Home » Headlines » Matig Willem II kan ook niet winnen van ADO

Matig Willem II kan ook niet winnen van ADO

Een matig, inspiratieloos Willem II heeft in eigen huis met 1-2 verloren van ADO Den Haag. Namens Willem II maakte Fran Sol het doelpunt.

Snel meer…

173 reacties

 1. Proficiat Budje met je 60e verjaardag…altijd nog gehoopt dat jij en je invloedrijkevriendjes erin zouden stappen ipv die onbenullen die we nu hebben!

  4

  1
 2. Snel meer… ??? 

  6

  1
 3. Maandag einde van de dag: Hoezo is Looi nog steeds trainer van ONZE club???

  Dit komt alleen nog maar goed met een trainer die wil voetballen! 4-3-3 GVD!

  6

  2
 4. Is er beleid aan de Goirleseweg? Eerst een aantal vleugelspitsen aantrekken en vervolgens in de 3e wedstrijdstrijd starten zonder een vleugelspits. Dit omdat de keeperstrainer nog een spits kende? Mijn buurman kent nog een rechtsback, misschien kunnen we die aantrekken en de volgende wedstrijd starten met 6 personen achterin. Joris, Berry en Erwin ben duidelijk en voetbal volgens een plan.

  12

  0
 5. dn Baaierd

  Ik ben ook niet voor het 5 3 2 spel van afgelopen zaterdag. Maar als je nu gaat roepen dat van de Looi weg moet vind ik onterecht. Als Lewis die bal goed weg rost dan ga je met 0 – 0 de rust in. En als de falende verdediging (Lachman). Keer op keer zoon grote fouten maakt moet je hem niet meer opstellen. Maar schijnbaar bij gebrek aan beter moeten ze toch laten staan. Falend transferbeleid ik ben nog steeds van mening dat wij een leuk elftal hebben er had van mij alleen nog wel een fysiek sterke middevelder bij gemogen waar je de oorlog mee kunt winnen. En er moet gewerkt worden aan het elftal om te voetballen om te winnen en niet om niet te verliezen. Een voorbeeld in de 80ste min komt er een bal van de flank voor staat Sol daar alleen tussen 6 hagenezen waar is het middenveld?? Daar horen er gewoon 4 a 5 meer van ons bij te staan anders scoor je nooit.

  3

  2
  • patriekolorus

   We komen idd vooral fysiek te kort. Niet alleen op t middenveld, maar in elke linie! Mannen die persoonlijke duels kunnen en willen winnen. Maar helaas die hebben we niet. Dat is onze achilleshiel. Fout van Joris dus.

    

   4

   0
  • De  analyse is dat er nog van alles moet gebeuren, maar helaas  is daar geen tijd meer voor! De competitie is namelijk reeds begonnen…..

   2

   0
  • vorig seizoen had looi het geluk aan zn pik maar maakte hij ook de een na de andere tactische blunder. Voorbeeld: Sparta thuis.

   looi wil doelpunten voorkomen. Mijn stelling is dat je er gewoon 1 meer moet maken dan je tegenstander. Voetbal om te winnen dus. Met deze trainert gaat dat niet gebeuren. Met dit systeem verkracht hij zelf ons enige lichtpuntje, Sol!

   5

   0
 6. Ik hoorde dat Frank de Boer per direct werk zoek … Laat maar op gesprek komen!

  3

  0
  • Is dat dezelfde Frank de Boer waarvan ze bij Ajax (ondanks nota bene een paar behaalde kampioenschappen) niet heel erg rouwig waren dat ie weg ging omdat het spel veel te verdedigend en niet om aan te zien was? Beetje regen in de drup verhaal dan…

   0

   0
  • Die wil wel met buitenspelers ballen, zelfs als hij ze niet heeft. Looi heeft er zat maar doet er niets mee.

   exit vd looi!

   3

   0
 7. ik vind het wel grappig dat mensen nu om het hoofd van Vd Looij roepen.

  de TD laat alle ervaren spelers weglopen en haalt er kachelhout voor terug en de trainer, die wanhopig probeert om het lek achterin te dichten, krijgt de schuld.

  wat nog grappiger is (of misschien triester) en aantoont dat er bij WII op technisch vlak wanbeleid wordt gevoerd, is dat er 5 of 6 buitenspelers in de selectie zitten en dat de trainer een systeem hanteert zonder buitenspelers.

  12

  2
  • Dus slechte samenwerking tussen de T.D.en de trainer. Slachtoffers zijn de supporters!

   5

   0
   • Het schijnt tussen de TD en de trainers ook niet meer zo goed te boteren! Nauwelijks nog contact met elkaar!

    4

    0
  • Lees de mening  van Aad de Mos op Brabant Nieuws. De slechts spelende club van de ere divisie en op alle fronten is het mis. Joris Mathijsen doet zijn huidige beroep slechts een jaar en komt eigenlijk rechtstreeks van het voetbal veld……

   3

   0
   • Hoewel het deze keer lijkt te kloppen, hecht ik niet meer zoveel waarde aan de mening van Aad de Mos, sinds hij beweerde dat braber de man was die ons zou redden in de nacompetitie.

    2

    1
  • Volgens mij wordt vooral om het hoofd van vd Looij geroepen om het soort spel dat we spelen, niet eens zozeer om de resultaten. (wat verder niet wegneemt dat ik ook nog niet bepaald volledig overtuigd ben van de kwaliteit van de selectie…)

   5

   0
  • We richten nu onze pijlen op vd Looi idd. Ik was al geen voorstander toen ze hem haalden van Groningen, vooral op de reacties van Groningse kant. Vorig jaar heb ik genoegen genomen met het resultaat voetbal, en vond ik het top dat we een keer een seizoen op resultaat konden voetbalden (zie Vitesse uit, zwaar de mindere maar op zijn italiaaans winnen) . Na de 2-0 tegen Go Ahead had ik mijn bedenkingen bij vd Looi, en zag ik echt een passieloze trainer met een houdbaarheidsdatum van max 1jaar.

   Kennelijk kan deze beste man louter op resultaat voetballen en spelers nauwelijks prikkelen.

   In godsnaam waarom zadelt Joris hem met technische voetballlers op. Deze voetballers komen bovendien vaak ook nog eens tekort voetbaltechnisch door leeftijd (ervaring).

   vd Looi gaat het met dit materiaal absoluut niet redden, hier komt geen greintje vertrouwen ,saamhorigheid in de ploeg met deze man( die dus de verkeerde spelersgroep krijgt voorgeschoteld door Joris). Ik vraag me af welke  VRIJE trainer wel ??? Joris (met Wielaert en Hermans ) blijven voor mij de hoofdschuldige met Berry van Gool als een slechte waarnemer op afstand. Klankbord van  bv een Theo de Jong als hulp en adviseur van Matthijssen was zeer welkom geweest ipv Joris koud op zijn positie zo zijn gang te laten gaan.

   WillemII is er de club niet na om nu een trainer op non actief te zetten, dit zal pas gebeuren vrees ik medio februari als het te laat is en er in de winter weer 2-3 paniek aankopen uit alle windstreken zijn bijgekomen.

   5

   1
   • rood wit en blauw

    En dan neemt Theo de Jong weer de honneurs waar tot einde seizoen….

    1

    1
 8. We hebben echt een aantal prima voetballers rondlopen. We hebben alleen iemand nodig om van deze prima voetballers een team te maken. En dat is zekerheidszoeker van der Looij zeker niet. Die speelt eigenlijk het liefst thuis tegen een mede degradatie kandidaat 6-3-1. Want dan is de kans het grootst dat je 0 tegendoelpunten krijgt. Kent iemand nog een goeie trainer die graag wil winnen????

