Home » Headlines » Heerkens langer bij Willem II, Falkenburg vertrekt

Heerkens langer bij Willem II, Falkenburg vertrekt

Freek Heerkens zal vandaag zijn contract verlengen met 2 jaar, zo meldt het Brabants Dagblad. Erik Falkenburg heeft aangegeven dat hij volgend seizoen graag naar het buitenland wil en zal dus het einde van het seizoen transfervrij vertrekken.
Verder wordt er nog onderhandeld met Branderhorst en jeugdspeler van de Bogert over een contract.

Voor 1 april wordt er in ieder geval aan Koppers,Bertrams, Joppen, Tshimanga, Wuytens en van Anholt gemeld wat er gaat gebeuren. Waarschijnlijk zal ook Dico Koppers volgend seizoen nog te bewonderen zijn in het Koning Willem II-stadion
Ook worden de opties van Abubakar en Lieftink een beslissing gemaakt. Lachman blijft nog een seizoen bij Willem II.

32 reacties

 1. dn Baaierd

  Misschien wel een goede optie als nieuwe keeper Marco Bizot mag transfervrij vertrekken bij RC Genk.

  1

  0
 2. Jammer van Lamprou, de rest is vervangbaar. Kali, Peters, Lachman zijn het cement tussen de stenen. Van mij mag Messaoud terugkomen, nu goed doorselecteren dan gaat het helemaal goed komen.

  1

  1
  • koen verhoeff
   koen verhoeff

   Lamprou is evengoed vervangbaar. Begrijp de goddelijke verering niet zo goed. Kan er veel te vaak net niet bij.

   0

   10
   • Forza Willem II
    Forza Willem II

    @ Koen Verhoeff

    Moet is voor de gein is alle wedstrijden terug kijken en dan zul je zien Lamprou een hele goede keeper is. Er is geen een keeper buiten de top 3 die er minder heeft tegen gehad dan onze Griek. Nee Tim krul gu zult die maar als keeper hebben op dit moment. Die hey onderhand  in die paar wedstrijden die hij bij Az heeft gekeept al net zoveel tegen gehad dan Lamprou in een seizoen!!!

    3

    1
  • UNITED

   Falkenburg vervangen door Messaoud is wel echt 2 stappen achteruit.

   4

   0
 3. Heerkens is een multifunctionele speler en ben blij die bij heeft getekend.

  Ojo is niet meer dan een van de, zeker geen kartrekker. Falkenburg is jammer, maar zijn salaris zal ook behoorlijk op onze begroting drukken. Zou graag vd Streek op de plek van Falkenburg zien, speler met veel diepgang, scorend vermogen, en is ook nog eens redelijk snel.

  Lamprou hoort gewoon bij ons, en hoop dat er alsnog een akkoord komt, al zal dat moeilijk worden.

  Wielaart, Mathijssen en vd Looi weten echt wel waar ze mee bezig zijn. Met hun ervaring en inzicht heb ik alle vertrouwen in de heren dat zij met waardige vervangers aan komen zetten.

  Komt goed !

  9

  1
 4. darren

  Ojo die gaat vrijwel zeker naar Antwerp nu deze terug op het hoogste niveau zijn, had eerlijk verwacht dat hij hier zou doorbreken,maar helaas,heeft nochtans de klasse ervoor.

  Ondanks z’n techniek vertraagde hij steeds het spel met tikje breed en tikje achteruit terwijl hij een goede pass in de voet heeft om snel een aanval te lanceren. Zeker niet onmisbaar, Falkenburg daarentegen heeft veel belangrijke doelpunten voor Willem II gemaakt en is prima in het samenspel,zal moeilijker te vervangen zijn.

  Maar ben niet ongerust,de technische staf heeft voorbije seizoen ook bewezen prima te scouten. ben ervan overtuigd dat we terug een leuk elftal krijgen

  10

  0
 5. Zeer jammer van Falkenburg. Fijne voetballer, prachtig mens. Gun hem een mooie stap naar het buitenland wel. Ook jammer van Lamprou, maar hij is nog steeds welkom om te praten. Van Anholt en Kali proberen te behouden, evenals Wuytens (die overigens weinig aan spelen toekomt). Afscheid nemen van Calcan, Abubakar en Ogbeche. Ik heb wel vertrouwen in Wielaert/Mathijssen. Er zijn genoeg goede voetballers die voor Willem II willen spelen. Tip aan Mathijssen: doe geen zaken met Ajax. Is de grootste  fout die de afgelopen jaren gemaakt is.

   

  12

  1
  • In hart en nieren

   Het transfer overnemen van Dijks was toch een goede deal. En ook de huur van Lucas Andersen heeft Willem II geholpen. Dat Willem II een talent voor een grijpstuiver weggaf doet daaraan niets af.

   7

   3
  • UNITED

   Ik zou abubakar zeker en ook calcan nog niet zo snel afschrijven.

