Home » Busreizen » Mystery Awayday naar Utrecht en Feyenoord

Mystery Awayday naar Utrecht en Feyenoord

Update:
Het programma is bekend. De eerste 2 uitwedstrijden zijn Fc Utrecht en Feyenoord. Meer informatie over de verkoopinformatie vind je later op onze website. Supporters die de awayday tickets in hun bezit hebben hoeven niets meer te doen. Zij betalen in de bus het wedstrijdkaartje.

 

Bah bah, die verrekte zomerstop. Je hebt ineens zeeën van tijd in het weekend, het is redelijk stil rondom onze club en je hebt als trouwe supporter uiteraard je SeizoenClubCard meteen verlengd. Dan hunkeren wij eigenlijk naar een heerlijke Awayday.

Want eigenlijk is er niets mooier dan met je beste voetbalmaten een dag op stap te gaan, te grappen en grollen in de bus naar een uitwedstrijd, biertjes drinken en onze trots overal in het land te ondersteunen. Een aantal supporters kwamen op het idee om een ‘Mystery Awayday’ te organiseren. Het concept: je koopt alvast kaartjes voor een uitwedstrijd waarvan de bestemming, datum en tijdstip nog niet bekend is. Een pure verrassing dus! Stichting Kingzine heeft besloten om deze Mystery Awayday te faciliteren voor Vrienden van KingZine (dat kun je worden door jaarlijks 18,96 euro te betalen, je krijgt dan korting op alle uitwedstrijden en nog veel meer leuke extraatjes). Voor de eerste twee Mystery Awaydays zijn de kaarten nu al te koop! Voor twee busreizen betalen Vrienden van Kingzine, hoe kan het ook anders, slechts 18,96 euro. De prijs van de wedstrijdkaartjes komt hier later bovenop. Stichting Kingzine is nog bezig om te kijken of deze trouwe supporters ook tegemoet gekomen kunnen worden met de prijs van de toegangskaartjes en wellicht andere extraatjes kunnen worden geboden. Later meer hierover.

Hoewel het programma van de Eredivisie nog niet bekend is gemaakt, is de kans groot dat Willem II start met een thuiswedstrijd en vervolgens twee uitwedstrijden. Het gaat dus om de weekenden van 19 en 26 augustus.

Wat we wel weten:

 • De eredivisie start in het weekend van 11 augustus. Wij schatten in dat we een weekend later een uitwedstrijd spelen.
 • De kans bestaat dat als je kaarten koop voor de ‘Mystery Awayday’, je gegarandeerd kaarten hebt voor de derby. Als promovendus mag je namelijk je voorkeur uitspreken tegen wie je als eerste wilt spelen. Het zou ons niets verbazen als onze buren graag starten met een thuiswedstrijd tegen ons.
 • Er zijn 120 Mystery kaarten beschikbaar
 • De verkoop loopt t/m 12 juni.

Wat je moet doen:

 • Ben je Vriend van Kingzine? Ga dan meteen naar www.tilbo.com/webshop en schaf je kaarten aan.
 • Geen Vriend van Kingzine? Meld jezelf hier aan. Als je twee uitwedstrijden per jaar bezoekt heb je jouw lidmaatschap er al uit. Bestel daarna meteen kaarten als je jezelf hebt ingeschreven als vriend.
 • Hou het speelschema goed in de gaten.

7 reacties

 1. KEMAAAAAAN TILBURG.

  0

  0
 2. OldskooL

  Mooi klote ben ik op vakantie…
  Valt dit ook onder annuleringsverzekering?

  0

  0
 3. 22 juli 17.00 uur Veere tegen het  Zeeuws elftal

  0

  1
 4. UNITED

  Ik hoop dat het toch gewoon uit naar NEC word.

  0

  3
 5. Mijn gok:Ik denk dat ze hebben aangegeven nog niet meteen tegen de Top 3 + nac te willen spelen, ook Vitesse niet ivm afgelopen jaren. Op basis van de overgebleven 12 gok ik als eerste twee uit-tegenstanders Heracles en Groningen. 

  0

  5
 6. patriekolorus
  patriekolorus

  leuke actie, maar voor veel mensen moeilijk ben ik bang. Dit ivm werk, kinderen en andere bezigheden. Als ik niks om handen had, dan had ik me graag laten verrassen. Hoop op 2 keer een vol uitvak.

  2

  0