  12

  4
 9. Kees Cornervlag
  Kees Cornervlag

  Twee weken geleden heb ik in Rotterdam de wedstrijd tegen Feyenoord gezien. Ook toen was Lewis ver-schrik-ke-lijk slecht. Je hoopt dat het een incident is, maar gisteren was hij en het team opnieuw een groot drama. Haye en Lewis komen simpelweg tekort voor de eredivisie. Sneu voor die gasten, maar da’s de realiteit. Ik denk dat we ons met de rest van de selectie moeten kunnen handhaven. Alleen moet dan tactisch en mentaal het roer om. En daar schuilt het GROOTSTE probleem. Van de Looi zal best een aardige kerel zijn, maar is geen overtuigende motivator en teambuilder. En langzaam maar zeker begin ik ook echt te twijfelen aan zijn tactisch vernuft. Tegen Feyenoord begon Willem II helemaal verkeerd en gisteren tegen Den Haag was het niet veel beter. Waarom zo ontzettend verdedigend? Wat is er mis met uitgaan van eigen kracht? We hebben spelers die passen in een aanvallend ingestelde ploeg. Doe dat GVD dan ook!!! Met passie en strijd kom je een eind, maar met een beroerde tactiek niet…

  12

  0
 10. Na weer een behoorlijke kater en een dag verder voelt het nog steeds klote.

  Wel wil ik benadrukken dat wij niet slechter speelde dan Ado of voorheen Excelsior.

  Alleen met spelers die in een hoofdklasse nog niet mee kunnen daar gaat het fout, je geeft eigenlijk niet veel weg en mist zelf de grootste kans om op voorsprong te komen en als je dan ziet hoe Lewis staat te verdedigen (overigens tegen Feyenoord ook al) en Lachman wederom veel te nonchalant en zwak(net als in iedere wedstrijd) speelt dan wordt het een lastig verhaal zeker gezien het feit dat je zelf niet overloopt van het scorend vermogen.

  Pak daar nog bij dat je met Hye ook een zeer zwakke schakel hebt en het wordt allemaal wat verklaarbaarder, alleen jammer dat de trainer dit niet ziet is  tactisch  gezien zeer zwak en straalt weinig uit, ook gezien het feit dat je tegen ado met 5 verdedigers gaat spelen is een predikaat van onvermogen en angst.

  Dan de positieve spelers Tsimikas (nu al contract aanbieden voor volgend jaar)en  Chirivella zijn voor Willem ll toppers. Ook Azzaoui heeft veel klasse maar moet nog wennen aan het systeem.

  De Keeper geeft nog geen rust aan zijn verdediging maar keepte niet echt slecht gisteren, hield ons nog een paar keer aardig op de been.

  lewis op de tribune (kost je iedere wedstrijd minimaal een tegendoelpunt) Lachman en Hye op de bank en wat meer fysieke kracht daar voor terug brengen.

  Ik denk dat we dan snel wat punten gaan halen.

   

   

   

  14

  2
 11. Snel meer………..

  Dat is niet nodig: ADO den Haag was slecht en Willem II nog slechter!!

  Amen.

  5

  0
 12. Exit vd Looi neem ik aan!! Tactisch zeer matig, daarbij is 5-3-2 onacceptabel in een thuis wedstrijd!

  5-3-2 K-systeem. Hiermee Kun je nooit druk zetten bij balverlies en nauwelijks opbouwen bij balbezit. Met 5-3-2 speel je reactie voetbal.

  WIJ WILLEN ACTIE VOETBAL!!

  GertJan Verbeek!!!

  13

  0
  • Die zal wel instappen bij Twente, plus zal hij ook een te groot salaris eisen.

   Was positief over vd Looi, tot gisteren…

   1

   3
 13. Even een losse opmerking voor al die mensen die vonden dat we Veldwijk hadden moeten halen… man die is echt zwak, langzaam en ongemotiveerd.

   

  Deze groep moet het doen maar dan wel naar voren spelend. . Vd Looij is in mijn beleving tactisch te zwak en kan niet aanvallend denken..

  4

  0
 14. Gaat helaas niks gebeuren. vdLooi is te duur om af te kopen en Mathijssen zit zo vast in dat kut zadel. Dit gaat t worden het komend jaar. In de winterstop versterkingen halen heeft geen zin, wie wil r nog voor dit camping elftal spelen. Wordt nog lachen binnenkort uit tegen Apeldoorn. Die gasten lachen ons zo hard uit.

  8

  9
 15. We hebben 1 gelukje, Roda JC zit ook in de competitie voor de 18e plaats..

  5

  1
  • Forza Willem II
   Forza Willem II

   @Doefey

   Zei hebben geluk  dat ze volgende week  tegen ons moeten dus zijn de eerste  3 punten voor Roda een feit dan.. Ze schijnen ook niet met de bus naar Kerkrade terug te gaan. Maar  de  polonaise lopen  van Utrecht naar  Kerkrade om de overwinning zo vast te vieren..

   2

   2
 16. Forza Willem II
  Forza Willem II

  Wat men wel is gelukt dat er pak un weg na 2010 weer een negatieve sfeer hangt onder een groot deel van de supporters met betrekking het gebeuren op het veld. Het is een kwestie van tijd voor de bom barst. Tenzij de resultaten komen dat kan de druk wat wegnemen

  15

  0
 17. Tri_colores_1896
  Tri_colores_1896

  Oké Joris. Nu kan het nog. Je kunt nog stoppen….. We vergeven je interview van ”Ik ben Joris en dit is wat ik doe”…..Je hebt totaal geen respect voor de achterban…totaal geen respect voor je eigen ge-raaskal aan het begin van de transferperiode…..En alsjeblieft neem Looi met je mee. Neem Berry met je mee. Je oom Gerard. De hele technische staf…..Maar SO-DE-FLIKKERRRRRRRRRRRRR HIERRRRRR OP!!!!!
  Het aan- en verkoopbeleid is ongekend slecht. Iedereen die zelfs maar een beetje rood/wit en blauw door z’n lijf heeft stromen kan zien dat het zo helemaal niets gaat worden. We gaan degraderen. De wedstrijd was ZO slecht, zo ER-BAR-ME-LIJK slecht. Looi is niet capabel genoeg om de spelers enig zelfvertrouwen te geven. En wij, de supporters, zitten te kijken naar een half gehuurd elftal dat nog niet goed genoeg is om het RKC moeilijk te maken! Tuurlijk jongens, ga lekker het stadion uitbreiden. Lekker handig als je iedereeen weg jaagt met dat gekluns van jullie! Ik schaam me de ogen uit m’n kop als ik iemand zeg dat ik een seizoenkaart heb van die frikadellenclub. Ik durf niemand recht in de ogen aan te kijken en zeggen wat ik dit weekend deed.
  Nogmaals bedankt Joris en vrienden, bedankt voor weer een onvergetelijke avond!

  31

  25
 18. Ik heb nog nooit gereageerd op Tilbo, maar na gisteren kan ik het niet meer laten. Nederlaag is volledig aan vd Looi te danken. Nooit mag je met een dergelijke opstelling tegen ADO beginnen en vervolgens na de 0-1 doodleuk laten staan. Zelfs tijdens de rust heeft vd Looi niet ingegrepen. Hoe laf kan je zijn. En waarom iedereen hier zo positief is over vd Linden, daar begrijp ik niks van. Hij maakte de fout bij de 1-2, hij liet zich wel heel erg makkelijk uitkappen door Khayati. Voor de rest hebben we echt geen heel slecht team of heel slechte spelers op zich. Azzaoui speelde weer goed, chirivella was lekker fel en Tsimikas is echt een leuke speler. Maar er staat gewoon geen team en dat ligt aan vd Looi. Hij is gewoon geen trainer die een team kan aanjagen, of waar je als speler je best voor wil doen. Als deze trainer blijft, dan zijn wij degradatiekandidaat nummer 1. 

  29

  3
  • Het is echt een zielige bende bij juĺlie gisteren zelf gezien vanuit t uitvak.De liedjes die jullie zinguh komen allemaal uit 020. Dan nog een kaluh dronkuh jostie van 60 + die de boel moet opzwepen. Echt heeeeel zielig voor jullie.En dan de spelers en de trainer die bakkuh er ook niet zoveel van.Houdoe en bedankt,suc6 met je zooitje.     

   13

   20
   • Goedenavond René,die kale is 42 man. Schatte is niet je grootste kwaliteit. Wij waren slecht. Maar ADO. Echt hoe kan je voor zo’n club zijn man. Je ziek verkopen aan een chinees die scheel kijkt. Julli waren redelijk stil. Alleen toen je voor kwam gebeurde er wat. Het verleden is het goede  niet meer. Waar iedereen ADO kon waarderen. Maak je druk om je eigen ploeg ipv hier te komen janken. Succes dit seizoen! 

