Home » Headlines » Slecht Willem II pakt punt

Slecht Willem II pakt punt

Een zeer slecht spelend Willem II heeft vanavond met 1-1 gelijk gespeeld in en tegen Groningen. Voor Groningen scoorde Jensen en bij Willem II Oulare.

Uitblinkers aan Willem II zijde waren Lamprou, Peters en Lachman. Haye, Croux, Joppen, Falkenburg en Tschminga speelde een dramatisch slechte wedstrijd. Ondanks de slechte wedstrijd blijven de Tricolores in de race voor plaats 9.

39 reacties

 1. Het is toch echt van de zotte dat we Lamprou niet langer willen/ kunnen binden? Heb er geen goed woord voor over gewoon. Hij is onderdeel van de basis die weinig doelpunten tegenkrijgt.

  Je moet voor komend seizoen de volledige achterhoede intact houden op linksback na. Alleen op het middenveld moet geinvesteerd worden. Waarom laat je de keeper dan vertrekken? Ik zal ze wel nooit begrijpen daar aan de Tilburgseweg

  8

  1
  • Ik word een beetje moedeloos van deze discussie. De wil was er. De aanbieding ook. Als het aan een deel van de supporters ligt moet al het geld maar naar een keeper en dan zullen we die versterkingen op andere posities die we ook keihard nodig hebben maar achterwege laten. Want elke euro kan maar een keer uitgegeven worden. En weer richting randje afgrond omdat we teveel financiële risico’s nemen zit niemand meer op te wachten.

   7

   2
   • Het is geen discussie maar een uiting van onbegrip voor een Willem II gerelateerd onderwerp. Ik geloof dat een willem II forum dan de uitgelezen plek is om mijn onbegrip te uiten toch?

    1

    2
   • Zeker, maar waar komt dat onbegrip vandaan dan?
    Willem II laat Lamprou niet zomaar gaan, ze hebben hem ook gewoon een aanbieding gedaan, maar Lamprou vond het aanbod onvoldoende en gaat proberen elders een beter aanbod uit het vuur te slepen.

    De wil is er aan beide kanten om te verlengen, maar Lamprou krijgt natuurlijk ook signalen door wat hij elders bij een grotere club zou kunnen verdienen. Lamprou heeft dus ongetwijfeld een minimum in zijn hoofd zitten, en Willem II een maximum dat het kan betalen. Dan kom je er soms helaas niet uit, balen, zuur, maar zo werkt de wereld nu eenmaal.

    Ik snap Willem II dat ze niet zomaar meer gaan bieden, omdat het geld op de Goirleseweg nou ook niet bepaald tegen de plinten klotst, en ik snap Lamprou dat hij ook niet gaat tekenen als hij vermoed elders bijvoorbeeld de helft meer te kunnen vangen. En natuurlijk heeft Kostas het geweldig naar  zijn zin in Tilburg, maar als je ergens 5.000 in de maand meer kan verdienen, moet ook hij gewoon aan zijn toekomst denken. Nog buiten het sportieve aspect, want ik denk dat hij ook gewoon bij een grotere club basis kan staan.

    6

    1
   • Highway Patrolman
    Highway Patrolman

    Helaas klopt jouw verhaal niet. In de winterstop in Spanje heeft Kostas aangegeven graag te willen blijven. En toen en NU heeft hij nog geen alternatief gevonden. Dus dat hij weg gaat om elders meer te verdienen klopt niet!! Dat het nu voor hem goed uitkomt is een ander verhaal. Maar dat WAS zeker niet zijn reden.

    1

    0
   • UNITED

    Het is te hopen dat Kostas tegen Utrecht weer een keer 2 blundertjes maakt. Dan kan hij een andere club op zijn buik schrijven en dan kan ie mooi bijtekenen.

    1

    4
  • Als je daarmee de begroting niet meer sluitend krijgt snap ik het wel. Snap het ook wel als Lamprou het dubbele of meer dan de nummer twee op de salarislijst gaat verdienen. We hebben helaas beperkte middelen en moeten er zo’n 22 spelers van kunnen betalen. Een keeper alleen houdt ons ook niet in de eredivisie

   3

   2
 2. Wat een geweldig doelpunt van Oularé. Wat een geweldige reddingen van Lamprou.

