Home » Headlines » FC Groningen – Willem II: stabiel op plaats 9

FC Groningen – Willem II: stabiel op plaats 9

Aanstaande zaterdag staat de wedstrijd FC Groningen – Willem II op het programma in het hoge noorden. Ruim 300 Willem II supporters hebben al een kaartje bemachtigd, een mooi aantal voor zo’n verre reis. Toch vinden wij dat dit beter kan, zeker wanneer we de ranglijst er eventjes bij pakken.

De twee ploegen die aanstaande zaterdag het strijdtoneel betreden, staan dichtbij elkaar. Bij winst van Willem II, haakt FC Groningen voorlopig af in de strijd om plaats 9, welke recht geeft op play-offs Europa League. Het doel van aanstaande zaterdag moet dus zijn om hoe dan ook te winnen en een mooie stap te maken richting de play-offs.

Ben erbij!

Wat is er fijner dan op zaterdag de auto of bus in te stappen en samen met je voetbalmaatjes een mooie awayday te beleven? Niets toch! Zeker wanneer de kaarten voor vrij vervoer gratis zijn en je al voor €12,- bij KingZine of de Supportersclub de bus instapt. Laten we dat uitvak in Groningen vullen en onze jongens 90 minuten lang naar de overwinning schreeuwen. Wij hebben er vertrouwen in: dit is al een mooi seizoen, maar met onze steun gaat het seizoen nog mooier worden!

Op naar plaatsing play-offs Europa League!

Leev’ hoezee, voor Willem II, horen wij overal!