Home » Headlines » Nieuwe uitshirt gepresenteerd

Nieuwe uitshirt gepresenteerd

Tijdens de laatste wedstrijd van het vorige seizoen speelde Willem II al in de nieuwe thuisshirts van Robey Sportswear voor het seizoen 2017 – 2018. Uiteraard dragen de Tricolores ook aankomend jaar ons mooie rood-wit-blauwe shirt!

Het nieuwe shirt wordt gekenmerkt door een subtiele kraag, waarop aan de achterzijde de clubwaarden Traditie, Trots, Talent en Tilburgs gedrukt staan. Daaronder staat het gemeentewapen van Tilburg, dat voor een betere uitstraling ditmaal in een badge uitgevoerd wordt. Het rood van de liefde voor de club, het wit van de sportiviteit en het blauw van de clubtrouw blijven natuurlijk onaangetast, maar worden in een vernieuwende schaduwstreep gebruikt.

UITSHIRT GEHEEL ZWART
Voor het uitshirt is gekozen voor zwart. De shirts hebben een speciale fit zodat het ultiem draagcomfort biedt tijdens de wedstrijd. Op de schouders van het geheel zwarte uitshirt komen het rood, wit en blauw terug.

De thuis- en uitshirts van Willem II voor het seizoen 2017 – 2018 zijn in de loop van augustus verkrijgbaar in de fanshop in het Koning Willem II stadion. Zodra de datum bekend is waarop de shirts voorradig zijn, wordt dit zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Achter de schermen werkt Willem II aan een nieuwe online Fanshop waardoor fans uit binnen- en buitenland het mooiste shirt van de wereld kunnen kopen.

4 reacties

 1. Gemeentelijk Sportpark

  Je kunt je afvragen of het mooiste shirt van de wereld nog wel van toepassing is. Zeker de laatste jaren oogt het (thuis)shirt erg rommelig. Nu ook weer met dat blauw in de kraag. En die reclame boven het logo; de spelers kunnen toch gewoon een pet dragen bij interviews? Dan komt het zelfs nog groter in beeld. Robey vind ik ook geen goede sponsor; shirts wijken soms af van elkaar en de levering is vrij slecht. Voor het teken van Tricorp is er natuurlijk een tijdelijke gedoogstatus; op een gegeven moment zal deze sponsor toch wel afhaken. Of failliet gaan.

  Jammer dat het uitshirt – dat er verder prima uitziet – een andere kraag heeft dan het thuisshirt. Zo sluiten beide shirts niet goed op elkaar aan.

  2

  6
 2. Forza Willem II
  Forza Willem II

  Een koningsdag

  1,Zonder wedstrijd

  2,Geen nieuwe shirts beschikbaar

  Maar gelukkig is de onthulling van het Jan van Roessel standbeeld die koningsdag nog glans geeft

   

  6

  1
 3. Na de tweede uitwedstrijd beschikbaar, na de vierde uitverkocht.

  8

  1