Home » Headlines » EREDIVISIE! Op eigen kracht
Falkenburg (2x) en Heerkens (1x) de doelpuntenmakers tegen NAC (foto: Geert van Erven)

EREDIVISIE! Op eigen kracht

We zijn psychisch nog niet in staat om veel meer te zeggen dan:

HELL YEAH!

Deze wedstrijd kwam alles samen.
Goed voetbal, doelpunten en ondraaglijke spanning.
Het boeit ons op dit moment vrij weinig dat we het weer onnodig spannend maakten.
We zijn niet meer afhankelijk van de heren advocaten die zich over de kwestie FC Twente buigen.

Dus volgend jaar weer naar Utrecht, Rotterdam en Amsterdam.
En niet naar Breda.

En dat voelt lekker. Erg lekker!

74 reacties

 1. Wordt er nog iets ludieks bedacht voor de fabel van het zuiden ?

  Misschien een Tilburgs sportvliegtuigje boven breda laten vliegen met een leuke tekst erop ?

  Heerlijk ?

  0

  0
 2. We are KILLBURG ???

  0

  0
 3. Bedankt Jurgen Streppel.

  Het was de mooiste dag van het jaar. Bedankt voor je jarenlange inzet

  0

  0
 4. Gemeentelijk Sportpark

  Op het juiste moment een keer geluk gehad. Zou wat zijn geweest als Brands de 3-2 had gemaakt; het zou een historische treffer zijn geweest! Mooi spontaan volksfeest na afloop; jammer dat die walgelijke stadionspeaker dit moest verstoren. Het ererondje had ook prima met de mensenmassa erbij kunnen plaatsvinden, desnoods onder begeleiding.

  Ik miste het uitpubliek wel sterk. Anders zou de sfeer nog veel beter zijn geweest. Hoe een rooie rakker van een burgemeester een prachtige derby kon verzieken… Ik ben blij dat we eindelijk af zijn van Streppel. Voor Ten Rouwelaar zijn de druiven wel zuur; deze modelprof had een prachtige carrière fraai af kunnen sluiten. Nu waren mist en regen een triest afscheidsdecor. Desondanks blij dat we de Bredanaars nog minstens een jaar in de eerste divisie hebben kunnen houden!

  0

  0
  • Het bijna doelpunt van Brands was buitenspel, dus als ie al zat was ie toch (terecht) afgekeurd geweest. De grensrechter stond vlak voor ons neus met zijn vlag omhoog.

   0

   0
  • Goirle Hallee

   Modelprof? Laat naar jezelf kijken joh. Een modelprof doet niet aan publiek uitdagen en noemt een andere club niet bij de bijnaam verzonnen door de aartsrivaal. Fantastisch dat ie zo zijn carrière afsluit, het is ‘m allemaal gegund.

   0

   0
  • Het is dat je afsluit met de laatste zin dat je blij bent dat wij die ratjes voorlig voor een jaartje terug hebben geschopt naar de juup, want anders zou ik bijna denken dat je diep in je hart veel geel/zwarte streepjes hebt lopen…

   Het is zoals GH zegt, het is die rooie gegund met zijn kinderachtige praatjes. Modelprof, gewoon een hoerige clown bedoel je…

   0

   0
  • geluk gehad? welke wedstrijd heb jij gekeken?

   0

   0
 5. Cards

  JAAAA 3-1 FUCK YEAH!! Heerlijk wat een dag!! Dubbel zo heerlijk nu het tegen de ratjes was! Beste wedstrijd van het jaar gezien, beste 12de man van het jaar gezien! Alles kwam precies op het juiste moment samen. Perfect dit, wordt echt niet beter. JIJ KRIJGT DIE LACH NIET VAN MIJN GEZICHT!!!

  0

  0
 6. Hoe opportunistisch dat voetbal dan toch is he. Wat als die Brands ‘m wél goed had geraakt…. As is verbrande turf zei onze (ex)trainerttt. Hoe een teleurstellend seizoen in een klap goed werd gemaakt. Wat. Een. Opluchting. Extra lekker tegen die Nakkers, want manmanman wat hadden ze het weer hoog in de bol. Een frisse trainerswind is nodig en heb stiekem wel vertrouwen in die Looi. Ook vertrouwen in jongens als Lamprou, Peters/Wuytens, Kali (hehe eindelijk), Falkenburg, Andrade, Ondaan en Ogbeche. Slim aanvullen, niet te veel huren en een degelijke TD (lees: geen type aalbers/ vd vegt) aanstellen. Hup Willem II.

