Home » Headlines » Loat ze mar koome!

Loat ze mar koome!

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur. Werk aan de winkel voor de technische staf dus. Joris gaf onlangs nog aan op zoek te gaan naar zo’n 5 nieuwe spelers om de selectie rond te maken. Maar niet alleen voor Willem II is er werk aan de winkel. Ook voor KingZine (en de talloze andere supportersinitiatieven). Afgelopen seizoen is er veel gebeurd/ gedaan, maar ook voor komend seizoen staan er weer veel acties op de planning! Kortom: Happy new season, we gaan er wat moois van maken! 

Terugblik 2016 – 2017:
Clubraad
We zijn als supporters vertegenwoordigd in de clubraad, waar twee bestuursleden van KingZine zitting in hebben. Onlangs hebben we nog een statement gemaakt door tegen te stemmen bij de discussie rondom de sponsoruiting boven het Willem II logo op ons mooie shirt. Onze stem is helaas niet altijd doorslaggevend, maar het is beter om aan tafel te zitten dan geheel niet gehoord te worden.

Supporterscollectief Nederland
Samen met tal van andere clubs strijden we voor een betere menselijkere behandeling van supporters in Nederland. KingZine is een van de oprichters van het Supporterscollectief Nederland dat onlangs een eerste succesvol congres organiseerde.

Klankbordgroep marketing
Onze club heeft een chronisch tekort aan capaciteit op de marketingafdeling. Dat is zonde, maar er valt voor ons als supporters weinig aan te doen. Lang hebben we balend moeten toekijken. Inmiddels is de klankbordgroep initiator van tal van acties en worden de initiatieven door de club serieus genomen. Een mooie stap!

Jubileum
KingZine bestond dit jaar alweer 15 jaar. Tijd voor een feestje dus! Ons jubileum hebben we gevierd met een mooi vriendencadeau, en uiteraard een groot feest waar sommige van ons nu nog hoofdpijn van hebben 😉

Awayday
Ook dit seizoen weer een heerlijke Awayday. Dit keer met 1.500 kruiken naar Eindhoven, waar dat grafpubliek 90 minuten lang niks te vertellen had. Kippenvel momentjes! Geniet nog maar eens na met de foto’s en video’s.

Carnaval: Rood-Wit-Blauw Straatfeest
Al jaren traditie, maar dit jaar drukker dan ooit. Het Rood-Wit-Blauw Straatfeest was een groot succes. En de spelers, die hadden het ook naar hun zin.

Jordens bedankt!
De soap rondom Jordens hield ons weken bezig. Gelukkig koos hij voor de Tricolores na het afketsen van zijn transfer. Dat we dat waarderen als supporters heeft hij mogen ervaren, door de honderden bedankjes die we namens jullie aan hem hebben overhandigd.

Beleving rondom de wedstrijden
In landen zoals Spanje en Engeland zijn supporters al de hele dag op de been. Matchday is daar echt een fenomeen. Met onder andere het organiseren van de Kings Square proberen we de beleving rondom thuiswedstrijden te verhogen.

Tifosi blijft in vorm!
Elk jaar leveren de boys van Tifosi weer een aantal meesterwerken af. Wat te denken van het schitterende Kings Pride doek, en het doek voor Henry.

KingZine krant
Ook dit jaar kwam de KingZine krant weer traditiegetrouw uit. Wil jij ze nog eens doorbladeren? Dat kan op de site.

KingZine trakteert!
Net als elk seizoen proberen we zoveel mogelijk acties te doen om de sfeer onder de supporters te verbeteren. Ook dit seizoen hebben we weer regelmatig getrakteerd!

De keerzijde
Helaas was er ook minder nieuws. Een aantal keer, waaronder tegen Twente, is er schade geweest aan de bussen.

Vooruitblik 2017 – 2018:
Terugkijken, sentiment, altijd leuk! Maar het is vooral tijd om vooruit te blikken naar het nieuwe seizoen. Ook dan zetten we uiteraard onze acties weer door. De volgende acties staan in ieder geval al op de planning.

Jan van Roessel vereeuwigd
2016 zal voor altijd het jaar zijn dat de financiering voor het standbeeld van Jan van Roessel rond kwam. Een geweldig gebaar van alle supporters en de sponsoren. Tijdens de Koningsdag zal het standbeeld officieel worden onthuld, dat wil je niet missen!