   13

   0
   • Europa is waiting

    Abubakar zeker niet afschrijven, vond hem de paar wedstrijden dat ie mocht spelen zeker wel iets toevoegen. Wat Calcan betreft, heeft niet veel laten zien maar ook niet veel kansen gehad..

    8

    0
  • Contract van Kali loopt door dus in principe blijft die al. Ogbeche en Calcan ook, dus hiervan afscheid nemen is veel te makkelijk gezegd. Wuytens verlengen…… Dries speelt niet en wil dat wel. Zijn stek in de selectie kun je overdoen aan vd Bogert.

   Lees je eerst even in voordat je een beleidsplan gaat schrijven….

   1

   4
 6. In hart en nieren

  Het ziet er naar uit dat we afscheid moeten nemen van Lamprou, Ojo en Falkenburg, maar geen paniek. Met Bertrams als keeper, Peters, Lachman en Heerkens voor de verdediging, Lieftinck, Kali en Haye  als middenvelders en Sol, Ogbeche, Croux, Calcan  en Abubakar voor de voorhoede kunnen we nog steeds een redelijk elftal opstellen. Deze spelers hebben nog een doorlopend contract (of er is een optie) en kunnen sowieso behouden blijven. Hierin missen we nog een linksback, wat dus een prioriteit is. Ik weet niet welke aanvulling er uit jong Willem II nog bij zou kunnen maar mij lijkt dat er een voldoende basis is om op voort te borduren en gericht spelers te kunnen zoeken voor versterking ten behoeve van basis en bank. Prioriteit 1 Kali behouden en aanvulling van het middenveld. Verdere prioriteiten: een ervaren betrouwbare keeper, een rechtsback (nieuw contract van Anholt?), een linksback (nieuw contract Tsjimanga en of Koppers?), een spits die goed als aanspeelpunt kan spelen (zouden we Oulare nog een seizoen kunnen huren?) en extra buitenspelers.

  PS Steeds meer blijkt Heerkens een waardevolle speller voor Willem II, geen begenadigd voetballer, maar erg nuttig en betrouwbaar en klaagt nooit.

  6

  1
  • Als we Oulare nog een seizoen kunnen/mogen huren dan hebben we een mooie aanval staan. Maar ze een speler waar ze 8 miljoen voor hebben neergeteld zomaar voor een paar centen verhuren is de vraag. Maar al met is hij eindelijk eens een zeer goede nieuwkomer in de winterstop. Dat hebben we wel eens anders meegemaakt.

   Nu doorselecteren en een stabiele eredivisie ploeg worden, dat trekt sponsoren en spelers aan.

   0

   0
  • dn Baaierd

   Ze hebben van de winter die jeugdspeler van Liverpool gehaald ik verwacht dat dat volgend jaar onze nieuwe linksback is. Nu ook proberen Kali zijn contract open te breken en te verlengen en proberen van Anholt binnen te houden.

   3

   1
 7. Zijn alle 3 prima werknemers voor Willem II geweest. Ik hoop dat Lamprou te behouden is, maar daar schijnt een mooi schaduwlijstje voor klaar te liggen. Zo niet, dan mogen ze half mei na de wedstrijd tegen Ajax een mooi bosje bloemen en een applaus ontvangen. Geen speler is belangrijker dan de club en ze zijn alle 3 vervangbaar, al weet je nu wat je in huis hebt en is dat met de vervangers altijd afwachten.

  Ali Messaoud zie ik ook graag terugkomen. Toch een klein koningskindje die gek is op Willem II.

  17

  5
  • In hart en nieren

   Ali Messaoud zou ik inderdaa ook graag terugzien als aanvulling op het middenveld. Kan hij Ruud Boymans dan niet overtuigen (nu zijn bankrekening toch al flink gespekt is) om ook terug te komen?

   6

   2
   • UNITED

    Ik denk dat Boymans nog ff zijn zakken blijft vullen als ie slim is. En we’ve got fan sol

    0

    0
  • Tilburg_1896

   Messaoud een koningskind, pff schei uit. Werkte hard, maar rende vaak alleen achter de bal aan zonder enig nut. Ik zie liever iemand die slim loopt dan iemand die alleen loopt om maar te laten zien dat hij zo’n harde werker is. Messaoud komt echt handelingssnelheid te kort. Zat niet voor niets op de bank in Liechtenstein!

   4

   4
   • In hart en nieren

    Oneens, je zag vorig seizoen van het begin af aan dat je Messaoud in het elftal miste. Hij oogt traag, maar was o zo belangrijk in het druk zetten en vooruit spelen.

    4

    3
   • Zie messaoud ook graag terug al is het enige gebrek dat ie niet zo veel scorend vermogen heeft. Jammer van Falkenburg maar is er een club geïnteresseerd als ie nu pas een beetje begint te voetballen..

    0

    0
 8. Ben eerlijk gezegd wel blij dat er heel erg doorgeselecteerd gaat worden. Falkenburg is ook een net niet speler evenals ojo en nog een paar. Wuytens en koppens mogen verlenging, maar heb volledig vertrouwen in het selecteren vanuit vd looij en matthijssen.