    3

    3
  • miss piggy je hebt helemaal gelijk.We hebben voldoende kwaliteit in de selectie, maar een waardeloze laffe vent als trainer.

   3

   3
  • Van de Linden speelde niet slecht en je hoorde hem goed coachen. Het doelpunt was schuld, weer een keer net als in de andere wedstrijden, van Lachmann. Speelde een vrije bal recht naar de tegenstander.

   Dus als je kritiek heb moet je wel de juiste persoon noemen.

   4

   1
   • Bij de 1-2 bleef hij niet naar de bal kijken maar draaide vd linden als een angsthaas zijn rug in. Waardoor hij makkelijk werd uitgespeeld en die jongen zeeen van tijd had om te schieten… was dus wel degelijk zijn schuld

    2

    1
 19. Gertjan Verbeek!

  13

  2
  • rood wit en blauw

   Mag van mij direct komen..Heren wilden niet met scheenbeschermers trainen,terwijl dat v.d.Looi wel wilde!Kijken wat er gebeurt als Gert-Jan dat eist!!

   8

   2
  • Ik zeg doen! Discipline is noodzaak. Is er momenteel totaal niet. Het is een groep zomeravond voetballers ! 

   5

   0
 20. rood wit en blauw

  Heimwee naar Streppeltje..Heerenveen speelt goed tegen PSV..Wat zijn wij afgegleden zeg…Hopen dat nak met 8-0 verliest dan verzacht het nog iets.

  8

  16
  • Tilburg_1896

   Laten we niet doorslaan. Het is ontzettend kut onder Van de Looi maar laten we vooral niet vergeten dat het de laatste jaren onder Streppel ook niet om aan te zien was!

   9

   2
  • Helaas, onze buurmeisjes spelen prima 1ste heflt, daar staat wel een team.

   7

   6
  • Inderdaad, wat een mooie wedstrijd van Heerenveen. Die supporters krijgen wel waar voor hun geld. Waarom zijn wij nog niet zo ver? Mathijsen moet ingrijpen en de trainer wegsturen. Kost geld, maar gezien de ” aankopen ” lijkt mij wel dat er nog wel wat geld over is voor een afkoopsom.

   1

   0
 21. Forza Willem II
  Forza Willem II

  4 wedstrijden gespeeld 0 punten 2 voor 11 tegen een aantal seizoen geleden hadden we un deolpunt 98 tegen in een seizoen de 100 gaan we nu wel halen gok ik🙈

  0

  4
 22. Darryl Lachman  jordens-peters een er uit laten bahbah 

  2

  9
 23. Gewoon heerkens op rechts en jeugdspeler kok als reserve. Lewis bij de belofte en in winter contract ontbinden

  12

  3
 24. Als Lewis een auto was die ik had gekocht bracht ik m terug en zei tegen de dealer: hier heb je m  retour want er zit alleen maar een achteruit-versnelling op. En dan te denken dat van Aanholt hier vorig seizoen als back prima speelde. Onze Duitse laatste linie is trouwens ook wel een hele onzekere Atlantikwall. Zelfvertrouwen kweken dus ipv uitfluiten die gast, want hij staat er nu eenmaal. Verder zie ik toch ook wel voetballertjes erbij met potentie maar dan moet die handrem er wel een keertje vanaf om maar weer eens een autoterm te gebruiken.Vanaf de eerste minuut de handrem eraf dan en niet alleen tussen de 75e en de 85e minuut net als gisteren.

  15

  0
 25. Ik gok dat de pleuris wel eens heel vroeg kan uitbreken dit jaar. Joris en Erwin OUT. Jullie maken de club kapot.

  21

  7
 26. UNITED

  Ik zou t wel heel vet vinden als ze nou vd struijk uit t bejaardenhuis halen als grote verlosser.

  21

  4
 27. Voor mij maar een logische verandering..  Van der Looi eraus! Alleen dat zal wezenlijk een verandering teweeg brengen.. Al het andere is het ontkennen van de problematiek. 

  10

  4
 28. Ik ben lang een van de positivo’s geweest. En nog denk ik dat je je met deze selectie veilig moet kunnen spelen.

  Ik ben het er nog steeds mee eens dat er deze zomer is doorgeselecteerd. Veel mensen blijven bij falkenburg hangen in de sentimenten dat hij Willem II voorbij nac schoot. Maar falkenburg is gewoon niet goed genoeg. Enige speler waar ik van baalde was lamprou. Maar ik denk ook nog steeds dat Wellenreuther beter kan worden dan lamprou. Geef die jongen het vertrouwen die komt er wel.

  Het probleem van gisteren lag asn de tactiek. Een 532 systeem werkt alleen als je t uitvoert zoals Nederland op t wk deed in 2014. Dit was gewoon een schande. 8 verdedigende spelers opstellen. 2 spitsen op een eiland en te slappe Haye.( waarom begon crowley niet).

  Zelfs met de 532 was er niks aan de hand geweest. Als iedereen zijn taak uit zou voeren zou de wedstrijd ontiegelijk saai op 0-0 zijn geindigd. Maar gelukkig hebben we Lewis om t spel open te breken. Wat een mafkees. Vanaf dat moment had vd Looi moeten omschakelen en terug moeten gaan naar 433. Na de 433 ging t beter. Was er tenminste diepgang.

  dat t n lang seizoen wordt is al wel duidelijk. En heb ik nooit ontkend. Het is hopen op plek 15. Moet kunnen met deze selectie en de juiste speelwijze.

  Verde nog ks79. Houd je gewoon bezig met fe club en niet met het uitvak. En ga anders weer lekker terug naar vak B

  27

  3
  • Jelle van Schooten

   Geheel met je eens. 4-3-3 met Tsimikas, Azzaoui en Sol heb je aan de linkerkant een geweldige flank met afmaker. Over de sfeer gesproken. In de rust afgesproken bij vak B en daar met een paar man de boel opgezweept, mannetjes in dat hokje erbij, sfeer werd ineens een stuk beter! Mis de sfeer vanuit vak B zoals de afgelopen seizoenen. Nu op naar Roda met zn alle en vechten voor die punten nondeju!

   6

   1
  • Wat er hier veel blijkbaar vergeten: vorig jaar hadden we uit dezelfde 4 potjes 1p (Excelsior thuis), hebben we ook bij Roda verloren en bleven we veilig. Maar: 5-3-2 was kut.

   0

   2
   • Toen waren we wel dominanter en creëerden we meer kansen. Je hebt wel gelijk betreft het systeem, we moeten gewoon met Azzaoui en Croux op de vleugels starten.

    Mijn hoop is toch wel een beetje dat Ogbeche straks nog wat extra’s kan brengen voorin, want heb geen hoge pet op van die Etienne.

    Er is veel gezegd en geschreven over de wedstrijd van gisteren, maar ik heb nu nog steeds een machteloos gevoel hier aan over gehouden, zie verdomd weinig aanknopingspunten.

    Op hoop van zegen…

    0

    0
 29. Tja als je zo verdedigend start tegen een ploeg die slechter is dan jezelf dan roep je het over jezelf af. Thuis tegen zo’n tegenstander moet je altijd spelen om te winnen. Toen we met Croux en Azzoaui gingen spelen liep het ook veel beter en had ADO de grootste moeite ons tegen te houden maar als we dan achterin spelers als die El Khayati helemaal vrij laten staan dan begin ik toch mn twijfels te krijgen bij Rienstra en Chirivella hoor. Oke Rienstra speelt pas net 3 wedstrijden maar Chirivella heeft al wat meer wedstrijden hier gespeeld (ook in de voorbereiding) die zou het systeem moeten kennen en met Ben afspreken wie wanneer mee naar voren gaat en wie de aanvallende middenvelder afdekt bij balverlies. Net als tegen Excelsior had je ook deze wedstrijd niet mogen verliezen.