Haal je pasje en vriendencadeau op
Ook dit jaar krijg jij uiteraard als vriend van KingZine weer een vriendencadeau. Haal hem op tijdens de Koningsdag, of op een nader te plannen ophaalmoment.

Mystery awaysdays
Om de eerste uitwedstrijden van het seizoen alvast te laden, hebben we de Mystery Awaydays georganiseerd. Voor een leuk prijsje naar Utrecht en Feyenoord. Tientallen supporters hebben zich ingeschreven.

De officiële awayday
De Awayday is here to stay! Uiteraard willen we ook komend seizoen weer een geweldige Awayday organiseren. Bijvoorbeeld uit naar Roda. Achter de schermen wordt al hard gewerkt aan de organisatie.

De toekomst van het stadion
Onlangs werd bekend dat Willem II haar stadion wil gaan verbouwen. Een goed teken natuurlijk! Vanuit KingZine willen we bewaken dat de supporters een stem krijgen in dit project. We gaan ons onder andere hard maken voor een eigen honk onder de KingSide, een van onze speerpunten voor komende jaren. Hierover stond al meer geschreven in de laatste KingZine krant van het jaar.

Acties tijdens uitwedstrijden
Ook dit jaar willen we weer een aantal mooie acties doen rondom de uitwedstrijden. Zo denken we na over korting op de wedstrijd naar PSV, combitickets voor VVV/AZ en nak/pec, wederom een frietkar tijdens een van de wedstrijden enzovoorts! Het beloofd dus weer een mooi druk seizoen te worden.

Carnaval
Ook dit jaar willen we weer uitpakken tijdens Carnaval. Natuurlijk met het Rood-Wit-Blauw Straatfeest, maar ook met een hernieuwde trip naar het mooie Bathmen. Wie herinnert zich dat nog? 😉

Kortom, er is weer genoeg te doen komend seizoen! Nog geen vriend van KingZine? Voor € 18,96 ben je al vriend van KingZine en profiteer je van alle voordelen die daarbij horen! Snel aanmelden en als je suggesties hebt, laat het ons weten!

57 reacties

 1. Aan alle naccers. Gefeliciteerd met jullie promotie. Fijn voor jullie. Succes in de eredivisie en tot 8 december.

  Maar ga gewoon van tilbo af. We hebben geen interesse in jullie verhalen over bier, sfeer, loyaliteit en jullie relatie met city. Dus ga lekker op de eigen site zitten en nogmaals gefeliciteerd en tot 8 december. Dan zwaaien we weer naar elkaar en klaar is Kees.

  Vriendelijk bedankt! Houdoe

  37

  2
  • Doen we, je hebt gelijk👍👍

   12

   0
  • Ik lees graag even op Tilbo.com. Gewoon ff stemming proeven, hoe men tegen het seizoen aan kijkt en uiteraard het altijd weer terugkerende Tilburg/Breda “relletje”. Ik begrijp de enorme frustratie (van beide kanten) alleen niet zo. Wij vinden Willem II ons lelijke zusje, jullie vinden NAC het arrogante broertje. Mooi toch? Dat is gezonde rivaliteit. Maar als ik hier onder de reacties lees is het 1 brok frustratie, maar waarom?Commentaar op het feit dat NAC zoveel huurspelers heeft van City begrijp ik, echter moet je het ook zien dat wij op deze manier het salaris besparen van zo’n 5 tot 6 spelers, geld wat we goed kunnen gebruiken om weer in de club te stoppen om op den duur weer een op en top gezonde vereniging te worden. Daarnaast leer je altijd van een zusterclub, beleidsmatig dan wel sportief.Het feit dat we bij NAC met veel man bier drinken en kut roepen is toch prachtig? De Bredanaar is daar trots op. Jullie zijn trots op het feit dat het stadion weer in eigen beheer komt en dat jullie weer kapitaalkrachtiger worden, ook prachtig toch? Gun elkaar toch de mooie momenten en laat je niet zo frustreren. Succes komend seizoen, ook ik zal bij beide derby’s aanwezig zijn!

   24

   6
   • @Amersfoort.

    Het is ook geen probleem om hier te komen lezen of om zelfs af en toe een reactie te geven. Als je dat maar op een normale manier doet.