  Meer is er eigenlijk niet over te zeggen toch?

  4

  0
 3. Highway Patrolman
  Highway Patrolman

  BERRY WAKKER WORDEN!!!! LAMPROU SNEL EEN GOED CONTRACT AANBIEDEN!! OF ZIJN WE BLIND AAN DE GOIRLESEWEG.

  15

  2
  • wat is volgens jou een goed contract ?

   volgens mij hebben ze hem voor Willem II begrippen een prima contract aangeboden maar Lamprou zal hopen op een subtopper in Nederland zoals Utrecht of Heerenveen en misschien wel az waar je minimaal het dubbele verdiend dan bij Willem II. Is zijn goed recht maar hij moet ook beseffen dat Willem II dat niet kan en wil betalen.

   of zijn we vergeten waar we 8 jaar geleden stonden? Spelers als Aerts schenkel boutahar demouge kargbo verdiende een vermogen en dat kostte ons bijna de kop.

   lamprou keept de laatste wedstrijden geweldig maar als hij zelf niet wil ingaan op een goed aanbod dan moet je boek sluiten en op zoek gaan naar andere keeper.

   voordeel is dat we veilig zijn en je nu snel aan het werk kan met je selectie.

   18

   6
   • Highway Patrolman
    Highway Patrolman

    Hi John nr1. Een goed contract is een contract waar waardering uit spreekt voor bewezen diensten! En dus niet een per saldo LAGER contract aanbieden!! En het hoeft op zich niet veel meer te zijn. Maar MINDER is wel het laatste wat je moet doen. Kostas is echt niet de “geldwolf” waar hij soms voor wordt uitgemaakt. Zijn hart ligt echt bij onze club!! Maar de liefde moet dan wel van BEIDE kanten komen. Als jij in zijn schoenen zou staan zou je ook met dit aanbod je zwaar beledigd voelen!!

    6

    7
   • Volgens mij heb ik iets gemist. Een lager contract?? Dat heb ik nergens gehoord of gelezen alleen dat ie in de top 3 van bestverdieners van de selectie zou gaan horen. En dat is denk ik ook reëel voor Willem II.

    0

    5
   • Highway Patrolman
    Highway Patrolman

    Hi Robby. Ik heb het over een PER SALDO LAGER contract. Dat kan dus bruto hoger zijn maar netto een stuk minder!! Ligt ook aan de secundaire arbeidsvoorwaarden.

    5

    3
   • Mulder keept niet constant genoeg, Lamprou wil hoger op, Streppel is trainer bij Heerenveen.

    1+1= 3

    4

    4
   • hoeist Highway Patrolman. Per saldo dit dat. Wat bedoel je nu eigenlijk?? We wonen in nederland. Dan ga je niet opeens minder verdienen als je bruto meer krijgt. En wat denk jezelf . Dat ze opeens andere secundaire voor waarde hebben. Lamprou is een domme jongen en wil gewoon meer centjes. Mulder verdient denk ik zon 5 ton en Heerenveen vind dat te veel dus willen er vanaf. Streppeltje kent lamprou die bieden ze 3 ton. Iedereen blij.

    0

    2
   • Highway Patrolman
    Highway Patrolman

    @Sliceland. Nou het is op zich erg duidelijk maar speciaal voor jouw wil ik het je nog wel een keer uitleggen. JOUW vraag: “En wat denk jezelf . Dat ze opeens andere secundaire voorwaarden hebben.” is zeer reëel. Dat doe je NORMAAL niet maar bij Willem II (Berry) dus WEL!! Kostas heeft nu bijvoorbeeld in zijn contract dat hij een keer of 4 naar Griekenland mag met het vliegtuig op kosten van de club. Dat vervalt dus!! Dus NETTO houdt hij minder over als dit soort voorwaarden/afspraken niet meer in zijn nieuwe contract staan. Snappie!!!!!