  7

  0
 30. koen verhoeff
  koen verhoeff

  Teleurstellende  avond. De eerste helft zag je de spelers worstelen met het nieuwe systeem. Dat systeem hoeft op zich niet meer verdedigend te zijn dan 4-4-2 of 4-3-3, maar dan moet je het wel goed uitvoeren. Druk zetten op de bal en niet bij balverlies terugzakken en met vijf man op een rij in de verdediging gaan staan. En bij balbezit moet er beweging zijn en moeten je backs aangespeeld worden en eroverheen gaan.  Dat liep voor geen kanten. We laten zelf een enorme kans liggen en blunderen achterin. Dan loop je weer achter de feiten aan. In de tweede helft knokte Willem II zich na wat omzettingen toch nog terug in de wedstrijd. En net als je denkt dat we kunnen doordrukken valt ie toch weer andere kant en ontbreekt op het laatste het geluk (bal op de lat). Maar hoe nu verder? Vd Looij koos voor een systeem dat gisteren niet bleek te werken. Moet je daar mee doorgaan en het er verder inslijpen? Of toch maar terug naar vier verdedigers? Ik zou voor het laatste kiezen. En welke spelers moeten het gaan doen? Ik begrijp bijvoorbeeld niet dat Haye gisteren zijn zoveelste kans kreeg. Hij werkte hard, maar het is allemaal zo krachteloos. Daar win je de oorlog niet mee. Ik ben benieuwd welk team onze trainer volgende week de wei instuurt. En ik hoop dat onze spelers eindelijk inzien dat het allemaal begint met strijd, er volle energie in steken en wat meer lef om naar voren te voetballen. Hoogste tijd voor een overwinning. Want je loopt nu al achter de feiten aan door onnodige nederlagen in thuiswedstrijden tegen “concurrenten”.   Kortom: heel veel werk aan de winkel.

  5

  2
 31. tilburg -zuid

  zou beter zijn trainer wisselen voor mario been 2x voor schut in thuis wedstrijd 

  3

  1
 32. Tilburg_1896

  Gewoon met 4 achterin gaan spelen, met Heerkens rechtsback en Van der Linden ipv Lachman. Rienstra en Chiri voor de verdediging met Crowley op 10. Croux en Azzaoui aan de zijkanten en Solleke in de spits.

  12

  0
  • Superkruikie

   Kunnen wij jou bij de receptie aanmelden als nieuwe hoofdcoach? Heel moeilijk is het niet, maar je ziet het in 2,5 regel toch al beter dan Erwin

   0

   0
 33. Het lijkt ver gezocht, maar het ontbreken in de shop van nieuwe shirts was al een veeg teken….

  6

  1
 34. Maar gaat er deze week nog acties worden ondernomen?2x verliezen van concurreren op eigen bodem is NOT DONE!!Daarnaast totaal kansloos verliezen tegen toppers met dikke cijfers?Of moeten we eerst nog van Roda verliezen… ! Voor die wedstrijd dus aankomende week moeten er al koppen gaan rollen.

  10

  2
 35. Zouden we bij Roda dan echt in een 6-2-2 opstelling spelen. Nog maar een verdediger (Heerkens), zal wel ten koste gaan van Haye. Past echt in de visie van Erwin, zo hoopt hij een keer de nul te houden.

  4

  2
 36. VI ziet ook wat wij allemaal zagen. Met zo’n laffe en verdedigende tactiek gaan we nooit punten pakken

  https://www.vi.nl/audio/willem-ll-speelde-laf-en-angstig-tegen-ado-den-haag-

  Wanneer ziet onze trainert het licht?

  8

  1
 37. 5-3-2, geen strijd, geen wil om te winnen, lachman op rechtsback, cadeautjes weggeven.

  na de wedstrijd wil je naar dn beitel, hek dicht ten hoogte van het uitvak en moet je omlopen. Oude man naast me die amper kan lopen, die dit terecht heel erg raakte. Heb hem aangeboden, als Willem II zo met hun op leeftijd zijnde supporters omgaat, ik hem persoonlijk zal begeleiden en dragen als het moet. Uiteindelijk ging toch het hek open omdat er 1 iemand van de “hesjes” besefte dat ze het echt niet konden maken oa deze man om te laten lopen.

  bij den beitel aangekomen, toch leuke avond van proberen te maken. Wil je ff één leuk wat harder nummertje horen (ik heb een mid-life crisis), “dat wil ik wel maar dat mag ik niet draaien van Willem II.

  opmerkingen op Tilbo “waar zijn de positieve  homo’s, echt heel treurig.

  kortom, maar heel snel vergeten deze wedstrijd.

   

   

   

  6

  2
 38. Forza Willem II
  Forza Willem II

  En wat kreeg Streppel toch een hoop kritiek van bepaalde mensen hier. Maar gelukkig hebben we  nu Erwin waarmee we gaan degraderen en de 1 eerst komende jupelier league spelen..

   

  7

  2
 39. tilburg -zuid

  idd zat ik ook aan te denken trainer eens wisselen voor mario been 

  2

  3
  • Highway Patrolman
   Highway Patrolman

   Mario Been is een luie trainer. We moeten het meer zoeken in de hoek van Verbeek, Van der Gaag of Jack de Gier!! Misschien helaas allemaal (nog) onhaalbaar maar toch.

   14

   2
   • volledig mee eens

    en aub een trainer die Zelf aanvaller is geweest en speelt om te Winnen

    10

    3
   • Het was gisteren niet geweldig maar als iedereen is uitgeraast weer met beide voeten op de grond. 5 verdedigers was niet nodig, Haye is te langzaam en die vrije kans in het begin had moeten zitten. Maar om nu zo platvloers iedereen uit te schelden en vast over andere trainers te filosoferen gaat me wat te ber. We hebben helemaal niet zo’n slechte spelers hoor maar het moet nog allemaal beter gaan passen. Positief afsluiten: tijdens Co Adriaanse stonden we na 4 wedstrijden op 0 punten en moesten we naar Roda. Dus hopen maar dat….

    4

    14
   • Forza Willem II
    Forza Willem II

    @Ikzelf

    Gij het ook un flinke klap van een molen gehad is het niet? Als je Co gaat vergelijken met Erwin

    8

    1
   • UNITED

    @ikzelf we hebben helemaal niet zulke slechte spelers maar onze trainer is na 3 wedstrijden al zo geschrokken dat hij maar met 5 verdedigers gaat spelen thuis tegen een directe concurrent. Geeft inderdaad lekker veel vertrouwen. Als trainer moet je toch een bepaalde visie hebben hoe je wilt spelen en met welke spelers maar erwin gooit dat na 3 wedstrijden al overboord. Lijkt me niet alleen een onzekere en onervaren spelersgroep maar ook een onzekere trainer. Naast dat vd Looij Willem II al vanaf dag 1 voetbal laat spelen wat niet om aan te zien is, lijkt het erop dat hij ook niet geschikt is om een team te maken van deze spelers. Die gasten moeten al blij zijn als ze de bal een beetje fatsoenlijk naar elkaar over kunnen spelen maar hij gooit er nog even een (waardeloos) nieuw systeem bovenop.

    5

    2
 40. Forza Willem II
  Forza Willem II

  Trainer Erwin van de Looi vertelde na afloop van de wedstrijd ervan overtuigd te zijn dat de resultaten volgen. De spelersgroep is pas sinds 1 september compleet en heeft tijd nodig om op elkaar ingespeeld te raken. Veel supporters zullen terugdenken aan het seizoen 1997/1998 waarin Willem II de eerste vier wedstrijden op rij verloor en in de vijfde wedstrijd tegen Fortuna Sittard haar eerste punt veroverde. Toeval of niet: ook nu staat met Roda JC een Limburgse tegenstander op het programma. Willem II eindigde dat seizoen als vijfde met maar liefst 55 punten. 

  ————————————————————

  Wat bende voor un gek als je dit gaat roepen

  15

  0
 41. Kom al heel wat jaren bij “ons” Willem II maar maak me nu wel zorgen of dit nogwel goed gaat komen. Enkele jaren geleden toen we ook kansloos degradeerde na 1 jaar eredivisie had ik dat gevoel niet. Er stond toen een team dat strijd en passie leverde en ook nog eens aantrekkelijk aanvallend voetbal liet zien. We kwamen toen net wat kwaliteit en ervaring te kort, maar ik ( en vele van ons) hadden er goede hoop op dat het wel goed zou komen het volgend jaar. Ik weet nog goed dat de ploeg na de laatste wedstrijd een staande ovatie kreeg, en dat ik tegen mijn buurman zij: volgend jaar worden  we kampioen en dat gebeurde ook. Deze keer  heb ik dat gevoel helaas niet, als we dit jaar zouden gaan degraderen met dit team dan kom je helaas niet meer terug! Na deze negatieve gedachte hoop ik maar een ding dat er snel ingegrepen wordt, anders wordt het voor ons allen een lang en saai seizoen !

