Home » Headlines » Scott Galloway (22) op stage bij Willem II
BRISBANE, AUSTRALIA - APRIL 02: Scott Galloway of the Mariners kicks the ball during the round 25 A-League match between the Brisbane Roar and the Central Coast Mariners at Suncorp Stadium on April 2, 2017 in Brisbane, Australia. (Photo by Chris Hyde/Getty Images)

Scott Galloway (22) op stage bij Willem II

Diverse Australische media weten te melden dat de 22e jarige Scott Galloway (speler van Central Coast Mariners) op stage is bij ons clubke.

Galloway kwam in seizoen 2016-2017 over van Melbourne Victory en speelde vrijwel alle wedstrijden voor de Mariners en speelde tevens al redelijk wat potjes voor de jeugdelftallen van Australië.

Meer weten, check: https://en.wikipedia.org/wiki/Scott_Galloway

 

 

19 reacties

 1. Hij mag het morgen tegen VOAB gaan proberen.

  0

  0
 2. Guillaume1896

  @ Highway Patrolman: Bedankt wederom voor je positieve bijdrage op Tilbo. Wat kijk jij vreselijk zuur tegen onze club aan zeg. Uiteraard is het iedereen vrij om zijn mening te geven maar die van jou is in 95% van de gevallen negatief. Ga iets leuks doen man!

  5

  1
 3. dn Baaierd

  Er zal wel een hele goede reden achter zitten waarom ze in de Australische  vijver zitten te vissen. Het zijn van origine  degelijke voetballers die wel hun mannetje staan met een beetje techniek erbij heb je dan gewoon een leuke speler voor de eredivisie. Financieel  lijkt het me geen probleem qua salaris aangezien Australië ook met het Eurosong festival  mag meedoen?

  7

  1
  • Highway Patrolman
   Highway Patrolman

   @Guillaume 1896: Dank je voor je opmerking. Maar volgens mij ben ik niet negatief. Ik baal van het vertrek van sommige spelers en vraag me dan ook af of er betere gevonden kunnen worden. Dat betwijfel ik erg. Is dat negatief? Ik denk van niet. Maar aan Joris en Wielaert om te bewijzen dat ik ongelijk heb. Maar gezien de ervaringen met beiden heb ik daar een hard hoofd in. Noem het negatief. Dat mag jij, ieder zijn mening. Maar ik noem het realistisch. Als ik niet al jaren zo’n hart voor mijn club heb dan zou ik me inderdaad niet zo druk moeten maken. Wat dat betreft geef je me wel goede raad om iets anders te gaan doen. Maar ik kan helaas niet zonder mijn club!!!!

   3

   6
   • Van welke spelers baal je dan?

    falkenburg heeft een goede periode gehad, maar het is tijd om een ander soort speler op 10 te krijgen.

    Wuytens. Ziet vd looi t niet in zitten. Denk dat er makkelijk ee gelijkwaardige aangetrokken kan worden

    koppers. Heeft een paar potten goed gespeeld. Valt een betere voor te vinden.

    Lamprou verhaal is bekend. Denk dat de aanbieding van Willem II zo slecht nog niet was en dat lamprou zich achter zijn Griekse oren krabt dat hij niet op de aanbieding is ingegaan.

    Ojo. Degelijke speler maar niet meer dan dat. Valt minimaal een gelijkwaardige te vinden. Al hebben we die al met Lieftink

    4

    0
 4. leeuwenmoed1896
  leeuwenmoed1896

  Waar spelers ook vandaan komen blijft altijd spannend of ze er iets van kunnen hier in Tilburg.

   

  Off topic: Sander Fischer is transfervrij ideale vervanger voor wuytens denk ik zo.

  6

  5
  • Sander Fischer alsjeblieft zeg, ik hoop dat je een grap maakt. Fischer is altijd goed voor +-5 strafschoppen tegen per seizoen en maakt altijd domme overtredingen. Excelsior en Go Ahead zijn zijn laatste clubs, van dat niveau moeten wij juist loskomen wil je een stabiele middenmotor worden.

   3

   0
 5. Wat is het probleem? Hij komt stage lopen hij krijgt niet direct een 4jarig contract. Laat maar komen kunnen zien of het wat is en zo niet dan bedanken we hem voor de moeite en mag ie weer terug.

  9

  1
  • Forza Willem II
   Forza Willem II

   @Robby

   Er is geen probleem, alleen men vraagt zich af waarom er nu ineens op Australische  toer wordt gegaan  wordt. Vorig seizoen is er een Australische speler gekomen. Er was/is er een Australische keeper op proef. En nu komt er weer een proef.

   1

   1
 6. Pim

  Is dus een rechtervleugelverdediger. Hoop maar dat deze jongens niet zomaar gekocht worden; als het meer van hetzelfde niveau is heb ik liever lokale en/of Nederlandse jongens in onze selectie rondlopen. Voordat je het weet zitten we weer met een vreemdelingenlegioen.

  6

  0
 7. Butch

  Iets meer info is wel handig…verdediger, middenvelder, aanvaller..?

  2

  1
 8. Highway Patrolman
  Highway Patrolman

  Gaan we het nu proberen met wat Australiërs? Die Joris en “scout” Wielaert hebben, als ze met zulke spelers aankomen, geen enkel scoutingsrapportage voorhanden. Iets waar ik al zeer bang voor was. Wielaert scout zijn spelers via de pc. Tot op heden hebben we van hem, in zijn gehele Willem II, periode nog niks bijzonders ontvangen. Bij Roda ook niks. Met hem wordt het dus NIKS voor ons cluppie. Ik hoop dat ze toch met betere spelers aankomen dan degene die ze hebben laten gaan. En dat wordt een groot probleem. Een gelijke keeper als Kostas, een scorende middenvelder als Falkenburg (meeste goals voor ons gemaakt tijdens zijn Willem II periode), een robuuste centrale verdediger als Dries, een allrounder als Koppers. Een rechtsback als van Anholt.

  We hebben tot op heden alleen de bankzitters een contract aangeboden. Brandenhorst, Lieftink, Abubakar, Heerkens, Lachman, Koks. Eigenlijk zou dit laatste rijtje een beter overzicht geven van spelers waarvan het contract NIET verlengd gaat worden!!!!

  13

  19
  • fijn dat jij alles weet. Over scouting, over hoe mensen werken etc.  

   12

   3
  • weet ik veel

   waarom werk jij dan niet voor willem-II als je het beter weet

   4

   2
   • Highway Patrolman
    Highway Patrolman

    Ik zou het zeker niet slechter doen dat kan ik je verzekeren!! Dus laat die vacature maar komen!

    2

    11
 9. UNITED

  Wat is dat toch met die Australiërs opeens.

  2

  5