    3

    2
  • Heb jij bij de contract besprekingen gezeten? Je bent wel heeeeel stellig dat het een slechte/mindere aanbieding is geweest. Mij lijkt het er meer op dat Willem II redelijk en eerlijk is naar de middelen die ze hebben, en dat heeft Lamprou ook gewoon te respecteren. Dan kun je als trotste Griek het te min vinden maar of het eerlijk is om dat zo te uiten … Waardering krijgt hij meer dan genoeg!

   0

   0
   • Highway Patrolman
    Highway Patrolman

    @TilboRob zie mijn antwoord hierboven!!!! Als je jouw zo’n voorstel hadden gedaan in jouw werk zou jij OOK weigeren. Laat staan op welke manier alles is gegaan en voorgesteld!! Over de tijd en datum van de deadline nog maar niet te spreken!!!

    2

    1
 4. Tri_colores_1896
  Tri_colores_1896

  Wat ’n foei-lelijk stadion is dát zeg!!!! Het lelijkste die ik ooit van binnen zag. Die ellendige trappen in dat trappenhuis zonder ramen. Alle stoelen in dat verschrikkelijke gifgroen.  Het net dat voor het vak hangt. Echt niets aan dat stadion is mooi.

  Het vertoonde spel was ook niet om over naar huis te schrijven. Maar weer een puntje en nóg steviger op die 9e plaats. Maar dat kan volgende x weer anders zijn. . . . .

  Toch een leuke dag gehad

  COME ON WILLEM II !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8

  5
 5. Jeroen Tilburg

  Tsimanga eruit, Wuytens er in. KLAAR

  1

  4
  • wuytens is geen back en dat was tweede helft goed te zien. Werd aan elke kanten voorbijgelopen

   2

   0
 6. Het was niet best. Eerst 20 minuten veel balbezit, maar tot een fatsoenlijke doelkans kwam het niet. Te voorzichtig, leek wel op schijnaanvallen. Na de 1-0, als het moet, kan het opeens wel. Dat heeft wel iets met instelling te maken. Na die 20 minuten lieten we ons veel te makkelijk wegtikken door een zeer matige ploeg. Diko Koppers blijkt een gemis in de ploeg. Ik vond Ojo een zwake schakel, was veel te onrustig aan bal. Daar tegenover stond dat hij wel veel vieze meters maakte.

  Centraal duo Peter en Lachman stond goed. Maar bij de goal ging Peters toch aardig in de fout, door die bal in de voeten van de tegenstander te koppen. Mag niet gebeuren. Ik vond Oulare toch ook zeker een voldoende halen. Hij stond te vaak op een eiland als hij werd aangespeeld, dat kan je hem niet verwijten. Hij was sterk aan de bal en zijn goal was prachtig. Jammer dat hij tot 2020 vastligt bij Watford, een langer verblijf zal er wel niet inzitten. Lamprou weer man of the match, dat behoeft geen discussie.

  Al met al is een punt in de Euroborg gewoon een prima resultaat. In het verleden stond een bezoek aan Groningen bijna garant voor een kansloze nederlaag. Van de 27 gespeelde wedstrijden hebben dit seizoen alleen thuis tegen Vitesse en Feyenoord kansloos verloren. Daar tegenover staat dat we veel lelijke punten hebben gehaald, maar ik zie voor nu liever de punten dan de bloemen. Over twee weken hoop ik op een puntje in Utrecht. Met Ado thuis in het vooruitzicht gaan we serieus kans maken op die 9e plek.

  22

  2
 7. Lamprou held van de dag in Groningen. Helaas dat hij in een interview met FOX over zijn toekomst praat en daarbij eigenlijk duidelijk aangeeft dat een vervolg bij Willem II er niet meer in zit… 🙁  Wil een stap hogerop binnen Nederland..

  Heeel erg zonde en bijzonder jammer! Een betere gaan we niet vinden!

  6

  0
  • Wellicht dat WillemII over een paar weken een stap hoger blijkt te zijn dan Heerenveen. Ik blijf hopen dat hij blijft.

   1

   0
 8. Ben je je moeder kwijt? Hier ben ik!