  9

  0
 42. kukeltje

  De positivo’s (zoals ze hier denigrerend genoemd worden) hebben volgens mij alleen gezegd dat je geduld moet hebben en eerst eens moet kijken wat er gebeurt. Maar ook zij (wij) hadden in hun raarste dromen niet kunnen vermoeden dat onze trainer met 5 verdedigers zou beginnen tegen Den Haag.

  Negatief doen is altijd de gemakkelijksteelijk weg. De manier waarop mensen nu hier hun “gelijk” aan het halen zijn is niveau kleuterschool! Wat een zelfbevlekking zeg.

  Over de wedstrijd gisteren: Eerste helft was natuurlijk slecht. Na de omzetting in de tweede helft vond ik het best aardig draaien. Het probleem is alleen dat je achter de feiten aan moet lopen terwijl je gewoon met 2-0 voor had moeten staan. Dan had ook bijna niemand heel erg lopen zeuren over dat tweede doelpunt van Den Haag, want dan hadden we gewoon 3 punten gepakt.

  Ik heb ook gezegd in de transferperiode dat we geduld moeten hebben met Joris en moeten afwachten wat hij uit zijn hoed tovert. Nu moet ik toegeven dat het geen toverhoed bleek te zijn die Joris tot zijn beschikking heeft gehad maar een gewone arbeiderspet. Daar haal je niet heel veel uit. Heeft Joris gefaald? Zou zo maar kunnen al weet je nooit het fijne van de zaak. Één ding weet ik wel: We zullen het ermee moeten doen! 

  13

  16
  • Highway Patrolman
   Highway Patrolman

   De “positivo’s”, waar jij het over hebt, vonden dat Joris en ome Gerard goed werk hadden verricht. En deelden de mening van Joris, in zijn beroemde interview ook, dat hij en de staf een goed en beter team hebben samengesteld. En daar vallen nu de REALISTEN, en niet de volgens jou de negatieven, over!! Want dat is absolute onzin!! En het “je zin” krijgen heeft hier geen moer mee te maken. Maar zo te zien val jij ook onder de positivo’s getuige je verslag. Jij dus ook wakker worden. En ja we zullen het hier mee moeten doen!!  Dat is wel de makkelijkste conclusie die je kunt trekken. “Ja ze hebben mijn verkeerde been geamputeerd, Maar ja we moeten het er maar mee doen!!??”

   Maar wie zijn schuld is dat dan? We hadden het ook met anderen kunnen doen en laat die nu toevallig al vorig jaar in de selectie hebben gezeten en die zijn weggestuurd door onze geniale trainer die ze NIET goed genoeg vond!

   17

   8
   • Kijk dat is nu het verschil: Kukel zegt- en beargumenteert iets en  en het antwoord van een emotioneel babbelende Highway bevestigt gewoon zijn gelijk.

    7

    13
   • Highay Patrolman: inderdaad een nietszeggende opmerking van een positivo. Deze dromers zijn gisteren ontwaakt maar durven om geen gezichtsverlies te lijden niet toe te geven dat Joris & Friends een enorme wanprestatie hebben geleverd.  Dus dan moet je in de lijn van Joris niets zeggende opmerkingen plaatsen als ” we moeten het ermee doen”. Het kapitaal moet weer op het veld staan (zie interview Joris). Er staat niets van waarde op het veld dankzij Joris & Friends. In mijn optiek is niet de trainer verwantwoordelijk voor de samenstelling van de groep. Deze spelers zijn hem door de strot geduwd. De eerst verantwoordelijken zijn Joris & Friends. Neemt niet weg dat de trainer onhandige keuzes maakt. Maar ik geloof niet dat een andere trainer wonderen kan verrichten met deze selectie.  

    9

    5
   • kukeltje

    HP, Invictus, Ik vind mezelf ook een realist, maar vond ook dat Joris een kans moest krijgen. Ik geef toe dat het zo maar zou kunnen dat Joris gefaald heeft, dus jullie lijken gelijk te krijgen. Of het moet alsnog gaan lopen, maar dat lijkt me nog ver weg.

    De tekst “we moeten het er mee doen” kan toch amper positief uitgelegd worden. Daar druipt de ellende van af.

     

    0

    0
 43.  Ik denk volgende wedstrijd 442 of 433 met heerkens op rechts en lachmann op de bank. Geen opkomende backs meer maar doen wat een verdediger moet doen en dat is in de eerste plaats verdedigen. Azzaoui en haye op de flank in 442. Waarbij haye niet steeds naar voor moet lopen want mist snelheid maar vanuit middenveld sol zoeken die de bal moet vast houden voor onze sloveense spits die er rond zwerft.  In 442 rienstra en chirivella op middenveld of rienstra en crowley voor meer diepgang.  In 433 middenveld met rienstra chirivella en crowley. En flank azzaoui en croux of eventueel onze vriend van feyenoord.

  5

  3
 44. Heb er nog eens een nachtje over geslapen, maar conclusie blijft hetzelfde. Geen enkel aanknopingspunt gezien. In vier wedstrijden geen aanspraak gemaakt op een punt.

  Keeper meevoetballend heel slecht (krijgt ook veel kutballen omdat ze anderen het ook niet weten), reddingen waren klasse (en Lamprou had ze niet gehad). Zou hem nog niet afschrijven.

  Systeem klopte niet omdat backs veel te laag stonden, kwamen er niet overheen. Daarnaast waren de spitsen niet aanspeelbaar en ook niet beweeglijk. Maar dat weet je met Sol. Hij kan een goal maken, verder heb je er niets aan. Is niet sterk, niet balvast, geen loop lijnen om ruimte te maken. De Sloveen doet het iets meer, maar zelfde laken een pak.

  En over Haye; deed veel dingen verkeerd, maar ook goed. Je moet hem in zijn voeten aan spelen, dan kan hij de ruimte opzoeken en steekballen geven. Zie later in 2e helft. In 1ste kreeg hij veel hoge ballen of kon hij de bal niet kwijt (omdat spitsen statisch zijn en er niemand op de vleugels stond, backs zouden dat in dit systeem op moeten vangen). Geld overigens voor iedereen die de bal had en naar voren wilde (als ze dat zouden willen).

  Invallers waren ook heel slecht. Croux een drama. Azzaoui bracht nog iets van dreiging, maar verder lukte er niets. Ook stoppen  met hakjes en ander soort van gallery play bij 0-1. Helaas kun je ook niets anders brengen of doen. Geen spits of fatoenselijk aanvallende spelers op de bank. Crowley veel te licht voor de eredivisie. Komt volgend jaar goed van pas, in de Jupiler League.

  10

  2
 45. N.Y.C.

  Gelukkig hebben we niet al van 2 directe concurrenten verloren….. In een thuiswedstrijd!!

  2

  3
 46. Highway Patrolman
  Highway Patrolman

  Ikzelf, Koen Verhoef, Ad van Pelt, John nr1, en die andere positivoos allemaal je Snorro aan het drukken of van schaamte in de Den Haag bus gestapt!! Sar, The Observer, Brabant Henk en United hebben het ook beter gezien! Dus weg met jullie roze bril en de realiteit, en geen negativiteit, onder ogen durven zien!!

  6

  12
  • Echt waar, wat ben jij een triest persoon zeg. Hoop dat je nu eindelijk eens lekker slaapt!

   6

   3
  • Zo jij bent het verkeerde been uit bed gestapt. Gebeurd mij ook wel eens hoor.Maar om nu voor de spiegel te springen, jezelf 15x op je borst te kloppen. Jezelf gelijk te geven over de discussies die hier gevoerd worden. Das niet best. De trainer die in een thuis wedstrijd met een 532 systeem begint. Daar zou je aan moeten gaan twijfelen. 