  0

  0
 7. Armenteros heeft zojuist zijn contract laten ontbinden, nu gelijk toeslaan !

  http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=278674

  0

  0
  • Neem maar van mij aan dat hij eerder naar Heerenveen zal gaan dan naar ons. Streppel is een grote fan van Samuel…

   Komt nog bij: met Falkenburg en Ogbeche hebben we al 2 grootverdieners.

   Kansloos als je het mij vraagt.

   0

   0
  • Johan Derksen
   Johan Derksen

   Heb t vorig jaar al aangegeven dat hij daar niet lang zou blijven. Nu wordt het Heerenveen dus. Anders allemaal wel toevallige samenloop der omstandigheden. Of Heerenveen//Streppel gaat voor Boymans.  Wij moeten voor Sam Hendriks gaan. Type Vincent Janssen en ook transfervrij. En een stuk goedkoper neem ik aan.

   0

   0
  • Zal wel naar H’veen gaan ja… Mijn gevoel zegt dat Streppel ook Ondaan “gratis” meeneemt. Zou dat de reden kunnen zijn hij Ondaan op de bank hield gezien zijn transfervrije status?

   0

   0
  • moet WII zeker proberen. met Armenteros in de ploeg eindigt WII standaard 4-5 plaatsen hoger. door zijn goals en door zijn vermogen om de ploeg beter te laten spelen (balvast en goeie kaats). Ik ben ook een beetje bang dat Ogbeche vrij regelmatig geblesseerd zal zijn.

   0

   0
   • Armenteros kan je doorstrepen die gaat denk ik eerder naar een Heerenveen. Is wel erg toevallig dat hij juist nu zn contract laat ontbinden.

    0

    0
 8. dvd01

  Heel blij uiteraard. Maar toch wel bizar zo’n mooi einde na zo’n vreselijk seizoen. Laten we hopen dat het volgend jaar beter wordt. Nak gaat het moeilijk krijgen volgend jaar, zeker als twente degradeert.

  0

  0
 9. Kali moeten we proberen  te behouden.  Net als lamprou. Heerkens moet de vaste rechtsback worden

  0

  0
 10. Blij dat we op eigen kracht op het niveau zijn gebleven waar we thuis horen en nog blijer dat we eindelijk van dat kale onbenul zijn verlost.

  Na 15 wedstrijden had hij eindelijk door dat Van Der Velden niks te zoeken heeft op een voetbalveld en eindelijk een opstelling die er al maanden had moeten staan. Eindelijk luisterde hij eens naar de rest van de staf. Met als gevolg goed voetbal, weliswaar tegen een zeer beperk cluppie dat nog jaren in de Jup league zal blijven.

  En dan weet meneer als het 3-0 is geworden even drie spelers toe te spreken aan de kant, terwijl NAC volop in de aanval is. Leuk, trek je twee verdedigende spelers en een middenvelder uit het spel met als gevolg 3-1 en weer spanning en die weet hij verder op te voeren door een van sterkmakers, Haemhouts, te wisselen voor de statische Braber.

  Iedere andere trainer had met dit team zeker 3-5 plaatsen hoger geëindigd en dat is de rode draad in 5 jaar Streppel. 5 Jaar minder behaald dan mogelijk, inclusief het kampioenjaar, want toen hadden we met 12 of meer punten voorsprong moeten winnen.

  Maar laten we  blij zijn met het resultaat en nu gaan bouwen aan eens stabiele eredividie ploeg.

  0

  0
  • We zijn allemaal blij met het resultaat, beste Ere Noord. En we gaan bouwen aan een stabiele eredivisie ploeg. Via de NACompetitie handhaven was eigenlijk heel vermakelijk, zeker dat ONZE Falkenburg de trekker overhaalde op het “moment supreme”.

