Home » Headlines » DE PUNTEN: Willem II – Eagles

DE PUNTEN: Willem II – Eagles

Na een verschrikkelijke eerste helft zonder enige vorm van passie en inspiratie (er waren zelfs fluitconcerten, dan moet je het in Tilburg wel erg verneuken, want we zijn wel wat gewend :p), speelde Willem II een aardige tweede helft waarin het terecht met 2-0 won. Eagles is daarmee vrijwel zeker gedegradeerd. 

Lamprou: 6

Weinig tot niks te doen gehad………had prima z’n Sirtaki kunnen oefenen met een glaasje Ouzo erbij.

Ojo: 6

Gedwongen rechtsback door de vele blessures, maar deed het naar behoren. Liet aanvallend wel te weinig zien.

Peters: 6

Verdedigend op orde, maar manmanman, wat was de opbouw in de eerste helft traaaaag!

Lachman: 6

Zie Peters!

van Anholt: 6

Gedwongen op links in plaats van rechts, maar vulde die positie redelijk in. Heeft wel veel meer toegevoegde waarde op rechts natuurlijk.

Kali: 5

Een mindere wedstrijd van onze pitbull op het middenveld. Ging moeiteloos mee in het slechte spel de eerste 45 minuten. Veel balverlies, verkeerde keuzes, niet scherp. Tweede helft herstelde hij zich.

Lieftink: 4

Slechtste man op het veld, helaas maar waar. Zat totaaaaal niet in de wedstrijd en deed bijna alles fout wat maar fout kon gaan. Terechte wissel. Kop op, volgende keer beter!

Croux: 5.5

Wederom geen beste wedstrijd van Croux, al waren een aantal voorzetten al een stuk beter dan afgelopen weken. En uiteraard een sublieme voorzet voor de 1-0. Kortom, een 5.5 voor de moeite, maar het moet echt beter en met meer diepgang.

Oulare: 6.5

Fisher en Obbi hadden beide een zware dobber aan elkaar. Enorm krachtig weer in de duels, en bij beide doelpunten actief betrokken. Oulare is een mooie bliksemafleider, en met Sol eromheen begon het te lopen.

Haye: 5

Matige wedstrijd van Haye. Sjokte over het veld, te traag en bovendien wederom niet laten zien over welke mooie traptechniek hij beschikt.

Sol: 7

Nummer 10 van Fran, eindelijk weer een doelpunt. Bracht de passie die duidelijk ontbrak, stak het vuurtje aan. Zonder Sol was de wedstrijd wellicht nooit op gang gekomen.

Falkenburg: 6

Was niet echt aanwezig, werkte wederom wel weer hard. Helaas zelden bepalend in balbezit deze keer.

Schuurman: 7

De invallers hebben de wedstrijd gewonnen. Sol en Schuurman waren nodig om de boel wakker te schudden. Meer inzet en beleving in 15 minuten, dan in alle minuten daarvoor vanuit Haye. Mooi doelpunt ook.

Vd Looi: 6

Niet voor elkaar gekregen om zijn team op scherp te zetten, WAT een dramatische eerste helft. Gelukkig laat hij wederom zien tactisch sterker te zijn dan Streppel, door de juiste mensen te wisselen en de juiste omzettingen te doen zodat de wedstrijd alsnog gewonnen kon worden.

 

10 reacties

 1. Deevitmetdemat

  Van der Looij verdient een hoger punt dan een zesje. Weer grijpt hij goed in en pakken zijn wissels goed uit. Verder is een 6 voor Ojo veel te hoog. Een 4. Mis hier idd een beetje objectiviteit. Croux is niet in vorm maar toch bij veel doelpunten en gevaarlijke situaties betrokken maar krijgt hier week in week uit een veel te laag cijfer

  11

  3
  • Ojo speelde niet heel slecht op een voor hem vreemde positie en maakte zich dus ondergeschikt aan het team. Bedankte ook gewoon netjes het publiek. Ben geneigd om nu de advocaat van de duivel te spelen misschien, maar dat is wat ik heb gezien.

   Croux heeft inmiddels geleerd dat ie eerder met een voorzet moet komen ipv 8 keer terugkappen. Ik zie een steigende lijn wat dat betreft.

   4

   0
 2. Over Croux, “En uiteraard een sublieme voorzet voor de 1-0”; Die voorzet was nota bene met rechts, zou ik hem een halve punt meer voor geven.

  12

  0
 3. HOS

  Het wordt eens tijd voor een goed lied voor onze aanvoerder. Onze belangrijkste speler al jaren en voor de komende jaren en wordt door ons nagenoeg nooit toegezongen, terwijl alle andere belangrijke spelers een nummer hebben! Als iemand tips heeft 😉

  21

  0
  • Ooohhhh Peters is magical, he wears a magic hat

   And when you trow a brick to him, he head’s the fucker back

   He head’s it to the left

   He head’s it to the right

   I think I start to like this song

   Whe sing it all night long

   7

   1
 4. Falkenburg hoger dan Croux?

   

  is wel duidelijk dat jullie de pik hebben op Jordy Croux, kan Nooit wat goed doen volgens jullie. Ging binnendoor en buitenom, voorzetten met links en rechts. Speelde de keeper nog een keer heel mooi om. En dan die Erik Falkenburg met zijn waterhoofd die heel de wedstrijd de bal geen een keer wou en alles fout deed.

   

  Jammer tilbo.

  17

  4
 5. Denk dat we ook niet mogen klagen over de scheidsrechter.

  4

  9
  • omdat hij een geldig doelpunt bij 0-0 niet goedkeurde?

   11

   3
  • @win

   Jij hebt die “100% strafschop” van Maaskant ook gezien?

   Ik niet namelijk, dus ik was even benieuwd wat jij dacht gezien te hebben.
   Eerste duel met Ojo is gewoon schouder tegen schouder en bij die tweede laat Hendriks zich zomaar ineens vallen. Bij die laatste was nog minder aan de hand dan bij de overtreding op Croux binnen de 16 war wij een vrije trap net buiten de 16 voor kregen.

   Tel daar de (alweer) volkomen ten onrechte afgekeurde goal van Haye bij op en ik kan niet zeggen dat we de scheids mee gehad zouden hebben.

   9

   1
  • En omdat ie meeging in het kaarten naaien van Achenteh. Was gewoon dramatisch van beide kanten.

   0

   0