   3

   2
 47. Zo win je geen 1  wedstrijd met dit systeem en maak je ook weinig doelpunten en ben je het lachtertje van de eredivisie gaan we zo ook spelen in het bekertoernooi dan word dat weer 1 ronde figureren.hoeveel credit is er nog voor de trainer ? Verlies tegen Roda dan lijkt de eredivisie ver weg volgend seizoen en daarna bekeruitschakeling dan moet er ingegtepen worden zo niet ben je voor de winterstop al gedegradeerd en wil niemand instappen

  10

  3
 48. Ah joh, zo slecht was het niet. Volgende keer misschien nog IETS meer zekerheid inbouwen achterin. (y)

  5

  1
 49. Snorro waar ben je nu

  15

  0
 50. UNITED

  Ajoh, het ergste wat er kan gebeuren is dat we degraderen. Dan zien we weer allemaal Nederlanders in de basis die met liefde voor Willem II willen spelen. Kunnen we weer op eigen vervoer overal naar toe. Schijt aan het moderne voetbal, in de juup is het te doen. Met een beetje geluk hoeven we dan ook niet meer tegen nac.

  12

  7
  • Je haalt me de woorden uit de mond. Natuurlijk speel je liever op zondagmiddag in een vol stadion tegen ajax dan voor 8000 mensen op vrijdag tegen Helmond Sport, maar als je  jaar in jaar uit met kunst en vliegwerk de club in de Ere moet houden, ga je afvragen of het niet leuker is om in de Juup de spelen. Dan zien we tenminste nog eens wat aanvallend voetbal en wat overwinningen ipv een  5-3-2 tegen ADO  thuis en nul punten. We krijgen ons stadion niet vol, vermogende sponsors hebben we niet en de organisatie laat onze grootste talente voor een habbekrats de deur uitlopen als ze 18 zijn? Wat is dan nog ons perspectief om in de ere te blijven vraag ik me af. Een stabiele middenmoter worden we op deze manier nooit.

   20

   3
 51. Thuis speel je gewoon 4-3-3 , of als je ballen hebt 3-5-2 met Croux LINKS en Azzaoui Rechts. Je speelt tegen Ado dat geen punten heeft , die moet je meteen laten zien dat er niks te halen valt.. het vertrouwen van Ado groeide met de minuut , ze konden van links en reechts maar blijven gaan. Het is dat Ado ook niet goed was zo gaan we nog veel wedstrijden met dikke cijfers verliezen, ook thuis… Mathijssen ontslaan heeft geen zin , dat is voor lange termijn. Er moet nu een trainer komen die dit elftal laat voetballen, want dat zit er echt wel in.

  7

  5
 52. jimvanfessem

  Ik plaats 2x per jaar een reactie hier (sorry, trouwe supporter maar geen trouwe comment plaatser). Ik kruip pas in de pen als het mij te gek word. En dat is nu……Vorig jaar toen we een week op plek 9 stonden zei ik het al: hangt van geluk aan elkaar dit WII en dat was een wonder van ongekende proportie. Deze trainer is de boosdoener. Spelers zijn niet zo slecht als wat we wekelijks te zien krijgen. Trainert weet er gewoonweg niks van te maken. 4 wedstrijden, 4 keer een ander systeem en spelers. Weten we zeker dat we niet Carl Lewis hebben gekocht?? De Lewis die wij hebben is echt het lachertje van de complete Nederlandse voetbalcompetitie, incl amateurvelden. Maar goed, ook in de juup league ben ik er weer bij. Mijn club blijft mijn club, dit jaar komt niet meer goed helaas maar ik blijf trouw aan het rood wit blauw!

  daarnaast: inkoopbeleid van Joris is ook niet best. We kunnen geen Nederlandse spelers meer halen zegt ie, maar buitenlanders die er geen kut van kunnen is ook weggegooid geld of nie?!

  20

  1
 53. Waar zijn die positieve homo s nu

  14

  24
 54. OldskooL

  Des nog zacht uitgedrukt “matig”…. Ado was onthutsend slecht en wij na de 0-1 nog veul slechter. En die twidde goal wenne ruimte gaven we weer weg zeg, ongeloofelijk!

  Wellenreuter ge hoeft nie iedere bal noar veure te rossen want neffe oe stond verdedigers vrij. Brengt is wa meer rust on dieje bol. Iedere lange bal zen we kwijt.

  En dan sommige veurzetjes die wel uns kir goed waren stoat er ginne kiep veur de goal.

  3

  2
 55. MAAR….De goal was erg fraai. Helaas kom ik niet anderhalf gereden voor 1 mooie aanval….

  2

  3
 56. H013E

  Wat zeg je als trainer nou eigenlijk tegen je selectie als je thuis tegen de nummer voorlaatst die evenmin een punt heeft gehaald start met 5-3-2.

  Zeg je dan; kemaaaan ik heb vertrouwen in onze aanvallende middenvelders en aanvallers

  of

  zeg je dan; ik denk dat jullie er niks van bakken en hoop de schade te beperken.

   

  lang leve het 4-3-3 dat net als de traditionele shirts (als ze al ooit komen) beschreven staat in de beleidsplannen.

  13

  0
 57. erik van baest

  morgen weer even praten  niks praten gewoon die kut lachman er uit gooien wat is dat een lul

  19

  2
 58. Als je 70 minuten met 3 centrale verdedigers tegen 1 spits speelt, dan kom je op het middenveld/voorin constant iemand tekort. En speel je dus niet om te winnen.

  2 spitsen, en dan geen middenvelders opstellen die de achterlijn kunnen halen?!

  wat voor paddo’s heeft onze trainer gerookt?

   

  En had Lewis naar Karate Kid gekeken deze week? Man, man, wat een belachelijke actie in je eigen 16.

   

  ik stop. Zit me weer kwaad te maken om zoveel onkunde en onwil.

  19

  0
 59. Sorry Van der Looi…. exit kerel. Bedankt en het ga je goed! Maar dit is geen goed huwelijk! 

  27

  0
  • Ja, nu zien we met terugwerkende kracht wat Streppel hier heeft neergezet. Ja, hij had zijn Braber wissel en hij heeft een domme fout gemaakt met Frenkie, maar er was 1 ding wat hij elke wedstrijd probeerde; het team te laten VOETBALLEN. Vd Looij is al meer dan een seizoen bezig met alles behalve voetballen, je zou het meer afbreken kunnen noemen..En hoe knap was het wat Streppel heeft gedaan in zijn jaar als TD/trainer. Hij deed in zijn eentje wat Joris en vd Looij samen nog in geen 100 jaar kunnen…

   16

   3
   • OldskooL

    Leste joar Streppel waar nie veul balleke breed nalleme achteruit… maargoed rest wel mee eens.

    6

    7
 60. In hart en nieren

  5-3-2 in een thuiswedstrijd die je moet winnen, dan vraag ik je. Nadat Azzazoui of hoe heet hij precies ) en Croux er in kwamen en we 3-4-3 gingen spelen was het al veel beter. Maar om dan met Lachman te spelen is vragen om moeilijkheden. Voor het spelen met 3 verdedigers waarbij meer ruimte wordt vrijgegeven is hij veel te traag. Hopelijk weer terug naar 4-3-3. En zet Croux eens gewoon op links zodat hij niet steeds naar binnen trekt.

  22

  0
 61. Hij zegt het gewoon echt: ‘we moeten gewoon lef tonen’. Van de Looi, de zwakste schakel.

  20

  1
 62. Mohammed Sylla Fan
  Mohammed Sylla Fan

  Beginnen met 7 defensieve veldspelers thuis tegen nummer 17. Wat moet je hier van zeggen, maak me a.u.b. wakker uit deze nachtmerrie. Dit kan niet waar zijn! 😰

  24

  1
 63. De teller van Roda uit zal wel als een raket omhoog schieten na de voorstelling van vanavond aan de Goirleseweg. Stiekem had ik de illustere hoop dat er in elk geval een beter ‘team’ zou staan na 2 weken trainingsarbeid en een oefenwedstrijd. Die hoop viel al in duigen toen ik de opstelling doorkreeg. Je zou verwachten dat vd Looij ADO thuis zou gebruiken om met vertrouwen vanaf de 1e minuut pressie te gaan spelen en zodoende ADO bij de strot te pakken. Nee hoor, Erwin besloot de al beperkt aanwezige creativiteit (Crowley en Azzaoui) uit het elftal te halen en te starten met 5 verdedigers en de immer falende Haye. Niemand die het begreep, behalve Erwin zelf. Dat kun je enkel met hele goede opkomende backs. En die hebben we niet. Voor de tegenstander op deze wijze zo eenvoudig te verdedigen.

