Home » Headlines » Update: Rienstra op weg naar Willem II
Foto van RTV Oost/ Ben Rienstra

Update: Rienstra op weg naar Willem II

We zaten er al even op te wachten, maar het lijkt er dan toch van te komen: de gewenste versterking op het middenveld is (bijna) binnen. En niet zomaar iemand. De geruchten worden steeds sterker dat Ben Rienstra wordt overgenomen van AZ en een contract tekent (geen huur dus). Daarmee zouden we veel kwaliteit en ervaring toevoegen aan het team. Een ontbrekende schakel om de kwetsbaarheid in de omschakeling te beperken.

Rienstra stond in de belangstelling van diverse andere clubs, in competities waar meer geld kan worden verdiend dan bij Willem II, maar lijkt uiteindelijk toch voor onze club te kiezen. Terecht natuurlijk! 😉

Rienstra zou gezien de timing van de transfer alleen dit weekend ingezet kunnen worden als de transfer voor 12:00 gemeld is bij de KNVB, incl. al het papierwerk. Zodra we bevestiging hebben laten we het jullie weten!

Zie ook het artikel wat het Brabants Dagblad hier eerder deze ochtend over publiceerde:
Willem II richt alle pijlen op Rienstra

Update: Het Brabants Dagblad weet te melden dat Rienstra a.s. maandag zich gaat aansluiten bij Willem II. Hij heeft diverse clubs links laten liggen omdat hij een goed gevoel heeft bij Willem II. De Tricolores zullen hem gaan huren voor het komende seizoenQ

34 reacties

 1. En er komen nog meer versterkingen.

  2

  0
 2. ohja er moet iemand mij hier nog gelijk geven diegene meld je ff aub  

  2

  5
  • Hij is er nog niet. Pas als ie getekend heeft en poseert in Willem II shirt

   2

   0
 3. Klasse Joris, met Rienstra haal je in mijn ogen een completere speler dan Kali. Huur kan ik mee leven. Hopelijk optie tot koop. Hier gaan we nog veel plezier aan beleven.

  Hoop op nog 1 á 2 buitenkansjes deze maand. Zeer benieuwd hoe we er voor staan zondag.

  5

  1
 4. dat is balen voor kali na 20 min geblesseerd van t veld 

  2

  1
 5. Top versterking!!!

  Hoop wel dat Joris een optie heeft bedongen, met huurlingen bouw je niet aan stabiliteit. Dit is dan al huurling nr 4

  4

  1
 6. Superblij mee. Heerkens zal tegen Excelsior zoals gebruikelijk alles geven en daarna kan er met Rienstra gebouwd worden aan een elftal dat met leuk aanvallend voetbal de middenmoot gaat bestormen!

  6

  0
 7. Rienstra maandag op huurbasis naar WillemII volgens BD

  4

  3
  • Valt tegen vind ik. Verschillende mensen riepen dat hij werd overgenomen of optie tot koop. Voorlopig lijkt t alleen huur te wezen.

   7

   7
   • Koop zal waarschijnlijk net niet haalbaar zijn geweest omdat er dan geen ruimte meer is voor overige kwalitatieve versterkingen. Niets mis mee zou ik dus zeggen.

    9

    3
 8. Maandag komt die.

  2

  2
 9. Beter een goede aanwinst en goede deal dan een paniekaankoop zodat deze dit weekend nog mee kan doen. Het seizoen is nog lang. Jammer dat de eerste wedstrijd meteen tegen een concurrent is.

  6

  1
 10. Ik kom zojuist van het Willem II stadion. Ik sprak Wilbert Hack van het B.D. nog even en volgens hem was het nog niet rond.

  2

  3
  • Maar Wil, zijn ze nog aan het onderhandelen aan op de goirleseweg ?

   Of gaat t op afstand ?

   0

   2
   • Dat weet ik niet. Was alleen maar een vraag aan Wilbert Hack. Hij gaf mij dat antwoord.

    2

    0
 11. Ben komt,  en nog versterking is onderweg maar dat kan nog wel wat langer duren. 

  5

  2
  • Complete selectie utopie
   Ook Willem II is bezig om nog nieuwe spelers aan de selectie toe te voegen. Echter zullen deze nieuwelingen vanwege de deadline de wedstrijd tegen de Rotterdammers aan zich voorbij moeten laten gaan. ‘We hebben er alles aan gedaan om een zo’n compleet mogelijk selectie voor deze eerste wedstrijd samen te stellen. Het is echter een utopie om de selectie op dit moment voor honderd procent rond te hebben. We focussen ons nu op de wedstrijd,

   daarom zijn transfers voor mij vanaf maandag weer aan de orde.’

    

   bron willem-ii.nl

   2

   2
  • is het nu wel rond dan?

   1

   0
  • Ik ben al.

   0

   1
 12. Rienstra niet naar Willem II aldus Voetbalzone!! Jammer

  2

  26
  • Of je leest het artikel even…

   3

   1
  • Je moet beter lezen, er staat helemaal niet dat hij niet komt.

   7

   0
  • Kun jij lezen? Alleen de deadline is niet gehaald volgens t bericht. Maar dat is gewoon overgenomen van t bd. Nog niks duidelijk dus

   4

   0
  • Correctie: Rienstra niet op tijd voor dit weekend naar Willem II. 

   6

   0
   • Sorry mannen, in de spanning te snel gelezen. Er staat inderdaad dat hij niet speelgerechtigd is maar er staat niks over de trasnfer zelf. Wat een beetje spanning wel niet met je doet Gheghe 

    25

    2
  • Guillaume1896

   Als je voetbalzone überhaupt al als bron van feiten moet nemen …..

   Clubs zitten nog om tafel, alleen de “deadline” van vandaag 12:00u voor de wedstrijd van zondag is met zekerheid niet gehaald. Voor de rest gewoon onderdeel van normaal onderhandelingsproces waarbij beide clubs het maximale er uit willen halen. Te vroeg toegeven om Rienstra eventueel zondag al op de mat te hebben staan kan zomaar een hoop geld kosten. En dat Willem II zich niet permitteren. Gewoon de clubs hun werk laten doen en als gezond verstand en realiteitszin de boventoon voeren komen ze er wel uit. Ik lees nergens dat Rienstra niet wil.

   3

   3
  • Dat staat er niet Subjectief. Er staat dat hij niet speelgerechtigd zal zijn voor komend weekend mocht het tot een eventuele transfer komen. Goed lezen. 

   1

   3
  • volgens mij staat er dat niet… ze hebben alleen de deadline niet gehaald voor komend weekend..

   1

   1
 13. Ik mag het hopen. 

  2

  0