   Ik maak me wel zorgen om komende jaren, over jou. Want met elke Willem II-er heb ik het beste voor. Of je niet teveel in een ontstane leegte valt nu Streppeltje is vertrokken……  😉

   0

   0
  • Forza Willem II
   Forza Willem II

   Hey Ere Noord  ik dacht dat jij geen fan van haemouts was? Jij weet ook van gekkigheid niet meer wat je moet schrijven om op streppel te kunnen zeiken he

   0

   0
   • Forza Willem II precies! Fantastische wedstrijd, fantastische beleving en sfeer, maar bovenal: handhaving. Jammer dat Ere noord zijn hetze tegen Streppel dan nog steeds moet doorzetten. Want het “Andersen op 10, maarja Streppel..”-verhaal houdt ook niet veel over als je ziet wat voor wedstrijd die jongen gisteren speelde. Juist door hem op de linkerflank te houden had nak steeds dubbele dekking nodig aan die kant waardoor op andere plaatsen op het veld meer ruimte kwam. Dat in combinatie met de crosspasses van Peters (eindelijk weer eens gezien!) en het verleggen van het spel door Kali, heeft de overwinning opgeleverd.

    Ik ben het ook niet altijd eens geweest met de tactische keuzes van Streppel en zijn wisselbeleid. Hij heeft echter wel een team gecreëerd en mooie resultaten geboekt. Wellicht zou je eens verder moeten kijken dan “iedere andere trainer was 3-5 plaatsen hoger geëindigd.” Streppel is er mede-verantwoordelijk voor geweest dat het eigen vermogen richting de nul gaat, heeft er als technisch directeur de afgelopen jaren voor gezorgd dat het kapitaal weer op het veld staat in plaats van op een of andere bankrekening. En misschien nog wel als belangrijkste: dankzij Streppel is het imago van Willem II opgepoetst. Iedereen kent Willem II nu weer als een club dat aanvallend voetbal speelt in 4-3-3. En dat dat nog in jaren zo mag blijven!

    0

    0
  • Ja Ere Noord? Waren we met iedere andere trainer vorig jaar vierde geworden?

   0

   0
  • de neus

   Ik hoop dat jij je toetsenbord inslikt en nooit meer iets op Tilbo zet. Je staat alleen, volgend jaar zal vd Looy wel aan de beurt zijn. Iedereen weet intussen wat voor imbeciel je bent en dat heb je aan jezelf te danken.

   0

   0
  • Volledig met T 9 eens.

   Over 5 jaar heeft Streppel prima werk verricht. Van een club die zowel sportief als financieel bijna failliet was, naar een stabiele club in de EREDIVISIE. Alle clubs buiten de top 7/8 kunnen elk jaar weer in dezelfde situatie komen als Willem II nu. Het verschil tussen 7e en 16e worden in de Eredivisie is erg klein, en hangt van kleine factoren af. Wanneer wij Wuytens hadden weten te behouden, Ligeon, de Sa en Zvikovic hun beloften hadden ingelost, en Kali en Ogbeche fit waren gebleven hadden we ook zo maar 8e kunnen worden.

   Tactisch ben ik het niet altijd met Streppel eens geweest, en met name de keuze voor van der Velden mag hij me nog eens uitleggen, want die begrijp ik echt niet.

   MAAR het lukt het hem wel steeds een echt TEAM op het veld te zetten. Ik ben Streppel dankbaar voor alle energie die hij in de club heeft gestoken, en dat hij ondanks alle weerstanden binnen de club in de afgelopen 5 jaar altijd het beste voor de club voor ogen had!

   STREPPEL BEDANKT!

   0

   0
 11. gelaarsde sjaak

  Wellicht dat Andersen nog 1 jaar of halfjaar terug komt. Als je ziet wat voor ontwikkelingen hij de laatste maanden doorgebracht heeft, en als hij deze hier door kan zetten, dan heeft Ajax er wel iets aan na 1 jaar. Dat is zeker. Maar als hij nu terug komt, ik denk niet eens dat hij vaak op de reservebank zit…

  Dat is zonde, want als je nu zijn ontwikkeling ziet, en hoe snel deze gaat dan moet hij nu door pakken en in elke geval bij een club komen op eredivisie niveau waar hij elke week kan spelen. Dan kan hij zo over 1 jaar structureel in Ajax 1 spelen, ben ik van overtuigd.

