Home » Headlines » FC Twente – Willem II krijgt vervelend staartje

FC Twente – Willem II krijgt vervelend staartje

Een oproep van KingZine die niet nodig zou moeten zijn in onze ogen:

Beste medesupporters,

Wat was het een mooi gezicht in de Grolsch Veste. Meer dan 750 fanatieke Willem II-ers die naar Enschede afreisden om Willem II aan te moedigen. Onderweg werden we nog getrakteerd op friet en snacks. Ondanks de nederlaag was het een mooie trip.

Deze trip heeft voor Stichting KingZine echter een vervelend staartje gekregen. In een van de bussen heeft een aantal personen zich, buiten het zicht van de busbegeleiders, niet weten te gedragen. Bij terugkomst is gebleken dat bier over stoelen is gegoten, dat stiekem is gerookt, rugleuningen zijn gesloopt, handvatten van de stoelen zijn verdwenen en zelfs gordijnen mee naar huis zijn genomen. Dit is een opsomming van wat er is gebeurd in een van de bussen van na de wedstrijd tegen FC Twente. (Bus 3, Hardstylebus). Dit alles heeft geresulteerd in een schadepost van meer dan € 1.000,-. Wij balen hier enorm van. Dit geld besteden we liever aan acties voor alle supporters, zoals onze friet- en snackactie, dan aan schade veroorzaakt door een enkele onverlaat.

Wij willen zoveel mogelijk supporters meenemen naar uitwedstrijden. En we beseffen ons ook dat het vervoer naar uitwedstrijden geen Zonnebloem-excursie naar Scherpenheuvel is. Af en toe een schadebedrag of extra schoonmaakkosten zijn ingecalculeerd. Deze schade is echter voor ons ook te veel van het goede.

Heb je, wellicht met iets te veel alcohol op, iets vernield in de bus? Ben dan zo sportief en meld je even via website@tilbo.com Uiteraard zullen we heel vertrouwelijk met je gegevens omgaan. Jij wilt toch ook niet jouw medesupporters op laten draaien voor jouw gedrag? We willen alleen niet dat we door dit soort gedrag straks personen moeten weigeren tijdens uitwedstrijden, de prijs omhoog moeten doen of erger nog, dat de busmaatschappij ons niet meer wil rijden.

Mocht er tijdens busreizen iets kapot gaan, meld het bij een van onze busbegeleiders. Dit kan vaak al opgelost worden met wat verzekeringswerk.

Stichting KingZine

 

 

24 reacties

 1. Dit zijn trieste figuren die dit gedaan hebben. Je weet natuurlijk wie waar zit in de bus, daarom vind ik.het vreemd dat deze gasten elkaar dekken.Dan ben je echt een.loser. Toon eens ballen en los dit samen.op, Sociale controle is ver te zoeken bij deze gasten.

  3

  0
 2. Goirle Hallee

  Die klote vluchtelingen ook altijd

  5

  1
 3. Het meest treurige van alles is dat hier een bericht op Tilbo voor nodig is. Is dit een gevalletje Amigos Die Alleskapotmaken of wat? Als je dat met doorgesnoven zatte harsens zo stoer bent wat te slopen, ben dan ook zo flink om je verantwoordelijkheid en los het op. Dan ben je pas echte een flinke jongen.

  10

  3
 4. We zijn inmiddels een paar dagen verder. Ik neem aan dat deze helden zich al gemeld hebben?

  4

  0
 5. Stiekem roken?? Dat RUIK je toch meteen in heel de bus?!

  Of was iedereen snotverkouden?

