel ben je in elk geval wel. Duidelijk zo’n lulletje dat nu een heel fanatiek eerste jaar doormaakt en zijn enthousiasme op een sneue manier probeert over te brengen. Ik heb besloten me er verder niet aan te storen. Succes met je gewauwel hier, maar dat trekt echt geen hond over de streep.

    7

    3
   • Wees eens niet zo negatief knulletje. Blijkbaar mag je mensen niet stimuleren om mee te gaan van jou. Je zou ook eens mensen moeten aansporen en motiveren om het uitvak te  vullen. En niet alles in het negatieve te trekken.

    En stop eens met die dingen te verzinnen over m’n leeftijd, hoe vaak ik ga en sinds wanneer ik ga. Je zit er steeds weer naast! Dus bespaar het jezelf en kom eens met echte feiten.

    4

    7
   • Vooruit dan, hier de feiten:

    -je probeert jezelf hier weg te zetten als een ‘top boy’;

    -je probeert anderen hier weg te zetten als dagjessupporters zonder enig aanzien des persoons;

    -je gedraagt je als een kind van 15 waardoor ik moet aannemen dat je 15 bent;

    – je mag in de schaduw van mijn stront nog geen rot appeltje gaan zitten eten;

    -het is erg makkelijk om op je slaapkamer populair te doen;

    – in de praktijk zou daar niets van terecht komen.

    Omdat hierover alles nu is gezegd rond ik bij dezen de woordenwisseling af. Succes ermee

    3

    6
   • Haha, zet jezelf nou niet nog meer voor lul dan dat je al deed door nog meer onzin uit te spreken.

     

    9

    4
 8. 500 moet zeker lukken

  10

  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *