Home » Headlines » Ojo verlengt aflopende contract niet
ALKMAAR - AZ - Willem II 2-0. AFAS stadion, 10-09-2016, eredivisie voetbal seizoen 2016-2017. Teleurstelling na afloop bij Willem II Speler Funso Ojo.

Ojo verlengt aflopende contract niet

Willem II heeft vanavond bekend gemaakt dat Ojo de clubleiding heeft laten weten zijn aflopende contract in Tilburg niet te zullen verlengen. Sinds de zomer van 2015 is Ojo onderdeel van het team, hij kwam over van FC Dordrecht en is sindsdien een vaste waarde op het middenveld.

Wat vind jij daarvan? Erg, of niet zo’n probleem?

11 reacties

 1. Highway Patrolman
  Highway Patrolman

  Waar zijn we mee bezig. Lamprou, Ojo, Falkenburg weg!! Het begin van het einde!! De sterkhouders van het elftal vertrekken!! Berry wakker worden aub. Snel contract aanbieden aan Wuytens, Tjimanga, Koppers, Van Anholt en Lamprou alsnog proberen binnen te houden. Die wil echt wel blijven. En niet de instelling dat we geen uitnodiging meer opnemen met Lamprou, wat een autoritair gedrag zeg!! Ben blij dat hij de deur nog niet helemaal heeft dicht gedaan. Een betere keeper dan Lamprou en die voor ons wil spelen is er in de hele eredivisie niet. Beide wat water/ouzo bij de wijn en dat gaat lukken. ACTIE DUS!!!!

  7

  3
 2. dn Baaierd

  Een onderschatte speler maar wisselde goede wedstrijden af met hele slechte. Funso King Ojo bedankt en het ga je goed.

  Nu snel om tafel Joris met Kali, Falkenburg en Lieftink deze jongens moeten echt behouden worden voor de club.

  10

  0
 3. Ik zie ook liever lieftink spelen. Maar het volgend probleem gaat zijn dat kali ook wil vertrekken. Komt daarbij dat er heel wat contracten aflopen. Ik hoop maar dat mathijssen nu al bezig is met nieuwe spelers. Nu we virtueel veilig zijn moet dit toch kunnen. En vd looi zal op tijd moeten starten om al die nieuwe spelers automatismen bij te brengen

  3

  0
 4. Bijzonder jammer, altijd onderschat hier. Echt mensen Lieftink is een stuk minder.

  1

  10
 5. Deevitmetdemat

  Altijd 100 procent inzet. Verzet veel vuil werk en dat wordt door vele supporters niet gezien of gewaardeerd. Brengt wel te weinig in balbezit en zoals ik Lieftink de laatste weken heb zien ballen hebben we een prima vervanger in huis voor Ojo. Ik wens funso al het goeds in zijn verdere carrière

  5

  0
 6. Bedankt.

  Het gaat je goed !!

  3

  0
 7. Veruit de zwakste schakel zondag, en niet voor het eerst. Bedankt voor je inzet en succes in je verdere carrière.

  8

  0
 8. Tilburg_1896

  Niet erg! Werkt hard maar komt (vooruit) voetballend echt te kort. Vond het ook vrij apart dat hij meteen een basisplaats kreeg na zijn blessure, terwijl Lieftink naar mijn mening toch goed bezig was op die positie. Toen hij tegen PEC ook nog de corners ging nemen werd mij wel duidelijk dat hij weinig zelfkennis heeft. Heb hem ook nog niet één keer tussen de palen zien schieten trouwens.

   

  Toch bedankt Funso voor je inzet en het beste in je verdere carriere.

  14

  0
  • Niet alleen de corners maar ook de vrije trappen. Die zijn normaal toch altijd voor croux als hij speelt? Beslissen de spelers vanaf nu zelf wie wat doet zoals bij de amateurs?

   0

   0
 9. UNITED

  Had er hoge verwachtingen van maar heeft het niet waargemaakt.

  12

  0