  Prachtige wedstrijd was dat ja. Op teletekst stond dat het publiek voor een grimmige sfeer zorgde. Nauw, ja ze zullen het van de Willem II supporters niet direct verwachten natuurlijk dat ze vol achter het team staan. Je hoorde nu heel het stadion, terwijl je normaal vooral de King Side goed hoort. Nu leek het meer op een grote King-Side.

  0

  0
 12. Bas Tardo

  De Ratjes waren in ieder geval op tijd thuis om Andere Tijden Sport te kijken. 🙂

  0

  0
 13. Goodmorning Tilburg?

  Wat een spanning gisteren, en wat was de ontlading groots…

  Nu snel door pakken en een eredivisie waardig elftal op de been brengen, zodat we die verschrikkelijke nacompetitie kunnen ontlopen. Stop met het huren van al die spelers (oké alleen Andersen dan?) en pik een paar talenten op uit de juup, en nog een drietal ere-waardige spelers. Canepeel-Croux en die middenvelder van jong psv zou wel iets kunnen zijn. Vorig jaar opperde ik tissudali van Telstar, maar daar zijn we te laat mee.

  0

  0
  • Ik kan je zeggen, ook op een paar plekken in Zeeland waaronder bij mij thuis 😀 manmanman wat een wedstrijd, wat een strijd, dit moet de beste wedstrijd van heel dit seizoen geweest zijn.

   0

   0
 14. Geweldige pot! Wat een sfeer!

  Kali en Andersen absolute uitblinkers en verder geen zwakke plekken, iedereen haalde een voldoende!

  En (achteraf) mooi om te zien dat zelfs in de allerlaatste wedstrijd Streppel weer verkeerd wisselde en NAK nog even in de wedstrijd hielp.

  Als NAK gaat drukken moet je de bal in de ploeg kunnen houden. En wat doet hij : Braber voor Haemhouts.

  En speelt Achenteh een keer goed, moet Joppen (waarvan bekend is dat balbezit niet zijn sterkste punt is) er zonodig nog een keer in?

   

  0

  0
  • Hoewel ik vaak de 70e minuut wissel vervloekt heb, begreep ik het dit keer wel.
   Haemhouts was op en we lieten ons terugdringen. Door Braber te brengen heeft hij een blinde loper ingebracht die de druk op de verdediging en middenvelders kon zetten zodat Kali niet naast Falkenburg hoefde te storen en de organisatie terug was.

   0

   0
   • Braber stoorde goed maar leverde iedere bal direct weer in bij de tegenstander en dus werd de druk alleen maar groter.

    Als Haemhouts op was, had dan iemand gebracht die de bal vast kan houden (zoals Andrade bv).

     

    0

    0
   • Mee eens, ik ben ook geen fan van de voetballende kwaliteiten van Braber, maar tactisch gezien was het (dit keer) een begrijpelijke wissel.
    Over de uitvoering hoeven we niet te discussiëren. 😉

    0

    0
 15. RJ

  Ik hoor ze het nog zeggen in Breda .

  Wij hebben de beste supporters, mwhaaa

  Wij gaan niet opzij, mwhaaa

  Wij gaan naar de grote markt, ha, ha,

  Hou Op, hou op ik kom niet meer bij van het lachen….

  0

  0
 16. Tri_colores_1896
  Tri_colores_1896

  Wat ’n wedstrijd! Deze wedstrijd had echt alles. Strijd tot de laatste snik. De ambiance op de tribune. Wetende dat de spelers het deden…..voor ons, de supporters van de mooiste club van het land. En de spanning. Pffffffffffffffff die spanning. Nog nooit eerder meegemaakt. De 1 – 0, vlak voor rust was al erg bevrijdend, maar nog steeds broos. De 2 – 0 was nog meer zekerheid, wetende dat NAC moet scoren om de verlenging in te gaan. De 3 – 0 ging tergend langzaam over de doellijn en je denkt, we zijn er. Meteen daarna de 3 – 1. Alles of niets. Als NAC scoort is het over. Als Willem II scoort zijn we veilig. De laatste 20 minuten elke minuut op de klok kijken. Bij elke aanval van NAC de adem inhouden. Bij elke aanval van Willem II een zucht van opluchting. Andersen was in bloedvorm, evenals Falkenburg, Kali, Haemhouts. Ja, wie niet eigenlijk? Ze gingen allen door het vuur voor ons. Volgend jaar weer lekker eredivisie. De eerste stap is gezet met het aantrekken van Erwin van de Looi.