    Als je je reactie al gaat beginnen met stillem dit en Stilburg dat en totaal geen respect hebt voor de club en de supporters site waar je op bent dan blijf gewoon weg. (Gebeurd via 2 kanten dat weet ik)

    Als jij hier op een normale manier in discussie wil gaan met een ander zonder denigrerend over te komen, dan kun je ook een normale reactie terug krijgen.

    En uiteraard kunnen we hier dingen leren van nac en vice versa.

    Succes deze competitie en tot 8 december. Dat de beste mag winnen.

    10

    2
 2. Origineel met stilburg en stillem II? Doet me denken aan Jelle, die voor de camera het woord WillemII niet uit zijn mond krijgt en alleen maar aan Stillem II kon refereren. Voor een volwassen vent was dat erg sneu om te zien.Mijn persoonlijke verwachting is dat Nac dit jaar goed presteert, maar volgend jaar er weer uitvliegt. Net als Nec en Roda bijna.hoop dat we 2 potjes tegen Nac winnen dit jaar en voor de rest interesseert me Nac en Breda niet. 

  18

  4
  • JTW

   Net als wij ook bijna, maar gelukkig wisten we in de zinderende play-off finale met nac af te rekenen. 🙂

   1

   4
 3. In het nieuwe boek van Joris van Wier (van middlesborough tot millwall ) staat de meest treffende quote over nak supporters

   

  ‘ Nac is de enige club ter wereld waar de supporters meer van zichzelf houden dan van de club ‘

  55

  7
  • Volgens mij hebben NAC supporters de afgelopen jaren juist aangetoond dat loyaliteit aan de club groot is. Tip; kijk niet naar dat kleine percentage “schreeuwers” maar kijk naar mensen op individuele basis. Knap dat je zoveel duizenden mensen in 1 hokje kan stoppen. Zelf heb ik genoeg w2 kennissen en vrienden. Er is over en weer respect.

   13

   9
   • Ga vooral zo door nakkertjes, jullie zetten jezelf alleen maar meer voor lul 

    10

    11
   • Eens.  Mooi om te zien dat in mindere tijden supporters achter club blijven staan. Dat gebeurde hier ook.

    irritante eigenschap van mensen uit Breda is dat ze alles groter maken dan hef is en dat nog eens overal breed uitmeten.

    iets met hoogmoed en val

    22

    8
  • Voetbalkruik

   In Tilburg houden de supporters zoveel van hun club, dat ze maar liever thuisblijven i.p.v. te gaan kijken. En natuurlijk is jullie achterland kleiner. Zou dit ook niet kunnen komen omdat steeds minder mensen door jullie achterland worden aangetrokken. Alleen al de smerige praat op deze site als iemand buiten Tilburg op een onderwerp reageert.

   5

   12
   • wat een onzin reactie. En weer zon fabeltje die ze in Breda blijven roepen en waarin ze in zijn geloven.

    Afgelopen seizoen kwamen er gemiddeld 12500 toeschouwers per wedstrijd. Daarmee 12 e plaats. Ruimte voor groei komende jaren door nieuw stadion.

    12

    7
   • Alweer zo’n meiske wat geraakt is door smerige praat maar er eigenlijk geen genoeg van kan krijgen. Welkom, fijn dat je ook van onze club houdt.

    4

    5
 4. deevitmetdemat

  nak Breda is al jaren het lachertje van het Nederlandse voetbal. Ze hebben al 20.000 seizoenskaarten verkocht wat heel knap is als er maar 15000 inpassen in die sfeerloze kubus. Van die 15000 komen er 14,700 dagjesmensen naar het stadion om een worstenbroodje te proeven. Met een elftal van 7 huurlingen van city mogen we toch wel spreken dat Nak dit seizoen het hoertje van Manchester is. Verder hebben ze met trots de 3e keeper van Willem II gepresenteerd als nieuwe keeper. En lopen verder nog sporkslede en haemhouts rond, ook afdankertjes uit Tilburg. Kortom het wordt weer helemaal niks in Bavel. Al denken ze zelf van wel, maar dat is typisch want alles is beter en mooier in Bavel. Nou was ik van plan om geen aandacht te geven aan die verwaande keuteldeukers. Is niet gelukt. Ik heb ze nu al niet gemist en ik hoop dat ze snel weer degraderen, terug naar de krochten van het Nederlandse voetbal waar ze thuishoren want mooi voetbal heb ik nog nooit gezien in Bavel.

