Home » Headlines » Kaartverkoop Willem II – Nac en Willem II – Ajax gestart

Kaartverkoop Willem II – Nac en Willem II – Ajax gestart

Vanaf maandag 2 oktober (09.00 uur) gaat de kaartverkoop voor alle resterende thuiswedstrijden van Willem II in 2017 van start. Dit betekent dat naast de reeds lopende verkoop van kaarten voor het bekerduel tegen SC Heerenveen, ook de kaarten voor de overige zes competitiewedstrijden van dit kalenderjaar in de verkoop gaan.

Geregistreerde supporters
De kaartverkoopregeling is per wedstrijd verschillend. Bekijk in het overzicht hieronder hoeveel kaarten je per geregistreerd account éxtra kunt bestellen. Wil je jezelf registreren? Dat kan via www.besteljekaartje.nl of bij de receptie van Willem II in het stadion.

Online en receptie
Kaarten zijn via www.besteljekaartje.nl te bestellen tot aan de aanvang van de wedstrijd. Ook zijn kaarten verkrijgbaar bij de stadionreceptie op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 17.00 uur. Ook zijn kaarten vanaf anderhalf uur voor de aftrap verkrijgbaar bij de stadionkassa’s.

Regeling

Wedstrijd Datum Extra kaarten per account
Willem II – FC Twente zondag 15 oktober, 14.30 uur max. 4 kaarten
Willem II – Ajax zaterdag 28 oktober, 20.45 uur max. 2 kaarten
Willem II – Sparta R’dam zaterdag 18 november, 20.45 uur vrije verkoop, geen max.
Willem II – Heracles Almelo zaterdag 2 december, 20.45 uur max. 4 kaarten
Willem II – NAC Breda vrijdag 8 december, 20.00 uur max. 1 kaart
Willem II – PEC Zwolle zaterdag 16 december, 18.30 uur vrije verkoop, geen max.

15 reacties

 1. RJ

  Waarom kan er tegen nac maar 1 kaartje per cc worden gekocht? Willen ze het stadion niet vol hebben?

  0

  2
 2. Superkruik013

  On-topic dan maar: ben ik de enige die €34 voor een kaartje tegen Ajax / NAC veel geld vind?

  2

  0
 3. koen verhoeff
  koen verhoeff

  Kan er niet een speciaal topic geopend worden voor iedereen die spelers, trainer, TD en onze club in zijn algemeenheid wil afbranden? Zelfs in nieuwsberichten over kaartverkoop moeten sommigen hierover hun plasje doen.

  11

  3
  • inderdaad zeg. Stelletje eeuwige azijnpissers. Vanaf nu op 3 punten beginnen en allemaal positief naar het stadion. Wie weet wat er dan ontstaat!! 

   2

   2
 4. Moet je dan eerst degraderen om te concluderen dat deze spelers bagger zijn? Ik wist dit al voordat ze 1 wedstrijd in het WII tenue hadden gespeeld! 

  1

  6
 5. Wat nou ouwe droplul? Iets meer respect is wel op zijn plaats kerel.

  10

  4
  • Geen respect voor zijn prestaties als TD in ieder geval.
   Is verantwoordelijk voor de samenstelling van deze selectie. Ondanks alle tijd heeft hij geen meerwaarde aan kunnen trekken, geen daadkracht getoond en staat er geen kapitaal op het veld.

   Vd Looij veranwoordelijk voor opstelling & instelling, maar Joris voor selectie. Daarin heeft hij dik, maar ook echt heel dik gefaald. Behalve dat de selectie kwaliteits arm is, is er ook geen balans en ontbeert het aan wilskracht, stootkracht en creativiteit Dit mag hem aangerekend worden.
   Hierdoor mag een waarschijnlijke degradatie voor een groot deel op zijn conto geschreven worden.

   8

   7
   • Grote onzin wat je hier roept. Hoe kan je spelers als Crowley, El Azouzi, Coulibally en El Harkouri nu beoordelen als die jongens max 1 of 2 wedstrijden hebben gespeeld in een veel te verdedigend systeem. Deze spelers zijn ingekocht omdat de trainer riep dat hij dwingender en aanvallender wilde spelen. Ik ben ervan overtuigd dat er meer dan genoeg kwaliteit in deze selectie zit als de trainer maar aanvallender durft te spelen.

    6

    2
   • Met de selectie is volgens mij helemaal niet zoveel mis inderdaad nee. Enige positie waar we er niet direct op vooruit zijn gegaan is wellicht die van de keeper. En het is mij nog niet helemaal duidelijk of die nu echt weg wilde, of dat die weg moest. En in het laatste geval, van wie.

