Home » Headlines » Tien strijders verliezen in blessuretijd: 0-1
wiedemijerklaas

Tien strijders verliezen in blessuretijd: 0-1

Willem II kon in eerste helft aanvallend weinig gevaar stichten. Fran Sol kreeg kwartier voor rust een rode kaart van Wiedemeijer die eerst een zware overtreding van Strieder en later een slaande beweging van Troupe met geel afdeed.

Onder massale steun van het thuispubliek bleven de Tricolores na rust strijden en bleven ze lang overeind. Utrecht creëerde amper kansen maar in de blessuretijd viel de bal voor de voeten van Haller; 0-1

Aan eind van de wedstrijd staan de Tricolores weer met lege handen. Wiedemeijer die zoals gewoonlijk inconsequent floot drukte wederom een zware stempel op deze wedstrijd .

48 reacties

 1. En nu allemaal naar ADO

  0

  0
 2. Nee,rechtstreeks degraderen gaat het niet worden nee.

  Maar nacompetitie natuurlijk wel….

  Och..een voordeel…dat gaat Nak uiteindelijk weer niet redden

  tegen ons.Ook wel weer lekker toch!

  0

  0
 3. RJ

  Knop om zetten en op naar de volgende wedstrijd. Het is nog niet fantastisch maar met dit team gaan wij niet degraderen.

  1

  0
 4. dennis mateijsen

  Terugkomend op gisteren. De overtreding van Sol is natuurlijk oliedom. Op naar volgende week. Na Sparta uit en Utrecht thuis gezien te hebben. Dat voetbal samenbrengen. Voetballend vermogen van vorige week en de strijd en passie van gisteren met daarbij het publiek achter WillemII moet het goed komen dit jaar. De winst kan zo niet uitblijven!

  1

  0
 5. dennis mateijsen

  Dus volgende week spelen met:

  Lamprou

  Aanholt, Wuijtens, Peeters, Tsjhimangi, Kali,Ojo, Schuurman, Abubakar, Falkenburg en Croux.

  Lijkt mij een goede opstelling!

  Maar dat zal wel niet gebeuren.

  0

  0
 6. koen verhoeff
  koen verhoeff

  De hoofdschuldige aan de nederlaag van gisteren is niet Wiedemeijer, Lachman, Heerkens of vd Looij. Nee, dat is Fran Sol met zijn dwaze actie. Opmerkelijk dat ik daar niets over lees.

  En nu snel uithuilen en aan het werk op het trainingsveld. Op naar de o zo belangrijke wedstrijd tegen Groningen, zonder Fran     Sol.

  3

  0
  • frankvanstraalen

   Inderdaad Koen, een belachelijke actie van Fran Sol. Diep rood en als je hiervoor 3 wedstrijden aan je broek krijgt mag je niets zeggen. Daarnaast had ook Strieder rood moeten krijgen, maar dat doet niets af aan de achterlijk domme overtreding van Fran Sol. Verder rap uithuilen en opnieuw beginnen.

   0

   0
  • Spelers die op die manier hun team, de club en alle supporters een oor aannaaien, moeten een maandsalaris boete krijgen. Spaanse pannenkoek.

   0

   0
  • Overreding sol was dom maar hij schrok zelf het meest van zijn actie.

   probleem bij Wiedemeijer is dat zijn discutabele beslissingen in de loop der jaren altijd in het nadeel van Willem 2 zijn uitgevallen. Voorbeelden genoeg!

   het was heel opvallend dat de scheids bij het warmlopen voor de wedstrijd continu contact zocht en grapjes maakte met de Utrecht-spelers en onze spelers volkomen negeerde.

    

   0

   0
  • Mee eens Koen. Wel moet iemand mij nog uitleggen waarom Falkenburg er uit moest en er een eenzame spits werkloos overbleef.

   0

   0
 7. De verdediging, vooral Heerkens en Lachman, was gisteren weer zwak.