  27

  14
  • Dit zegt iemand die uit Tilburg komt. De meest lelijke en armoedige stad van NL zo ongeveer. In alles zijn jullie jaloers op BREDA… Ik gun iedereen zijn eigen clubliefde. Maar lach mij hier toch regelmatig kapot als ik zie hoe erg Willem2 leeft. 

   9

   27
   • UNITED

    Je hebt zeker weer het meeste bier van iedereen zitten drinken op deze zondagmorgen? Misschien toch eens wat gaan minderen want je begint onzin uit te slaan.

    18

    5
   • Euhm jaloers op Breda ??

    check je binnenstad eens..al jaren een teloorgang !! Daar Tilburg bouwt en bouwt. Als je Tilburg binnenrijd kom je echt een stad binnenrijden. Elk dorp of stad in Nederland heeft hun kermis midden in de stad en de horeca vaart er overal wel bij. Alleen in Breda krijgen ze het voor elkaar om de kermis in oktober op een bij veld achteraf te organiseren waar geen horeca tent te zien is. Om 2130u loopt er dan ook geen kip meer rond !!! Wat jullie grote muilen betreft is bij jullie alles groter en beter…tip mocht er ooit een breuk komen met Man.City dan zal ik het eens in Amsterdam proberen ,daar denken ze ook overal de beste in te zijn en presenteren ook al 3 jr niks !!!

    5

    9
   • Doe je huiswerk, wij zijn een hele rijke gemeente vanwege ons aandeel in energiemaatschappij dat verkocht is en goed opgebracht heeft.

    2

    4
  • ??? Waar heeft deze het over. Iets met negeren en er boven staan?

   8

   1
  • Uhm @deevitmetdemat … Zoals UNITED en Fiets ook zeggen: was je wel helemaal nuchter toen je dit typte? Door reacties als die van jou zetten we ons juist nogal voor schut. En ook de reactie van TheObserver vind ik nou niet echt in ons voordeel spreken. We weten allemaal dat Tilburg niet de mooiste stad van het land is. Laten we dat los van de club houden, want op dat punt gaan we de strijd echt niet winnen. Om vervolgens een kermis als ons paradepaardje op te voeren vind ik al helemaal een zwaktebod. Die kermis is namelijk na een week alweer weg. Bovendien heb ik persoonlijk een schurfthekel aan kermissen en het volk wat er komt, maar dat terzijde 😉

   6

   0
 5. Lees graag de forums hier. Maar sinds dat jupiler ploegje weer is gepromoveerd naar ons nivo blazen ze weer enorm hoog met alles. Houd het wel spannend. Ben ook wel blij met de derby, maar snap niet waarom het door  de beheerders word toegelaten dat ze hier totaal niet inhoudelijk mogen reageren. Blijkbaar is dit forum leuker als dat holletje van hun!?

  9

  7
  • Helaas wordt bsiderats meer bekeken en wil ik wa dingen vragen kneusje

   5

   18
   • JTW

    Cito toets gehaald?

    7

    4
   • Forza Willem II
    Forza Willem II

    @ nak 1912

     

    Wat wilde vragen jonge? Vertel!!!

    5

    3
   • koen verhoeff
    koen verhoeff

    Zijn er op die site al kaarten te bestellen voor de eerste Europese wedstrijden van KNAK??

    PS Tilbo-beheerders, registratieplicht maar weer invoeren om dit voortdurend geneuzel van Ratten een halt toe te roepen? Begint wel irritant te worden.

    16

    5
 6. een crematorium is nog sfeervoller dan jullie (;

  9

  2
 7. Forza Willem II
  Forza Willem II

  Gullie kunt wel allemaal commentaar leveren op die nakkers hier. Maar ze hebben gewoon gelijk ze zijn gewoon de beste punt

  7

  5
 8. Forza Willem II
  Forza Willem II

  @ united

  Dat hoeft helemaal niet nak wordt kampioen en het jaar erop winnen ze de Champions League. Nederland en Europa is gewaarschuwd!!!!

