Home » Headlines » #StayStrongAppie

#StayStrongAppie

Wat een treurig nieuws. Abdelhak Nouri houdt blijvende hersenschade over aan het ongeluk van afgelopen zaterdag. De kans dat zijn carrière ten einde is, is helaas erg groot. De naasten van Nouri, Ajax en eigenlijk de hele voetbalwereld is in shock. Ook wij. Namens alle Willem II supporters wensen wij alle betrokkenen heel erg veel sterkte toe. 

Een jongen met dromen en heel veel talent, zo stond Nouri bekend in Amsterdam en eigenlijk in heel Nederland. Tegen Willem II maakte hij zijn debuut en wist meteen te scoren. In die wedstrijd was al te zien hoeveel plezier ‘Appie’ had en spatte de kwaliteit van zijn spel af.

18 reacties

 1. he jongens zullen we met alle willem 2 supporters een keer bij willem 2 stadion afspreken om het spandoek voor nouri te maken met alle supporters is dat zo gedaan

  1

  3
 2. Heren van Tifosi, ik weet dat jullie vaak druk zijn en dat een doek niet zomaar gemaakt is. Deze jongen maakte tegen onze club zijn debuut en eerste doelpunt. Misschien kan er wat gedaan worden voor hem en zijn familie?? Doekje ofzo in de 34e minuut. 

  11

  0
 3. Bij dit nieuws gingen mijn gedachte meteen terug naar Robbie de Wit, wat een drama:(

  Sterkte voor iedereen die Appie een warm hart toedraagt, maar vooral Appie zelf.

  Echt niet te bevatten….

  1

  0
 4. Bij het lezen van dit bericht liepen de rillingen over mijn lijf.

  7

  0
 5. Als liefhebber van dit soort rasvoetballers en nog meer als mens geschokt door dit nieuws. Aan hemzelf en direct betrokkenen van Appie Nouri alle sterkte toegewenst. Ben benieuwd hoe hij eruit gaat komen.

  Eerbetoon overal in de 34e minuut misschien op de eerste competitiedag?

   

  21

  0
 6. TTB

  Heel triest nieuws dit. Zo’n jong talent en dan overkomt je zoiets verschrikkelijks. We kunnen nu alleen maar hopen op een wonder, dat hij er zo goed mogelijk uitkomt.  Heel veel sterkte gewenst voor Nouri en zijn naasten.

  #StayStrongAppie

  5

  0
 7. Forza Willem II
  Forza Willem II

  Dat hij niet meer kan voetballen is nog wel het minst erg. Maar dat ie waarschijnlijk niet meer normaal kan functioneren in het dagelijks leven is wel het ergste . Sterke aanhem  en aan z’n familie

  13

  0
 8. Echt verschrikkelijk dit.. erg veel sterkte gewenst aan Nouri en zijn naasten.Misschien een spandoekje bij de eerste thuiswedstrijd binnenkort om hem en zijn naasten een hart onder de riem te steken?

  18

  5
  • Wie min lijkt deze reactie nou.. Mega triest. Zou het geweldig vinden dat Tifosi een spandoek namelijk Willem II. Voetbal zijn supporters!!!

   13

   5
   • Inderdaad sneu als je hier minnetjes voor geeft denk ik. Elke vorm van rivaliteit zou nu niet uit moeten maken. Het was alleen maar bedoeld als goed gebaar..

    11

    4
 9. Respect voor het posten van dit bericht, en heel veel sterkte aan Nouri en zijn familie gewenst.. Dit is enorm treurig voor alle betrokkenen en voor de gehele Nederlandse voetbalwereld.

  15

  0
  • Guillaume1896

   @Doofey: helemaal mee eens. Op zo’n moment moet elke vorm van rivaliteit weg zijn en kunnen we alleen maar samen geschrokken en verdrietig zijn over zo’n verschrikkelijk nieuws.

   Afschuwelijk dat zo’n jong en veelbelovend iemand dit overkomt. Zet je weer met 2 voeten op de grond.

   13

   1
 10. kukeltje

  Pffff… Wat een drama.

  Hopen dat hij nog wel een zelfstandig leven kan leiden.

   

  14

  0
  • Moker

   leiden..

   7

   12
  • Cards

   ‘ Als hij bijkomt zou hij niet meer kunnen denken, eten, praten, lopen, zelfs waarschijnlijk niet eens iemand herkennen. Niet meer functioneren gewoon ‘

   fcupdate brengt een somber beeld over de toekomst van deze jongen. Als-ie ooit nog echt bijkomt dan kan hij helemaal niets meer zelf. Hel op aarde dus 🙁

   1

   0
 11. Enorm triest voor zo’n jongen die aan het begin van zijn carrière staat. 

  15

  0