  3

  17
 9. Lamprou en Lachman waren onze beste spelers vanavond. Ojo speelde overigens ook een prima wedstrijd. Paar mooie passes, aardig wat onderscheppingen en amper balverlies.

  Tshimanga was echt niet  om aan te zien. Meer spelers waren niet best, maar d’n Derrick was veruit het minst.

  2

  5
 10. Superslecht WII trekt het punt over de streep, dat was in het verleden wel anders, en je houdt Groningen op afstand. Toch weer een resultaat voor ons cluppie

  3

  0
  • En Heracles verliest. Dus per saldo niet eens een erg slechte avond.

   0

   0
 11. Johan kan toch niet meer om Lamprou heen, hij moet hem nu wel nomineren als speler van de week! Stak met kop en schouders boven de rest uit. Lachman ook een prima wedstrijd. Peters en Croux beide schuldig aan het doelpunt van Groningen. Croux geeft weer wel een geweldige voorzet waaruit Oulare scoort. Wuytens is geen back, maar dat wisten we al. Kortom prioriteit voor komend seizoen ligt bij de back’s. Ik vond die Anderson bij Groningen wel een lekkere partij spelen. Op de vleugels zou ik graag Brogno van Sparta erbij hebben. Scoort veel en heeft een prima voorzet.

  Keeper? Het liefst Lamprou, mits het financieel verantwoord blijft. Goed, hij kost misschien af en toe een puntje, maar hij pakt er veel meer!

  Plus is wel dat we nu punten pakken, waar we in het verleden met lege handen naar huis gingen. Met een financieel gezonde organisatie kan er nu echt gebouwd worden.

  11

  0
 12. Normaal was het vaak: wij de bloemen, zij de punten. Dat is nu andersom. Het is niet altijd even fraai en sprankelend, maar mijn weekenden zijn veel aangenamer dit seizoen.

  Hoe hoger we eindigen, des te beter voor toegekende tv gelden en aanstaande dvd houders.

  Lekker puntje erbij!

  8

  0
 13. Der Bumber

  Verwachting kwam dus uit. Groningen was veel beter, ongelooflijk hoe zwak het middenveld en aanval. Al genoemd uitblinkers Lamprou, Lachman en Peters. En     natuurlijk Obbie met een fantastisch doelpunt. Hij is de beste winteraankoop sinds Stijn Wuytens.

  Maar het resultaat mag er zijn. De aanval van Groningen op de 9e plaats afgeslagen. NEC staat met 3-0 achter en Heracles met 1-0.

  We hebben nog een superzwaar programma maar nog 7 punten en je eindigt op de 9e plek!

  7

  0
 14. 5 minuten redelijk gespeeld (na de 1-0) waarin er tempo werd gemaakt en de bal zsm naar de spitsen werd gespeeld. Daarna weer laf, traag, fantasieloos gebrei en tikkies terug!

  kali die in de laatste minuut tussen 3 man meent te moeten gaan dribbelen…

  Zoals ik vorige week al zei: Joppen en tschimanga kunnen het nivo niet aan.

  Lamprou, peters, lachman en Oulare voldoende. De rest morgen straftraining.

  5

  3
 15. Onze linksback was weer dramatisch!!Lamprou ..diep respect.

  6

  0
 16. Tsimanga man man man, die kon niet eens stabiel op zijn benen staan laatstaan een aanvaller afstoppen. Wat is die slecht zeg!! Misschien de trillingen in Groningen?

  Oulare en Kostas weer belangrijk voor ons! Over de rest laten we maar niks zeggen. Next…

  13

  1
 17. TilBrow@

  Klasse Lamprou. En middenveld werd aan de zijkanten continue overlopen. Waarom niet Lieftink erin, die zorgt voor veel meer balans en stabiliteit op het middenveld. Lieftink voor Haye, helemaal klaar met die gast…

  9

  0
 18. Pfff dit was niet om aan te zien. Leek wel of ze naar Groningen waren gelopen. Overal te laat, backs werden aan alle kanten voorbij gelopen , en Croux en Haye waren extreem slecht. Wat een mazzel hebben we dat we met Lamprou peters en Lachman een fantastisch centrum hebben!!!

  14

  0