  Maar ook het middenveld : Totaal geen diepte, geen dreiging, geen combinaties die de aanvallers vrij zetten.

  Gisteren, ook voor de rode kaart, geen enkele kans gecreeerd, niet eens een halve kans.

  Ojo moet het op dit forum ontgelden, maar wat heeft Kali dit seizoen al laten zien? En Falkenburg?

  Hoe slecht moeten die jongens spelen om Schuurman een keer een kans te geven?

  Koppers deed het niet eens zo slecht op het middenveld maar is technisch veel te beperkt om aanvallend echt iets toe te voegen.

  Voorin was Abubakar sterk, zet die maar in de spits de komende weken nu Sol geschorst zal worden.

  Croux staat duidelijk aan de verkeerde kant, iedere tegenstander weet onderhand wel dat hij naar binnen moet draaien om de bal voor zijn goede been te krijgen.

  Och Och Ochbeche viel weer kansloos in.

  En van der Looij: no guts no glory!

  Als je met zo’n taktiek de 2 helft in gaat, ook al sta je met 10 man … de angsthaas regeert helaas nog altijd in Tilburg….

   

  1

  1
  • inderdaad hotseknots ,het ontbreekt ze echt aan lef.ik zie niks anders dan tikkie terug ,tikkie breed,maar echte duels aan gaan ho maar!

    

   0

   0
   • Hierin zie je de hand van de trainer….geen lef..zekerheidje hier zekerheidje

    daar.Niks tegen deze trainer..maar een gelukkige combinatie is en wordt het

    niet.Onze mannen staan strak van de spanning…en wij zien daardoor voorspelbaar rondgetik en totaal niets creatiefs .Zonde….

    0

    0
 8. Wiedemeijer floot echt consequent, steeds in het voordeel van Utrecht. En als e KNVB waarnemer dan reageert met “Utrecht ligt nu eenmaal dicht bij Zeist” dan weet je het wel weer. Wiedemeijer had zelfs die bal die Ruiter bijna naar binnen zag gewoon afgekeurd.
  Als na afloop beide trainers én zelfs de NOS, die toch echt anti WillemII is, aangeven dat Wiedemeijer niet goed bezig was, dan zegt dat wel wat.

  Nu was het rood voor Sol terecht als je het terugkijkt, maar had Utrecht minimaal twee keer en eigenlijk drie keer rood moeten krijgen.

  Abubakar was de best gisteren, daar gaan we nog veel genieten.

  Dan volgende week maar opnieuw proberen, deze ploeg heeft genoeg potentie.

  En ja, op Ere Noord zingen we ook mee hoor.

  1

  6
 9. TilburgWillemII

  het beste wat WillemII kan doen is elke training 120 min lang voetballen en elke dag zo want de laatste 10 min geven ze het altijd weg altijd dus mensen voor leuk unibetje laatste 10 min verliezen we altijd en btw die rode kaart dat gaat franske wed of 2 a 3 kosten lompen acktie maar goed mag obeche zen eige bewijzen

  0

  0
 10. Forza Willem II
  Forza Willem II

   Die Troupée van Utrecht had ook rood moeten hebben met z,n bewuste elleboog (beweging) op valkenburg. En strieder had ie ook rood kunnen geven. Maar die bedrijfspoedel van de knvb verdomd het 

  0

  1
 11. Het positieve was dat de sfeer redelijk lijkt terug te komen. Nu nog iedereen die liever 0 keer zingt op een andere tribune dan de Kingside

  1

  0
 12. Nooit begrepen dat het centraal duo Peters-Wuytens ineens op de schop moest!

  Maar ja,nieuwe trainers nieuwe wetten!!

  Ere Noord…….kom er maar in!!

  0

  1
  • Beetje geïnformeerd iemand wist dat Peeters geblesseerd is.

   0

   0
   • Forza Willem II
    Forza Willem II

    @Ere noord

    En een beetje iemand die een beetje leest weet dat hij het over meerdere wedstrijden heeft en niet over deze wedstrijd..

    0

    1
   • Ik heb het niet over gisteren Ere Noord….

    Lachman is totaal ongeschikt om op dit nivo te presteren.

    Clubs als Eindhoven of Den Bosch zouden geschikter voor

    hem zijn.Als je dat niet ziet met jouw voetbalkennis die je

    de afgelopen 55 jaar hebt opgedaan ……..

    0

    1
 13. Highway Patrolman
  Highway Patrolman

  LACHMAN heeft ons al meer verliespunten opgeleverd dan het aantal punten wat we nu hebben. Erwin dat zie jij toch ook neem ik aan!! Dan weet je toch ook welke consequenties hier aan hangen. Snel Dries terug op zijn plaats zou ik zeggen!! Lachman is zoals ik bij zijn aantrekken al aangaf een bron van ergenis!!

  4

  0
 14. gelaarsde sjaak

  Utrecht had ook met 10 man moeten komen te staan. Dat is de enige reden waarom Willem II bestolen is van 1 punt, en waarschijnlijk nog eerder van een overwinning.

  Maar in Nederland vinden we het normaal dat er geen professionalisering slag is gemaakt bij de arbiters in het topvoetbal, en vinden we het normaal dat hij niet elke overtreding goed kan beoordelen in een paar luttele seconden, waardoor dit soort fouten maar blijven voorduren.

  Voor sommige fouten heb je echt geen videoscheids nodig, maar gewoon een goede scheids die alles goed beoordeeld en ziet. Dat is zijn taak ook.

  Ik zou gewoon gaan beginnen met een belonings syteem voor scheidsrechters. Rode kaart onterecht gegeven, strafpunt. Rode kaart wel gegeven klein bonuspunt. Rode kaart overduidelijk niet gegeven terwijl dit wel moest, strafpunt. Werkt bij APK keurmeesters ook zo. Zoveel minpunten, tijd niet fluiten. Zelfde doen voor pingels, en bij grensrechters voor doelpunten bij onterecht buitenspel of onterecht afgevlagd. Moet jij eens zien hoe snel het niveau omhoog gaat. Je kunt toch niet gaan beweren dat het niet nodig is, als je ziet hoe wispelturig er hier in Nederland gefloten wordt…

  Het is allemaal niet zo heel moeilijk, om goede scheidsrechters te krijgen met de juiste instrumenten. Dan ben je gelijk ook af van al die vooroordelen als: Hij deed dit omdat hij die of die club niet mocht, of hij floot zo omdat het eigenlijk een Ajaxcied was ect ect.

  Maar goed, dat gaat allemaal niet gebeuren, en over 10 jaar is er nog steeds niet veranderd.

  5

  0
 15. En wat vonden we van Heerkens? Geen enkele baal die hij vooruit speelde is goed aangekomen. Kansloos.

  Vorig seizoen werd vd Struik hier elke wedstrijd afgezeken, maar zo slecht deed ie het dus met terugwerkende kracht niet eens.

  3

  0
  • TilburgWillemII

   oe ze van de struijk hebben kunnen scouten blijft mijn een raadsel die vent kan voor geen poot voetballen manman wat een kansloos figuur was dat die frankie

   0

   0
  • Heerkens was idd erg matig. Ook die lb vind ik niet veel. Snapte de wissel falkenburg koppers ook niet. Die speelde gewoon links half/buiten. Zet dan andrade ofzo erin. Iemand die nog een goal zou kunnen maken

   0

   0
 16. Forza Willem II
  Forza Willem II

  We zijn hard op weg om volgendeweek 18e te worden gelukkig hebben we het eigen hand om het niet te worden.

  0

  0
 17. Herstel het centrale duo Wuytens en Peters in ere!

  6

  0
 18. Hoeveel fouten mag Lachman nog maken?

  2

  0
 19. Weer een fout van Lachman….das nr 4, waar een doelpunt uit voort komt.

  Wakker worden van de Looi……!!!!