  10

  2
 6. Kijk ik snap best dat je elkaar niet aanspreekt als die behoorlijk irritant is en denkt laat maar gaan. Of iemand waarvan een blik bier uit de handen wordt gestoten je niet meteen gaat roepen van he, hij doet dat. Omdat je dat een matennaaier actie vind. Kan ik ook wel begrijpen. Maar als die een bus stoel zit te mollen, weet je dat de rekening daarvan terugkomt. En zoiets doe je ook niet per ongeluk. Zo van, ow nu maak ik ineens per ongeluk de bus van de stoel kapot, en heb ik per ongeluk de gordijnen van de bus in mijn handen…

  Wat ik bedoel te zeggen is: Waarschijnlijk weet een man of 10 wel wie dit geflikt heeft… Dus men had hem aan moeten spreken, en er voor moeten zorgen dat dit niet gebeurd ipv de andere kant op kijken.

  21

  0
 7. Stille woutje

  Laat me raden, een stelletje met coke tot het neusbot volgestouwde randdebielen die de naam van Willem II op hun hart dragen. Stelletje idioten

  27

  0
 8. Tricolores Forever
  Tricolores Forever

  Gratis frietje en snack. Vooral dat gratis trekt van dit soort ongedierte aan.

  18

  1
 9. staan de mensen uit deze bus niet geregistreerd dan?

  iedereen uit die bus 20 euro betalen en klaar.

  14

  22
  • Betaal jij ook mee als er iemand in je straat een prullenbak uit je straat kapot maakt?

   Naast deze domme reactie is het natuurlijk te triest dat dit gebeurd.

   Waarom Kingzine met dit soort dingen benadelen? Met de kans dat zo’n busmaatschappij de volgende keer geen supporters meer wil rijden. Denk daar maar eens over na.

   15

   4
   • RoyB

    Als je er bij staat en je zegt niets ben je medeplichtig. Simpel verhaal dus. Anders moeten die helden zich maar gewoon melden, anders moeten ze hun matties maar uitleggen waarom die moeten mee betalen.

    5

    6
   • Dus de mensen die vooraan zitten en er niks van merken zijn medeplichtig? En de stewards die altijd halverwege (die ook niks gemerkt hebben) de bus zitten ook? En als je in een straat woont waar een prullenbak kapot wordt gemaakt ben je medeplichtig dus betaal je mee volgens jou?

     

    6

    1
   • RoyB

    He Tiburg013,

    Dan kan je niet lezen.  Ik zeg: Als je ERBIJ STAAT (of ligt/zit ect) en je ZEGT NIETS ben je medeplichtig.

    2

    2
   • juist roy b

    0

    3
   • He RoyB,

    Je bent niet medeplichtig als je erbij staat en je zegt niets. Je bent pas medeplichtig als je opzettelijk behulpzaam bent bij het plegen van een misdrijf of verschaft een persoon opzettelijk middelen of inlichtingen om het misdrijf gemakkelijk te maken.

    Dat betekent dat je volgens jou een moord op iemand ziet gebeuren en niks zegt dan ben je dus medeplichtig aan die moord. Denk eens na voordat je iets zegt.

    Ken eerst eens de betekenis van een begrip voordat je tegen een ander zegt dat hij niet kan lezen…

     

     

    7

    3
   • Inderdaad, wacht op zijn minst tot ze een beloning uitloven voor de gouden tip.

    2

    3
   • En nee, ik bedoel niet dat Tilbo een beloning moet uitloven aan de gouden tip….

    0

    3
 10. Dat het nou toch net in deze bus is…. Namen achterhalen en laat ze het samen maar oplossen, sneue kabouters

  18

  1
 11. the-frozen-one

  Sorry dat ik het zeg, maar wat een stelletje randdebielen zeg die de bus zo verbouwen.

  Wees nou ook zo stoer om je te melden en dat wat je gesloopt hebt te vergoeden.

   

  In mijn ogen zijn jullie gewoon nep supporters en een schande voor de echt hondstrouwe echte Willem II supporters. Je brengt de club en de echte supporters die elke uitwedstrijd mee gaan in diskrediet

  31

  1
 12. Onvolwassen… Wat hebben mensen toch met slopen? Woede? Alcohol? Een bus is niet om vernield te worden en schandalig als de organisatie hier zou voor moeten opdraaien.

  23

  0