  2

  1
  • Ik ben het helemaal met je eens, doorselecteren is wat er nu moet gebeuren zeker nu we al voor 95 % veilig zijn.

   En ook Falkenburg vind ik voetballend te kort komen, ondanks dat hij ook wel beslissende doelpunten maakte waren er ook veel wedstrijden waar hij zich te veel verstopte en in een veel te laag tempo speelde (geen echte nr 10)

   Lamprou daar in tegen had wel mogen blijven voor WILLEM ll  begrippen een geweldige keeper.

   willen wij ons eigen gaan meten met Heerenveen, AZ, Vitesse (ook al zal dat financieel niet meevallen) dan moeten er echt andere spelers aangetrokken worden.

   Want het voetbal wat we dit jaar hebben gespeeld verdiende veelal ook niet de schoonheidsprijs.

    

    

    

   4

   0
 9. Der Bumber

  Falkenburg is te vaak onzichtbaar geweest. Het is wel een slimme speler met scorend vermogen. Ik zie liever Ali Messaoud.

  Ojo speelde wel goed met Stijn Wuytens. Daarna een stuk minder. Hij leeft wel op in samenspel met Kali.maar hij is zeker geen sterkhouder.

  Beiden idd vervangbaar,

  Lamprou is wel jammer

  3

  4
 10. Highway Patrolman
  Highway Patrolman

  Waar zijn we mee bezig. Lamprou, Ojo, Falkenburg weg!! Het begin van het einde!! De sterkhouders van het elftal vertrekken!! Berry wakker worden aub. Snel contract aanbieden aan Wuytens, Tjimanga, Koppers, Van Anholt en Lamprou alsnog proberen binnen te houden. Die wil echt wel blijven. En niet de instelling dat we geen uitnodiging meer opnemen met Lamprou, wat een autoritair gedrag zeg!! Ben blij dat hij de deur nog niet helemaal heeft dicht gedaan. Een betere keeper dan Lamprou en die voor ons wil spelen is er in de hele eredivisie niet. Beide wat water/ouzo bij de wijn en dat gaat lukken. ACTIE DUS!!!! Of willen we weer voor een dubbeltje op de 1e rij zitten!

  18

  26
  • Als spelers niet willen blijven tegen hetgeen Willem II bied dan is dat jammer maar niks aan te doen. Ik vind t wen goed moment om eens flink door te selecteren.

   Alle 3 zijn vervangbaar

   15

   1
  • Tilburg_1896

   Ojo een sterkhouder? Ga toch weg

   13

   0
  • We willen niet voor een dubbeltje op de eerste rij zitten maar waar Willem II erg goed in geworden is, is spelers niet meer betalen dan wat zij waard zijn. Hoeveel spelers die Willem II in de laatste jaren (dus geen De Leeuw en Van Dijk noemen) makkelijk heeft laten vertrekken hebben het bij hun volgende club veel beter gedaan? Kijk bijvoorbeeld naar Ondaan die er nu ook niet doorkomt bij Excelsior. Niemand is groter dan de club en dat zien we terug in het beleid.

   9

   1
   • Highway Patrolman
    Highway Patrolman

    Het verschil van spelers die we toen wegdeden was dat het GEEN basisspeler (meer) waren en dus geen dragende krachten voor het elftal. Ik heb daarom ook geen moeite gehad met het vertrek van Ondaan, Andrade, Haemhouts, Van der Velden,  Braber, Kuiper, Nemec, Mathieu!! Maar nu wel van Lamprou en die anderen die ik noemde.

    3

    4
   • @highway. Lamprou, Ojo en Falkenburg zijn op t moment basismannen omdat we niks beters hebben. Voor een bepaald salaris mogen ze blijven en anders kunnen ze gaan. Denk namelijk dat we voor hetzelfde salaris betere voetballers kunnen krijgen

    deze zomer is gewoon een goed moment om door te selecteren. Als je als club zijnde stappen wil zetten moet je dat ook gewoon doen.

    centrale duo peters/lachman staat. Kali ervoor en sol weer helemaal daarvoor  de rest kun je nu gaan invullen

     

    8

    0
   • Als je jezelf dat afvraagt dan denk ik dat je wel de vergelijking moet maken met spelers die naar een club zijn gegaan die gelijkwaardig of beter zijn dan Willem II. Met alle respect, Excelsior is niet beter dan Willem II en de kwaliteit van een elftal bepaald wel mede hoe spelers zich kunnen otwikkelen. Als je kijkt naar Stijn Wuytens en Virgil Misidjan dan denk ik wel dat die beter zijn gaan spelen en of zich op een beter niveau staande (hebben) weten te houden.

    1

    0
  • Forza Willem II
   Forza Willem II

   @ Highway Patrolman

   Eens met Falkenburg en Lamprou jammer dat die vertrekken belangrijke spelers voor ons. Maar Ojo is vervangbaar…

   1

   0