  8

  5
 9. UNITED

  Goed bezig. Ik mis alleen nog het grote degradatie feest van NAC op de planning

  8

  6
 10. @ronald, reageer jij nog ff op t andere item. (Griekse speler). Of ben je uitgeluld? Hoeveel scc hebben jullie ook al weer verkocht? En hoeveel goede spelers tot nu toe aangetrokken? Jullie wilden Koch en Vloet natuurlijk ook, maar zij kozen uiteindelijk voor NAC.. hard gelach en de waarheid js hard he.. spelers zullen vanaf nu altijd weer NAC boven Kruikenstad kiezen. Zeker nu er beleid is, nauwelijks schuld is.  Overigens; Ik geef als eerste toe. De financiële chaos bij NAC de afgelopen jaren kon echt niet. Gelukkig is deze schuld na 8! Jaar lang ploeteren eindelijk weg en kunnen wij weer gaan komen waar we horen. Wel met stapjes.. namelijk structureel tussen plek 5 en 10. 

  8

  24
  • Ja hoor… de nicht van de pisnicht is ook gearriveerd naar vooruit ik zal inhoudelijk reageren. Koch niet nodig want positie is bezet. Vloet hier geweest en te licht bevonden.

   Voor bierdrinken en onzin verkopen en aantal scc krijg je geen punten. Nak al jaren weinig tot geen eigen spelers. Stadion is zo rot als de hele club…. nog meer weten?

    

   22

   8
   • Ik heb Vloet 2 maal zien spelen en wat ik toen liey hij zien voor iedere middenmoter ere een aanwinst te zijn. Uiteraard is hij nog jong en is het geen gerarriveerde speler. Daar neemt MAC zeker risico. Maar stel je voor dat deze spelers nu wel nog verder ontwikkelen. 

    5

    10
   • JTW

    Tyf gewoon op naar je eigen holmaatjes site droevige spatader. Jullie waren niks, jullie zijn nog steeds niks en jullie zullie ook nooit iets worden. Groetjes aan je dikke mama.

    7

    6
   • Forza Willem II
    Forza Willem II

    @ Willem 3

    Jij doet er alles aan om te doen over komen dat je voor Willem ll bent. (In je Berichten)Maar iemand die Wii schrijft ipv van Willem II en Nac wel goed schrijft tja

    3

    4
  • Hahaha de hoogmoed is er gelijk al weer. Tussen plek 5 en 10. Je bent 2 maanden geleden 5e geworden in de Juup en nu gelijk al zulke praatjes. Ze blijven zich in Breda voor schut zetten, hoeven we niet eens iets voor te doen…

   18

   6
   • komend jaar is 40 punten ons doel. Daarna zie ik niet in waarom NAC niet structureel voor linkerrijtje kan gaan. Als het huididigs beleid wordt doorgetrokken. Zelfs mijn w2 vrienden zien het verschil in potentie tussen de beide clubs. 

    5

    17
  • UNITED

   als nec gewoon had gewonnen waren ze binnen een paar jaar failliet. Ze zullen dit jaar wel weer een hoop extra schulden maken om koste wat het kost in de eredivisie te blijven. 1 grote zeepbel die club.

   8

   7
  • Je zou eerst jullie laatste jaarrekening eens moeten bekijken en begrijpen, wat niet eenvoudig is (niet cynisch bedoeld). Met het mes op de keel zijn jullie schuldeisers in het verleden aandeelhouders geworden voor in totaal 12,2 mln. Ik neem aan dat ze dat geld toch wel een keer terug willen. Alleen op papier zijn jullie schuldenvrij, de praktijk is anders…

   4

   5
  • david loggie

   Haha, denken dat je met Vloet goud in handen hebt. Bij Cambuur was ie ook goud waard, mm mm….Door een paar jaar juup vergeet je blijkbaar al snel dat eredivisie toch niveautje hoger is. Jullie Vloet, wij Kali. Balen man, voor ons…ik denk dat ik vanavond slecht slaap.

   5

   5
  • @waaromJullie horen op een plek thuis… kapot op de grond, gebroken in duizend stukjes. Ik hoop vanuit de diepste vezels van mijn lijf dat die lelijke k**club van jou failliet gaat. Er is helemaal geen derby wat mij betreft. Gewoon een wedstrijd tegen een non concurrent, waarbij jullie veel praatjes hebben, vooraf 3 kinderliedjes zingen en vervolgens je bek 90 min lang dichthouden of overstemd worden. Ook jullie uitvakken zijn al jaren om te janken. Zetten jij en je overijverige vriendinnetjes jezelf hier nou aub niet zo voor lul. Wat wil je precies horen en wie wil je waarvan overtuigen? Op fox werd het treffend gezegd door de heer Perez: je hoort in de eredivisie op basis van voetbal niet op basis van hard zingen en verkochte seizoenskaarten! Op basis daarvan heb je hier geen fock te zoeken. En dan kom je hier pochen met verkochte kaarten en fanatisme. Dat fanatisme is niets meer dan een gecreëerd 2-wekelijks ritueeltje wat een herhaling van zetten is: hard over en weer zingen, iets met een boom aan de waterkant (Die boom is volgens mij helemaal rot van binnen) en zodra de tegenstander er 2 in rost: totaal geen sfeer. Ben er een aantal keer bijgeweest dus dan staat dat vast.Even concreet voor je: je zit op de verkeerde website, je grote smoel is totaal misplaatst en nergens op gebaseerd, je gaat ook niemand overtuigen hier, seizoenkaarten verkopen en hard zingen levert geen punten op, je hebt helemaal geen WII vrienden.Jullie zijn net een soa: vies, enorm hardnekkig en je wilt er geen contact mee.Ps vloet en koch is pure middelmaat waar Willem II niet naar heeft geïnformeerd. Dan hadden we evengoed wat spelers kunnen behouden.Op 8 december schoppen we er weer ouderwets hard onder bij jullie. Als je dan vooraf een weekje komt vervelen is dat prima, maar nu is het mooi geweest.Ik wil bij dezen iedereen hier oproepen deze soa’s uit de weg te gaan en er NIET meer op te reageren. Misschien flikkeren die onzekere meiden dan op hier.Tabee

   12

   14
   • Wat een over de top reactie zeg… nou nou, niet te emo worden he boyke

    9

    2
   • Hahaha emo worden, over de top reageren… Waar was het precies over de top knul? Of heb je zelf even reactie paraat nu ik de spijker op de kop sla, boyke?Ik denk dat jullie gewoon overwegen over te stappen naar de kingside nu er een uitbreiding plaats gaat vinden. Ik zou namelijk geen reden kunnen bedenken om op een van jullie sites te gaan rondhangen.Je bent gewoon een beetje verliefd op ons. Met je maatje nac1912 en willem 3 ben je gewoon he-le-maal gek op Willem II.Ik begreep het al die tijd niet. Maar het was de emo die me parten speelde denk ik.Geeft niks boykes.. wij kennen dat gevoel!

    2

    8
  • @waarom

   ik snap wel wrm jullie bertrams hebben gehaald, onze Griekse vriend was te goed voor hem, en nu gaat ie maar naar een cluppie waar die hopelijk wel kan spelen, omdat dat niveau in Bavel wat lager ligt. Daarom zou er ook geen speler uit Bavel naar willem ii komen, omdat wij zoeken naar versterkingen…

   14

   5
 11. Zucht… weer zo’n pisnicht die stoere praat heeft

  8

  3
  • Homofoben doen dat ook he.. iedereen voor nicht of homo uitmaken. Wel een compliment dat jullie ons zo noemen. Als je echt niks meer weet en je hebt een iq van onder de 100, gaan mensen je ineens voor homo uitmaken… Haha, kom eens met wat beters man.

   6

   13
   • Iets met een gezegde… de pot verwijt de ketel .. geschreven na sluiting van de club

    3

    3
   • Helaas hebben we stilburg  stillem 2 hebben dus genoeg creativiteit

    1

    11
 12. Schiet op hier in Breda wel hoor

  3

  16
  • Jullie stadion gaat naar investeerders en spelers komen allemaal voor de verhuur…. Lekker opschieten. Buiten het feit dat ik er niets van snap met al die schulden maar dat zal de KNVB we een keer beoordelen

   11

   6
   • Poppels in welk tijdperk leef jij de schulden waren 2 jaar terug en we kunnen gewoon het stadion in en spelen en spelers van city hebben talent en zijn 100% gebrand er iets van te maken sukkeltje

    6

    15
   • @nac1912,

    Wat kom je hier doen muffert, ga piemels zoeken op je eigen bevuilde rattesites ipv hier rondhangen.

    Strontridder

    20

    10
   • Een stadion wat straks van investeerders is? Huurlingen die totaal geen waarde hebben? Gaat super goed bij jullie natuurlijk. Hier is straks het stadion van de club, er staat al jaren kapitaal op het veld maar jullie drinken meer bier!!

    6

    4
  • Geniet nog maar ff sletje. Over een wedstrijd of 12 zien we jullie hier niet meer verschijnen met jullie dikke nekken. 

   6

   3
 13. Kampioenen!

  7

  2