  V d Looij blijft ook volharden in het opstellen van Lachmann en Heerkens op de bank houden. En tenslotte hebben we een doelman die een klasse minder is dan Lamprou.

  Na de eerste 3 wedstrijden moesten we niet zeuren. Het waren zware uitwedstrijden. Jazeker zijn dat zware uitwedstrijden, maar je hoefde echt niet veel voetbalverstand te hebben om te zien dat het verontrustend was wat ze lieten zien.

  De technische staf heeft gefaald, het elftal is er in elke linie op achteruit gegaan t.o.v. vorig jaar, met de doelman voorop.

  Dit team gaat niet strijden tegen play-offs, maar tegen rechtstreekse degradatie. Ik zou nu al tekenen voor plek 16.

  35

  1
  • Klopt Lachmann en Haye eruit en Heerkens erin dan heb je ook kopkracht en die werkt wel hard.

   Croux erin op de goede plek en dan 4-3-3 spelen. Van de Looi snapt er echt niks van.

   2

   1
 64. Pijnlijk, dat is het beste woord voor deze avond en waarschijnlijk ook voor de rest van het seizoen. Het lijkt vroeg om te stellen maar ik ben bang dat we toch echt degradatiekandidaat nummer 1 zijn. Dit elftal lijkt zelfs nog slechter dan in 2010/2011…

  25

  0
 65. Tilburg noord

  In jaren nie zo’n slecht elftal gezien …. ik ben bang dat we er kei hard uit vliegen … bedankt Joris en vriendjes

  26

  2
 66. Keiebaant

  Hoi Joris ……. nog steeds vertrouwen dat ons Willem ll 34 punten gaan pakken om veilig te spelen ? …… sorry Joris ik en dat dit niet gaat gebeuren ….. ik leg mij erbij neer dat ons Willem ll gaat degraderen Joris.

  jij bent een van de grootste spelers ooit van ons Willem ll Joris maar als TD kan je er niet veel van. Ik pak nog paar biertjes in café Jacks en ik zou op dit moment echt willen dat ik geen Willem ll supporter was ….

  slaap lekker Joris x

  20

  1
 67. Mathijsen, Wielaert en Hermans… Rot op!! vd Looi, volgende week laatste kans en anders ook opdonderen!

  19

  5
  • rood wit en blauw

   Hoezo laatste kans ? 5-3-2 starten  tegen het armetierige Ado ? Gewoon over en uit.

   11

   2
   • Ik vind dit echt onkunde van Vd Looi. Sorry maar tegen ADO 5-3-2 spelen vind ik genant. Heb niks tegen van der linden maar hij loopt Tsimikas te coachen terwijl hij zelf lucht dekt. Vond er maar een páar voldoende bij zitten en dat waren wellenreuther, Peters, Chirivella en Solleke.

    11

    0
 68. basturk

  http://vd looi oprotten en snel . thuis tegen den haag 5-3-2 spelen . hoe haal je het in je botte hersenen in een thuis wedstrijd . zo te beginnen. wat ben jij een angsthaas en het hele team steek je aan. als ik jou was pak je vanavond nog je spullen.waardeloze drol die je bent😡

  14

  1
 69. Zin om van me af te schrijven. Ook al helpt het geen ene moer. Zo klaar met vd Looi. Ik rij geen 130 km op en neer om naar angsthazenvoetbal te kijken! En de aankopen en huurlingen zijn ook van een matig niveau waarvan de meeste niet eens Nederlands praten. En dat neem ik Joris kwalijk. Klotezooi.

  16

  2
 70. david loggie

  Komt mi geheel op conto van Vd Looi.

  Als je speelt met  Heerkens Peters vd Linden Tsimikas, Rienstra, Crowley, Chririvella, Azzaoui, Sol en Croux (ja links niet rechts) hadden we gewoon gewonnen vandaag.

  Nu roda uit……gaat ie natuurlijk gewoon weer met 5 verdedigers spelen. Ik zou als ik Sol was, gewoon weigeren.

  14

  2
  • Zelfs met die spelers in de basis had je niet kunnen winnen van dit ADO. ADO heeft een betere selectie met spelers die ook individuele kwaliteiten hebben die een wedstrijd kunnen beslissen en dat is ze aardig gelukt.

   2

   7
 71. Jongens rustig aan dit komt nog goed heb er vertrouwen in…. hahahaha manmanman mooie omhaal van lewis met ze buitenkant van ze teen 

  3

  10
 72. Waarom Crowley op de bank? En waarom 532 in een thuiswedstrijd waar je de tegenstander vanaf minuut een moet domineren? laffe keuze van van der Looi. Zwak verdedigd van Willem ii, met namen bij de 1-2! En die voorzetten.. oei oei! 

  13

  0
 73. TTB

  Was niet super vanavond. Waarom in godsnaam begin je thuis met 5-3-2? Op deze manier creeër je veel te weinig kansen. Lachman en Lewis erg slecht. Zo over de bal maaien kan echt niet op dit niveau. Onze keeper maakt ook tenenkrommende blunders. Haye kan wel voetballen, maar mist inderdaad snelheid. Van der Linden vond ik wel goed ballen. Rustig aan de bal, duidelijk ervaring en inzicht. Azzaoui is ook fijn om naar te kijken. Heeft talent, maar moet zijn acties niet keer op keer te ver doordrijven. Vond vandaag Rienstra en Chirivella te onopvallend, beide kunnen en moeten beter.

  Kortom hebben we echt wel een paar (creatieve) spelers in de selectie die fatsoenlijk kunnen ballen. Echter is de goede mentaliteit en winnaarsinstelling nog ver te zoeken. Als je niet wint werkt dat ook op de spelers in. Mocht van der Looi hier nog een echt elftal uit weten te smeden, komt het goed. Maar dan moet hij wel met een fatsoenlijke opstelling en de juiste mensen op de juiste plaats komen.

  4

  3
 74. Klaar met Van der Looi… 5.3.2. Thuis tegen ADO… totale onvermogen. Al is het materiaal nog zo kut… dat doe je niet thuis. Wisselbeker was al helemaal kut. Tijd voor een capabele trainer… en nee.. Joris is hierin niet de schuldige. Het gaat om de wedstrijd.. . 

  19

  2
 75. Tjonge jonge zeg! Je hebt maar een paar creatieve spelers in je selectie en die zet je allemaal op de bank! 

  18

  1
 76. Wat een stelletje dabbers.

  6

  1
 77. Aub van der Looi pak je spullen en vertrek. Het team is net als jouw uitstraling.  

  16

  2
 78. Die elftal kan niets. Niet verdedigen, niet aanvallen, nie5a creëren, geen duelkracht, geen inzet.  Apatische spelers. Goal was toeval. Kutactie, kutvoorzet en kut afgemaakt  (Ja, hij zat, klopt).
  Zoals eerder gezegd, dit team haalt geen 10 punten. Er is geen enkele meerwaarde aangetrokken. Joris bedankt!

  13

  9
 79. De opstelling was dramatisch. Zoveel verdedigers. We spelen tegen ADO niet tegen Barcelona van de Looi! Weer een fout van Lachman bij dat tweede doelpunt. Telkens weer. Maar v.d Looi wil/durft hem niet te wisselen. Hoe lewis is geschout is mijn een groot vraagteken. Hopen dat het beter gaat tegen Roda. 

  11

  1
  • Highway Patrolman
   Highway Patrolman

   Die Lewis was de 1e aankoop van dit seizoen!!!! Scoutingsapparaat van lik mijn vestje hebben wij.

   21

   3
   • Psssst Hp ! Maar je  hebt het  grootste gelijk ..exact zelfde mening !! V. Anholt kennelijk biet te behouden , Joppen (hij was blessuregevoelig ) schoppen we de deur uit..dan halen we een gemankeerde  rechtsbuiten als rechtsback !!! En we gaan 5-3-2 voetballen wisselen Lewis gaan 4-4-2 voetballen en later 4-3-3 .. maar wie zetten we rechtsback dan, Heerkens had nog gekund., maar die starte niet dus dan zetten we Lachman rechtsback.

