Home » Headlines » KingZine Jubileumfeest > Zaterdag 8 oktober!

KingZine Jubileumfeest > Zaterdag 8 oktober!

We kijken terug naar het jaar 2001, in het post-Adriaanse-tijdperk! Toen ieder jaar nog werd gedroomd van Europees voetbal, maar de sfeer bij onze club vaak ver te zoeken was. Het moest anders vond een aantal supporters, die toen nog beschikte over een weelderige haardos die bijna 15 jaar later inmiddels vrijwel geheel verdwenen is….

En het ging anders! Het stadion ging bruisen, onder aanvoering van de KingSide, een van de paradepaardjes van Stichting KingZine. Een van de eerste succes was het verwijderen van het hek tussen vak B en C. De KingSide is sindsdien uitgegroeid tot een vak dat elk jaar is uitverkocht. Ja, uiteraard is er nu ook nog altijd veel te verbeteren en aan te merken, maar dat we stappen hebben gemaakt is zeker. En wat te denken van de vele feesten die we samen met jullie hebben georganiseerd, of de legendarische uitwedstrijden die we hebben meegemaakt.

Zaterdag 8 oktober vanaf 21:00 willen we met al onze vrienden, sponsoren, vrijwilligers en supporters vieren dat we inmiddels 15 jaar bestaan. Een jubileum om trots op te zijn. Dat gaan we doen door een gezellig feest te organiseren. Daarover gaan we je de komende weken nog veel meer vertellen, maar je kunt nu alvast je kaarten reserveren en het in je agenda zetten! Vrienden van KingZine krijgen gratis toegang en uiteraard stellen we ook een paar drankjes ter beschikking om de avond in gang te zetten.

Vrienden van KingZine kunnen hun kaart reserveren via: http://www.tilbo.com/1896-event/15-jarig-jubilieum/2016-10-08/

Nog geen vriend? Ook jij kunt je gratis kaartje reserveren als je nu alsnog Vriend van KingZine wordt. What’s not to like? Je steunt onze acties voor slechts € 18.96 per jaar en krijgt bovendien € 10 korting op elke busreis. Registreer via: http://www.tilbo.com/kingzine/vriend-van-kingzine/

Uiteraard kun je ook komen als je geen vriend bent of wil worden. Je betaalt dan € 10: http://www.tilbo.com/1896-event/stichting-kingzine-15-jaar-jubileum/2016-10-08/

LET OP: het bestellen heeft wat toelichting nodig. Ga naar de voor jou geschikte link. Druk dan op ‘bestellen’ en daarna gelijk op ‘door naar winkelwagen’. Na afronding van je bestelling kun je jouw kaartje downloaden via ‘mijn account’. Dat kun je vinden onder het menu-item ‘Webshop’ of via de email die je direct van ons krijgt.

Voor de volledige DJ line-up klik hier voor meer informatie!

image1