  0

  0
 17. JamesQuinn

  Uitblinker vandaag was de 12e man. Wat een fantastische sfeer, daar kon zelfs die pseudo-Ajacied met z’n fluit niets aan veranderen. 90 minuten lang laten blijken dat er in Tilburg niets te halen valt.

  En nu doorpakken! Gebruikmaken van het momentum en meteen een technische man aanstellen naast Van de Looi, die Andersen ervan kan overtuigen dat hij in Amsterdam geen schijn van kans maakt, maar  in Tilburg zijn belofte alsnog kan waarmaken. Verder Kali meteen vastleggen, Peters een contract voor vijf jaar laten tekenen (cultuurbewaker!) en een jonge, talentvolle spits aantrekken.

  Wég met die huurlingen en overjarige selectievulling, en werken aan een jong, talentvol en gretig team waarin we onze club weer kunnen herkennen. Want hoe onvergetelijk zo’n apotheose als vandaag ook is, voor ieders gezondheid is het beter als we volgend jaar na dertig speelronden gewoon veilig zijn 😉

  0

  0
 18. Dit was nauwelijks draagbaar. Grappig dat iemand geld in Breda uit heeft gegeven voor die kinderachtige teksten. Zouden ze beter in spelers kunne steken. We waren over 2 wedstrijden echt MEGA veel beter. Maar het hing erom. Dit wordt een zware ochtend morgen op me werk

  0

  0
 19. reighs_roman

  Hell yeah we blijven in de eredivisie gefeliciteerd mannen we hebben een blik whoopass aan nac gegeven en terug gestuurd naar breda met de staart tussen de benen om weer in de jupiler league te spellen houdoe en bedankt he ratten uit breda.

  0

  0
 20. Heerlijk lekker trots met mijn W2 Sjaal rondlopen komende week wat kun je af en toe toch trots zijn op die mannen he! Slaap lekker!

  0

  0
 21. gelaarsde sjaak

  Je kunt nu alles gewoon ook uitrekenen voor volgend seizoen. De TV gelden kunnen 2 ton hoger (of lager zijn) afhankelijk of Twente in de eredivisie speelt ja of nee. Dus Twente JP, heeft Willem II 2 ton extra. Maar voor de rest, maakt heel dat Twente verhaal niet uit, en die onzekerheid over 2 ton ook niet. Ze kunnen nu mooi aan de slag gaan met alles voor het volgend seizoen.

  Overigens als Twente JP speelt, en dan geen afspraken worden gemaakt over de grote van de begroting van Twente, spelen ze waarschijnlijk met een begroting van 18 miljoen (dat is echt erg hoog) in de JP worden ze zeker kampioen. Dat betekend dat NAC dan waarschijnlijk 2 jaar eerste divisie speelt. Kan de sponsorafdeling van Willem II mooi gebruik van maken. Eredivisievoetbal levert namelijk veel meer kijkers en publiciteit op, dus is veel interessanter voor sponsoren.

  Willem II heeft volgend seizoen trouwens best veel clubs onder zich voor TV gelden vergeleken met normaal, en dat niet alleen ik schat de kans om boven deze clubs te blijven ook reëel in. Ik zie ons volgend jaar zeker op de 13 a 15e plek eindigen. En dat is mooi. Wellicht hoger hoor, maar ik ga nu voor wat waarschijnlijk te verwachten is.

  0

  0
 22. Net de wedstrijd nog eens bekeken op tv, maar wat een ontzettende wil om te winnen vandaag. Eindelijk, wat heb ik dit gemist! En sinds de komst van Kali is Andersen iedere week beter gaan spelen, met vandaag als hoogtepunt. Eerder vanavond ook nog even Andere Tijden Sport gezien… Wát een mooie dag!

  0

  0
 23. En wie niet springt….?

  Eerlijk is eerlijk, knac had ons eruit kunnen knikkeren als t vizier op scherp had gestaan….

  City 3 wordt een duiventil van 3e rangs spelers, waar was unal ??

  NAC gaat zijn identiteit verliezen, en verkoopt zijn ziel aan Engeland…..

  OP EIGEN KRACHT hebben we het gehaald, op eigen kracht hebben we GISTEREN laten zien hoeveel we van deze club HOUDEN !!!

  TILBIRG TILL I DIE !

   

  0

  0
 24. Bas Tardo

  Prachtig….wat een spanning….wat een ontlading!

  De pastoor van de Heuvelse Kerk liet om 18.40 de klokken goed luiden! Hulde!

   

  0

  0
 25. Sogetup

  Sodeju wat was dat knetter spannend. TrotS op het elftal en ook op de tribune!

  0

  0
 26. Oh oh, wat is Dit lekker…

  Al die kutratten kunnen de vinketering krijgen. De hele middag in de stromende regen hebben ze gehoopt, helaas…

  TILBURG IS GROTER DAN Breda, SNAP DAT NU IS EEN KEERTJE STELLETJE LOSERS !!!!

  HEERRRRRLIJK, WAT EEN KNEUZEN ZIJN T TOCH IN BREDA EN OMSTREKEN……

  SUCCES IN DE JUUP VOLGEND SEIZOEN, en de groeten aan Bassie, dieje rooie konijnekop?

  0

  0
 27. MitchellDijks

  KAAAAAAAAAAAAAALIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

  0

  0
 28. Moker

  Deze thriller staat in de top 5 wedstrijden allertijden! Top om te zien dat de ‘rijen’ op tribune en op het veld gesloten waren! Klasse! Een sfeer die er is als het echt moet gebeuren en dat was vandaag! Kippenvel! Heerlijk om overal die naccers te zien balen met hun grootheidswaan!

  0

  0
 29. Ik heb het constant gezegd, Kali maakt het verschil..,

  Anouar: In onze harten…..

  0

  0
  • Kali is onze redding geweest wat heeft die gast gespeeld in de play offs !

   Heerkens vandaag grote klasse.

   0

   0
   • Keiebaant

    Eens !!! Kali in oranje ,man wat speelde hij goed zeg ,,, Ook anderson was geweldig vandaag

    0

    0
  • drobs

   Contracteren net zoals Lucas!

   0

   0
 30. top!

  goede klantenbinding, want verder was het een dramatisch seizoen. Op naar volgend jaar!

  0

  0
 31. Splinter F

  Onvergetelijke wedstrijd. Geweldige supporters! Genoten hoe de 12e man hele wedstrijd achter de ploeg heeft gestaan.

  Na een dramatisch seizoen, gelukkig maar ook wel overtuigend en verdient afgesloten.

  Het elftal stond eindelijk goed de laatste wedstrijden in tegenstelling tot de vele wedstrijden daarvoor. Streppel heeft geluk gehad, het hadden heel anders kunnen aflopen. Laatste 10 minuten billenknijpen. Het wederzijds vetrouwen tussen hem en de spelers in een goede afloop is toch belangrijk geweest. Wat mij betreft door de voordeur afscheid nemen van hem. Succes in Heerenveen!

  Volgend jaar met Van der Looij in de eredivisie. Hopelijk niet niet met 5 gehuurde ajacieden, maar met vaste waarden en misschien wel doorstromend talent.

  Hup Willem II ?

  0

  0
 32. Der Bumber

  Ongelooflijk. We doen het weer als het echt moet. Chapeau! Eindelijk de goede opstelling met Falkenburg in de spits. Met Haemhouts komt er zo veel meer voetbal in team. Terecht dat hij een staande ovatie kreeg bij de wissel. Andersen was fenomenaal, Kali baanbrekend, Falkenburg slim en trefzeker. Maar ook Achentech wat een drive en power. Voor mij na Andersen en Haemhouts de beste van het veld. Zonder dat ik de rest tekort wil doen. Verdediging top, waarbij Heerkens in de 2e helft ook heel sterk. Maar vooral een team prestatie. Lichte domper was de te snelle 3-1. Maar die Andersen die in de 93e minuut nog een sprint uittrekt en tot 2x die rooie Jelle dolt. Geweldig . Zin in het nieuwe seizoen. Tip voor van der van Looij: leg Andersen, Kali, Falkenburg en Achentech vast?

  0

  0
  • drobs

   Helemaal met jou eens!!

   0

   0
  • jimvanfessem

   achentech vastleggen?? Ik kan me normaal gesproken wel inhouden op alle reacties hier op tilbo maar dit gaat mijn voetbal  verstand te buiten. Slechtste man van het veld en van de laatste wedstrijden. Bij elke corner en vrije trap staat ie er weer bij met zijn baard maar hij heeft traptechniek van f pupil. Heeft zowel in aanvallend als verdedigend opzicht werkelijk niets goed gedaan.

   kali veruit de beste vandaag. Publiek was zeer matig, na de 3-0 hoorde ik wat geluid.

   nac erg zwak, lange ballen en nog komen we in de problemen. Maar goed: hup WII

   spits halen en we doen volgend jaar mee voor de plaatsen tussen 15-12

   heerkens speelde wel goed trouwens

    

   0

   0
   • Typisch zo’n reactie van iemand die denkt dat we een topploeg zijn met een begroting van 80 miljoen. Achente was een paar keer de schlemiel dit seizoen, maar heeft in de nacompetitie zijn rug prima gerecht. Die jongen geeft altijd 200% en speelde vandaag een hele aardige partij met veel drive naar voren. Wellicht niet voor de basis, maar voor de breedte een prima speler.

    0

    0
   • @ jimvanfessem.
    na de 3-0 wat geluid? Maak jij maar even een afspraak bij Beterhoren. En omtrent Achenteh zie ik het ook anders, al ben ik het wel met je eens dat hij een baard heeft

    0

    0
   • volgens mij moet jij naar de oogarts en de oorarts…

    0

    0
 33. In hart en nieren

  Morgen lekker naar mijn werk … in Breda! Niks zeggen, alleen maar glimlachen …. heerlijk!

  0

  0
 34. Er is toch niets mooiers dan NAC te verslaan.

  0

  0
 35. Trots op de spelers vandaag. Ik zag vaak de echte wil om te winnen niet maar vandaag wel. Trots op de heksenketel die we gecreerd hebben. Dit liet die mannetjes van nak niet onberoerd.

  Ik vond vandaag niemand slecht. Ik vond Heerkens, Kali erg goed vandaag. Falki weer 2 goals en Andersen was ook erg aanwezig en veel dreiging. Op naar volgend seizoen. Afscheid nemen van een paar en paar leuke terughalen en zorgen dat het niet meer zover komt. Want het was gewoon niet nodig.

  TROTS OP TILBURG.

  Wij gaan ook niet opzij!

  0

  0
 36. godnondetju, wat was het spannend!!

   

  Zit ik met mijn zoon te facetimen na de 3-0, moet ik van een menneke van net 6 horen dat t 3-1 werd…

   

  verder commentaar overbodig! We hebben het op eigen kracht gered! Volgend jaar nieuwe ronde, nieuwe kansen! maar gelukkig wel in de eredivisie!

  0

  0
 37. Streppel had een uitstekend strijdplan tegen nak, had in Breda eigenlijk al beslist moeten zijn op basis van vertoonde spel en kansen. Op basis van opportunisme (lees: goals uit het niets) bleef het tot het eind spannend. Kali moet je gewoon voor 4 jaar vastleggen, daar loop je geen risico mee. Andersen wil graag blijven. Met Kali, Falkenburg en Ogbeche heb je volgens mij een meer dan prima as voor volgend jaar. Meest opvallende pluspunt vandaag vond ik Achente, door velen verguisd en afgeschreven, maar was één van de betere vandaag.

  0

  0
 38. Frankie

  Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerlijk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  0

  0
 39. Zo, nu eerst een bavaria ……..

  Onvergetelijk….

   

  0

  0
 40. Man man man wat is die kali goed

  0

  0
 41. Terechte uitslag. Goei idee die vliegtuigjes met anti-Willem II teksten. De saamhorigheid ging er op de tribunes nog meer op vooruit. Daar wil ik die verantwoordelijke ratjes toch wel voor bedanken. Chapeau.

  Wat heb ik genoten zeg, mijn grijns krijg ik echt niet meer van mijn gezicht deze week.

  0

  0