    Man man man …Het niveau van Gert Heerkens en aankoopbeleid van dat jaar word gewoon  overtroffen.

    Voor alle positievelingen hier… dit elftal is stuurloos en passieloos en ik zal ze steunen met alle mogelijkheden maar ik zie geen enkele Kees Zwamborn aanknopingspunten . Bedankt Joris ..fijne vakantie nog (Roda haalde deze week alsnog een rechtsback na de transferperiode !!!!!) en Erwin succes met je systemen …geen touw aan vast te knopen ..je kan nu niet in je verdedigende schulp kruipen helaas !!

    11

    3
 80. Tricolores Forever
  Tricolores Forever

  Ze weten toch wel dat er buiten die 2 omcirkelde wedstrijden nog wel meer gewonnen moet worden?

  10

  1
 81. Slecht, heel erg slecht. Als we met deze selectie in het linkerrijtje moeten eindigen dan moet er een groot wonder gebeuren! Het is nog maar 4 wedstrijden maar ik denk nu toch echt dat we degratiekanidaat nummer 1 zijn sorry!!

  15

  3
 82. UNITED

  Dat 5-3-2 is echt verschrikkelijk. Ik hoop dat we dat in ieder geval nooit meer hoeven te zien na deze wedstrijd.

  8

  1
 83. Benieuwd hoe Mario Been het zou aanpakken…..

  15

  0
 84. Deze is nog slechter dan Nemec.

  6

  10
 85. Highway Patrolman
  Highway Patrolman

  Ik heb het al vaker aangegeven maar alles is vandaag weer bevestigd! Van der Looi vond de spelers van Streppel niet goed genoeg en deze vielen bij het “doorselecteren” dus af. Hij is de lafste trainer die wij in jaren hebben gehad. Joris is totaal ongeschikt als TD en ome Gerard heeft nog nooit 1 fatsoenlijke speler gescout. Hermans speelt achter de schermen de Bergkamp rol. Berry heeft de verkeerde mensen aangenomen. Dus do I need to say more!! Grote schoonmaak voordat het te laat is. Al het geld is verkwist aan de verkeerde spelers. Wat heb ik heimwee naar Wuytens, Lamprou, Falkenburg, Kali, Koppers etc. Nu al 6 punten THUIS verspeeld aan directe mededegradatie kandidaten!! En Joris blijkt dan toch beter te zijn om zijn eigen vragen te beantwoorden dan om de juiste spelers aan te trekken!

  23

  7
  • hullie, gullie en zullie

   Het begint al met die opstelling van 5 3 2, dat is een erg zwakke en zwaar verdedigende opstelling voor een thuis wedstrijd. je ziet dat Den Haag meteen werd terug gedrongen na de wissels in de 2e helft. Dit klopt gewoon niet, we hebben in totaal maar 10 minuten in de hele wedstrijd aanvallend gespeeld en dat leverde meteen een 1-1 op. Zo jammer dit, want je had helemaal niet hoeven verliezen, Den-Haag was namelijk geen haar beter dan wij. Vandaag heeft echt vd Looi verloren en niet het team……..

   4

   0
 86. Lewis was drama, had na 10 minuten gewisseld moeten worden, ook Lachman maakte wederom een fout met een doelpunt als gevolg. Haye kan ballen maar is te traag. Pas met snelle buitenspelers werd het wat beter.
  Te snel Ojo, Kali en Lamprou laten gaan, die hadden routine en waren het cement dat nu ontbrak.

  Op deze manier kan ik alvast kaarten gaan bestellen voor RKC – Willem 2 etc. Waarom zoveel jonkies halen met snelheid en creativiteit en dan niet meer kunnen bedenken dan dit. Nog niet overtuigd van technisch directeur en staf, zoals het vanavond ging wordt het een heeeeeel lang en vervelend seizoen.

  17

  2
  • We halen hier twee zaken door elkaar; aankoopbeleid en tactiek

   ben nog steeds van mening dat we een selectie hebben die in eredivisie zal blijven. Maar niet met deze trainer.

   van de laatste 11 wedstrijden hebben we er 10 verloren. (Ook vorig seizoen de laatste 6,met Lamprou Falkenburg Ojo Kali )

   ik kom al ruim 30 jaar bij Willem II maar dit is echt heel triest. Thuis moet je altijd spelen om te winnen. Druk naar voren, tegenstander afjagen, spelen om te winnen. Gisteren gingen we vanaf de eerste minuut inzakken. En hopen op foutje van de tegenstander.

   resultaat is wederom een inspiritatieloze wedstrijd waarmee je ook publiek niet er achter krijgt. Tribunes worden weer leger en leger zo.

   ik ben echt klaar met van de Looi. Wil een trainer die speelt om te winnen. Die zorgt dat elftal vanaf de eerste minuut de intentie heeft om druk te zetten naar voren en passie uitstraalt. Als we dan verliezen dan kan ik dat accepteren maar dit slaat nergens op.

   Al 3 wedstrijden tactisch geblunderd.

   tijd voor een trainer die aanvallend gaat spelen en speelt om te winnen!

   langeler?

   de gier?

   adriaanse laatste kunstje ?

   10

   2
   • Highway Patrolman
    Highway Patrolman

    Het één is het gevolg van het andere John Nr 1. Deze trainer heeft inderdaad tactisch het licht niet gezien. Maar deze selectie is OOK niet van voldoende kwaliteit en dat kun je op het bordje van Joris, ome Gerard, Hermans en Berry van Gool schuiven. Als van der Looi moet verdwijnen dan deze 4 OOK!! De selectie is onevenwichtig en niet in staat om er samen iets van te maken. Jij probeert echter Joris en consorten wel erg duidelijk buiten schot te laten! Misschien zit bij hen wel de kern van ons probleem.

    2

    1
 87. ftricolores1

  Was het slecht, JA! Terecht verloren, NEE! 2 persoonlijke fouten, die nekken je uiteindelijk! Slechte wedstrijd, toch een aantal kansen gehad! Lachman, Haye en Lewis MOETEN eruit! Vd Looi heeft mij nooit kunnen bekoren, dus hij moet van goede huize komen om hier nog wat voor elkaar te krijgen…! Wellenreuter met de voeten niet zo best, verder 2 goede reddingen zien maken!

  4

  9
  • Hij is toch keeper? De opmerking van jou dat je hem twee goede reddingen hebt zien maken zegt meer over wat wij 4 wedstrijden hebben gezien.

   0

   0
 88. Vd Looi oprotten met negatieve spelopvatting.

  Het voetbal is sinds jou komst niet om aan te zien

  18

  1
 89. IkWilKaas013

  Man man man un beter willem 2 kan nie eens winnuh van zo’n ado V.D.Linden gwn een goeie verdediger de 2 spitsen ook nie verkeerd mar de rest die Luwis mag naar ACHILLES’29 hij is zo slecht. En alweer in de laatste 5 minuten BAH BAH hopen op een iets beter Willem 2      COME ONNN!!!

  6

  5
  • Job v.d. Linden is een goede verdediger,  straalt rust uit, en hij is goed in spelhervattingen , Fran Sol maakt een prima doelpunt. Wellenreuther had een paar prima reddingen,  maar straalt nog geen rust uit, Komen momenteel in onze verdediging tekort, onze middenvelders hebben te weinig winnaars mentaliteit.  .  

   3

   3
  • Hoe je het went of keert, ADO is gewoon beter en dat is een feit! 

   1

   2
 90. Maakt Joris of Berry hier ook de titels?hahaha matig…

  8

  2
 91. rood wit en blauw

  Matig..m!oet zijn Onthutsend zwak !

  7

  1
  • IkWilKaas013

   Ze waren veel sterker dan dat ooienvaartje

   7

   9
   • Wees blij dat het geen 0-3 was!Zelfs met die spelers in de basis had je niet kunnen winnen van dit ADO. ADO heeft een betere selectie met spelers die ook individuele kwaliteiten hebben die een wedstrijd kunnen beslissen en dat is ze aardig gelukt. Wees ééns eerlijk tegen jezelf!

    1

    2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *