Home » Headlines » Op naar de 10.000; Fanshop en receptie zaterdag extra open voor verkoop SCC!

Op naar de 10.000; Fanshop en receptie zaterdag extra open voor verkoop SCC!

De receptie en fanshop van Willem II zijn aanstaande zaterdag, met het oog op de wedstrijd van zondag tegen Excelsior, extra geopend. Van 13.00 tot 17.00 uur kunnen supporters bij de receptie van Willem II onder andere terecht voor toegangskaarten voor deze eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen én het bestellen van een SeizoenClubCard. Deze SCC krijg je dan metéén mee. Losse kaarten kun je ook hier online bestellen. Online een SCC bestellen kan hier.

Fanshop
Wil je nog vóór de aftrap van Willem II – Excelsior een sjaal of petje kopen? Voor al onze merchandise kun je zaterdag eveneens tussen 13.00 en 17.00 uur naar de fanshop. Op zondag is de fanshop vanaf 11.30 uur geopend, in de rust en tot ongeveer een halfuur na afloop van de wedstrijd (ca. 16.45 uur).

4 reacties

 1. Ben moet goed zijn voor minimaal 1000 seizoenkaarten erbij.

  1

  1
  • Je mocht iemand opgeven voor de wedstrijd Willem ii tegen Excelsior. Die kon dan gratis mee en zou nadien benaderd worden om eventueel een seizoenskaart te kopen. Ik had mijn buurman opgegeven.                                               NOOIT IETS VAN GEHOORD Dat is pas marketing……………………

   0

   3
   • Forza Willem II
    Forza Willem II

    @ Ad van pelt

    Hoe Bedoelje je hebt toch u’n kaartje gehad neen Ik aan? En het Lochisch toch dat je buurman nog niet benaderd is. De wedstrijd moet  nog gespeeld worden. (Vanaf maandag  zullen ze mensen bellen) als je in een restaurant werkt ga toch ook niet vragen of het eten smaakt als ze dr eten nog niet gehad hebben!!!

    4

    0
 2. Haha juist, een sjaaltje of een petje, of een shirtje! Onee da’s nie gelukt…

  6

  3