    2

    3
   • @ appelnaldo.  Coulibally op training, in voorbereiding en in eerste wedstrijd gezien. Komt in alles te kort voor eredivisie.El Hankouri is een jeugdspeler, komt niet in aanmerking voor eredivisieEl Azzouzi heeft nog maanden nodig om ritme op te bouwen. Tot op heden nog geen hoogvlieger, zit wel ergens iets van klasse in,Crowley veel te licht (ook al gezien bij GAE). Wellicht komt hij beter tot zijn recht bij een Utrecht.@Sargent. Keeper is mij om het even. Begint beter dan Lamprou begon. Lamprou had, van de nu tegen gekregen goals, geen goal voorkomen. Doet niets af aan kwaliteit Lamprou.Rechtsback is een stuk slechter geworden dit jaar (Anholt vs Lewis). Heerkens tel ik niet mee, was er vorig jaar ook en ook als stand-in.Linksbuiten stuk minder. Koppers meer dreiging en gaf een bal goed voor.Je mist een aanjager als Kali op het middenveld (ondanks dat hij bij start seizoen en start na winterstop slecht speelde).Daarnaast mis je iemand met duelkracht/ oorlog aan het front. Oulare vorig jaar 2e seizoenshelft

    10

    3
   • Een td die de hele jeugdopleiding heeft doorlopen, goed gepresteerd heeft als speler, 84 interlands speelde mag veel meer respect krijgen. Als beginnende TD mag je best keer fouten maken. Liever hij dan passanten als Vd vegt, van hintum, Aalbers die alleen voor zichzelf daar zaten.

    mijn mening is nog steeds dat de selectie in totaliteit beter is dan vorig seizoen.

    selectie is samengesteld op 4-3-3 en als dan onze dominee 5-3-2 gaat spelen dan word het ander verhaal. Juiste afstemming over de speelwijze lijkt er niet te zijn.
    Ik zou 4-3-3 spelen.(tussen haakjes de mogelijke wisselopties, en dan kun je nog Heerkens centraal wegzetten)
    Wellenreuther(Branderhorst)
    Heerkens   Peters              Lachman           Tsimikas(Lewis)       (vd Linden)    (vd Bogert)
     Rienstra    Chirivella(Liefink)   (Urbanski)
    Haye (Crowley)
    Azzoaui                     Sol                                 Croux(Abubakar)               (Velikonja)                   (Coulibaly)(Croux)                      (Ogbeche)                     (El Hankouri)

    4

    3
   • Wat hij heeft bereikt heeft als voetballer in het verleden staat hier helemaal los van. Het gaat er om dat hij nu als TD verantwoordelijke is voor een selectie die volledig uit balans is. Hij heeft een half jaar de tijd gehaald en gefaald. Daar mag en moet hij op afgerekend worden. Je moet zelf ook zien dat dit de minste selectie van de eredivisie is en dat we helaas maar waar terecht onderaan staan.

    Opstelling op zich ok. Alleen hoort Croux absoluut niet in de basis, is puur jupiler league niveau. Daarnaast trekt hij van daaruit niet naar binnen wat als gevolg heeft geen ruimte voor Tsimikas, op dit moment onze gevaarlijkste man.

    Over selectie in vergelijk met vorig jaar al eea gezegd.
    Alle back ups op vd Linden en Velikonja na zijn niet erevidisie waardig. Tel daarbij op dat Azzoaui dat op dit moment nog niet is (wellicht na winterstop) en Croux ook niet eredivisiewaardig is en dat zegt al genoeg over de selectie waarbij ‘Joris heeft doorgepakt voor eenstabiele middenmotor’. Simpel: niet goed genoeg.

    3

    2
   • Jasper, ik zeg nogmaals dat je deze spelers niet kan beoordelen als je niet aanvallend speelt.
    Waarom kon Lamprou vorig jaar excelleren, omdat hij per wedstrijd 70 ballen op doel kreeg, als hij er maar 2 kreeg was hij nooit zo opgevallen. Zo is dat met aanvallers ook. als ze 70 ballen krijgen is er niemand die erover valt als er 40 acties mislukken, maar als ze maar 5 ballen krijgen en er mislukken 3 acties van krijgen ze iedereen over zich heen terwijl het qua percentage hetzelfde is. Als je aanvallend speelt kunnen ze ook makkelijker combineren of een bal kwijt aan iemand. Bij verdedigend spel staan ze meestal alleen en lopen ze zichzelf vaak vast.

    1

    3
  • weh respect flikker een end op man pisnicht 

   1

   1
 6. heee joris ouwe droplul Mounir el Hamdaoui transfervrij haal op sla je slag naast sol en we zijn uit de problemen was laatste jaar van de neuzen beste van elftal maar de boer kon er nie mee omgaan doe wou alleen ja knikkende spelers 

  12

  18

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *