Home » Laatste Nieuws » Erik Falkenburg waarschijnlijk naar Cambuur

Erik Falkenburg waarschijnlijk naar Cambuur

Erik Falkenburg zal waarschijnlijk zijn carrière voortzetten bij Cambuur. Hij word genoemd als opvolger van de naar Indonesie vertrekkende Lilipaly.  Falkenburg is sinds zijn vertrek bij Willem II op zoek naar een nieuwe werkgever. Hij trainde de afgelopen weken nog mee bij Jong Willem II.

20 reacties

 1. Was het Erik die zn contract niet wilde verlengen of was het Willem II?

  0

  0
  • Het was idd Erik die zelf een keer het liefst in het buitenland zijn geluk wilde beproeven…dat mag toch ?

   het was ook Erik die zich altijd positief over WillemII uitliet , geen super seizoen draaide maar zich wel een slag in de ronde werkte vorig seizoen.

   het was ook Erik die de stap durfde te nemen van de ene aartsvijand naar de andere., met kans alle hoon over zich heen kon krijgen uit beide supporterskampen .

   Het was ook Erik die volgens mij aangaf dat er zeker nog een mogelijkheid was tot contract verlenging mocht er geen club komen op zijn pad, mocht WillemII daar voor openstaan.

   Daarom gun ik deze kerel ook het beste en heb moeite met sommige opmerkingen die soms doen overkomen als van hij wilde niet , dus pleur nu ook maar op !! Voor mij is /was hij idd welkom als supersub in de spits en ook als Nederlandse ervaring in de groep een welkome versterking.

   ps voor degene die nu weer gaan gillen… Falkie is niet het niveau dat we nastreven.. roep niet te hard in deze, ,tot op heden hebben wij nog GEEN vervanger voor Sol in de spits en het is nog onbekend welk pad we gaan bewandelen met deze jonkies ..en we zijn helaas (nog) niet van het niveau Fc Utrecht bijv.om deze uitspraken te doen van “niet ons niveau “

   8

   0
   • @theobserver

    falkenburg is ook niet het niveau waar Willem II naar toe wil. Ook is het niet echt een 9. Wat mij betreft hoeft Willem II hem dus geen contract te geven. Overigens hebben zowel Willem II als falkenburg aan gegeven niet met elkaar door te willen

    Ikgun hem wel het beste. Heeft zich altijd goed ingezet voor de club. Is belangrijk geweest.

    0

    1
   • Forza Willem II
    Forza Willem II

    @Sprang

    En de spelers  die we gehaald  hebben zijn wel van een bepaald  niveau waar we naar  toe willen? Is dat niet meer de wens de vader van de gedachte. Want als deze spelers echt  zo goed zijn waren  ze wel opgemerkt Door ploegen als Utrecht,Heerenveen, twente, etc. Of elders  in eurapa…. Falkenburg had hier nog van toegevoegde waarde kunnen zijn. Heeft ons ook vorig seizoen zeker 6 punten bezorgt Door te scoren tegen ajax, en een assist ben de wedstrijd ff kwijt waardoor  we vlak voortijd punten pakte

    2

    1
   • @Sprang. Het niveau waar WillemII naar toe WIL. Dat gaat niet binnen een half jaar ,dat gaat niet binnen een heel jaar,dat zal met geleidelijke stappen moeten gaan..met een mix van jeugdig lokaal en internationaal talent en een mic van ervaren spelers en met een x-aantal Nederlandse spelers, Daarom had ik in deze fase graag een Falkenburg bij gebrek aan beter evt graag behouden. Puur om het feit dat de balans nog heel scheef is momenteel. Soms moet je verder kijken dan louter alleen de voetbalkwaliteiten van een speler , maar ook de inbreng op trainingen, stem in kleedkamer, en het wegwijs maken van al deze jonge buitenlanders bij een club !!!

    We hopen allemaal dat nog wat ervaren Nederlandse inbreng bijkomt aankomende week.

    Mocht je geloven Sprang dat je met uitsluitend jonkies fluitend en onbevangen de eredivisie in kan..dan kijk vanavond ff naar Vitesse – Nac !!

     

    2

    0
   • @forza Willem II.

    Ik heb wegens vakantie alleen de eerste oefenwedstrijd kunnen zien dus of de spelers die gehaald zijn wel t niveau hebben weet ik nog niet. Maar ik denk dat een crowley zeker beter is dan falkenburg.

    @theobserver.

    Dat er ervaring bij moet is duidelijk. Ben ik het volledig mee eens.

    Denk alleen niet dat falkenburg die ervaring is. Denk dat men met Rienstra al een hele goede stap zetten. Nu afwachten wat er nog meer komt. Falkenburg zou als t niet lukt on de periode met andere spelers ook nog na de transferperiode kunnen worden aangetrokken.

    Ik zou nu alleen naar betere op zoek gaan.

    0

    0
 2. darren

  Ik kan Erik wel begrijpen,wil elke wedstrijd spelen en ziet zijn  kansen hoger liggen bij Cambuur,dus financieel zal wel niet echt meer meespelen.

  Blijf het toch jammer vinden dat we van hem afscheid moeten nemen,had best nog belangrijk kunnen zijn inzet en scorend vermogen.

  Het ga je goed ,Erik, Succes !

  0

  0
 3. Nightstalker21

  Idd goede speler om erbij te hebben! Desnoods als invaller!als Cambuur hem kan betalen, moet Willem II dat toch ook makkelijk kunnen, nu we een derde shirt sponsor hebben!

  2

  0
 4. Geloof er niks van dat die naar Cambuur gaat. Daar is hij echt te goed voor. En voor t salaris wat hij daar kan verdienen kun je hem er net zo goed als backup bij houden idd…

  4

  -1
 5. ik wens hem veel succes. Hebben toch veel plezier aan hem beleed en altijd positief. FC

  4

  0
  • Ben jij de Frans Caumer die meer dan vijfentwintig jaar geleden samen met mijn broer in de C jeugd van Willem ll speelde? Ben jij niet lang geleden naar het buitenland vertrokken?

    

   0

   0
 6. Dit krijg je als je hoger inzet met je salaris dan je waard bent.

  Eric bedankt voor die onvergetelijke goals tegen de ratjes, eeuwig dankbaar voor !

  Succes verder met jouw carrière 👍

  8

  3
 7. had hem graag als back up spits achter Sol gehad.

  maar niet tegen elke prijs natuurlijk…wel met een salaris wat past bij een breedte speler…en niet voor het middenveld.

  4

  0
 8. Falkenburg is een speler die op en neer hopt tussen clubs bovenkant juup en onderkant eredivisie. Heeft prima periodes bij ons gekend maar ook periodes dat hij niets toevoegde. Het is geen echte 10 en geen echte 9.

  heeft me een fantastische derby bezorgd. Echter veel te duur om er even bij te houden

  24

  4
 9. Jammer, had Erik z’n inzet er nog graag een jaartje bij gehad. Heeft afgelopen seizoen niet zijn eerdere niceau gehaald, maar hij gingn er wel altijd vol voor. Was een prima backup speler geweest achter Crowley en Sol. 

  12

  0
 10. Mocht je gaan Erik, succes weet niet of dit je beoogde transfer was maar van mij mag je blijven!

  15

  0
 11. Forza Willem II
  Forza Willem II

  Jammer blijf erbij had hem nog graag hier gezien. Kent de eredivisie heeft ervaring kan un doelpuntje maken  3 punten die we nodig hebben of wat geen overbodige luxe is

  20

  0