   

  0

  0
 20. HOS

  Natuurlijk is het balen dat je verliest, maar de oude sfeer van de Kingside begint terug te komen! Mijn gevoel is eigenlijk best positief! Natuurlijk is het kut hoe we verliezen, masr daar wen je aan als supporter van onze club! We gaan strijden voor plek 15! Liever dan kleurloos 12e worden! Ik heb genoten vanavond! Sorry!

  4

  1
 21. Toch heb ik bij die WiedeTemeier het gevoel dat de Tyfus-Ebola in zijn kop hem van alle realiteitszin heeft ontdaan. Als t un hond was zou ik m uit zijn lijden verlossen en m afmaken. Meneertje met twee maten meten….

   

  2

  13
  • Roemir, lees morgen op het gemak je eigen tekst eens terug. Ik hoop dat je zelf tot de conclussie komt dat je iets heel onhandigs heb geschreven.

   Kan je echt niet maken joh… denk effe na…

   6

   1
   • Inderdaad Ed… beetje kansloos om zoiets te roepen

    2

    0
   • ja jongens je hebt verstand en je hebt emotie. Drie keer raaien welke categorie deze reactie onder valt.

    Jammer dat die elleboog op Falkenburg niet in de samenvatting van Studio Sport terug was te zien. Was het een ajaksiet als slachtoffer geweest dan zou het 36 keer herhaalt zijn.

    Publiek leefde goed mee. Wat mij wel weer opviel, is dat de Willem II spelers hun bedank-rondje langs de bijna lege tribunes moeten doen. De teleurstelling heb ook ik hier niet onder stoelen of banken gestoken maar stond bijna alleen in vakske A uit respect voor de leeuwenmoed van de Tricolores te klappen.  Daar waar ze beginnen……Kunne we dan niet meer opbrengen om 60 seconden later thuis te komen uit teleurstelling??????? Reageer maar en sabel mij maar neer maar in vind het goed om dit eens in te brengen.

    5

    3
  • Gedraag oe eigen

   3

   1
  • En jij vraag respect in je laatste post?

   2

   0
 22. Gevochten als leeuwen. Top 12 e man. Terecht rood. Strieder had gekund. Troupee was niks allicht geen rood. Sund van de wedstrijd.

  5

  0
  • En een verschrikkelijk zwak Utrecht

   1

   0
  • Forza Willem II
   Forza Willem II

   @ Prince

   Troupee was wel iets kijk de beelden nog maar eens na. Hij heeft een bewuste elleboog (beweging) op Valkenburg je ziet hem zelfs kijken wanneer hij hem kan geven!!

   0

   1
   • Tja. Voer voor discussie. Ik vond het allemaal wel mee vallen. Eigenlijk kun je geen geel geven voor zoiets. Het is niks of rood

    0

    0
   • @win

    Het feit dat Wiedemeyer na dit voorval een vrije trap geeft aan Willem II zegt genoeg. Je kunt discussiëren over dit voorval wat je wilt maar de bal was al uit dus het had een ingooi moeten zijn (voor Utrecht!). Wiedemeyer deed (zoals gewoonlijk) echt maar wat… En dat was de hele wedstrijd zo.

    Kaart voor Sol vond ik terecht eigenlijk maar de actie van Strieder is echt veel en veel zwaarder. En die geeft hij dan niet. Overtreding in de tweede helft van die linksback op Heerkens was ook op het randje van rood…

    0

    0
 23. Terecht rood. Publiek une 10

  4

  0
 24. Als je rood geeft bij sol dan hadden strieder en troupe ook moeten vertrekken. Erg willekeurig en inconsequent

  7

  3
 25. Jammer genoeg een vrij terechte kaart. Desalniettemin had Strieder ook rood mogen krijgen.

  2

  1
  • Martin Coolen

   Als je elke wedstrijd op zo’n manier de punten weg geeft, telkens in de blessure tijd win je nooit een wedstrijd en wordt het een moeilijk verhaal.

   2

   0