Home » Headlines » Bernardinho te duur Willem II
TILBURG - Willem II - Ajax, koning Willem II stadion, 06-03-2016. Voetbal eredivisie seizoen 2015 - 2016. Spandoek, sfeer.

Bernardinho te duur Willem II

Hij kwam op advies van meester scout Piet de Visser naar Tilburg en maakte tijdens zijn stage indruk op de trainingen en in wedstrijden; Bernardinho.

Echter als niet EU speler moet hij ruim 4 ton salaris verdienen. Dat is een bedrag dat Willem II niet kan en wil betalen aan salaris. Vooralsnog lijkt de speler niet haalbaar. Willem II zoekt nog naar alternatieve oplossingen om Bernardinho toch naar Tilburg te kunnen halen.

45 reacties

 1. he is so good he must be sign no matter the amount of money

  0

  0
 2. Mogelijkheid tot investeren haha. Als je 1000 inlegt en hij wordt verkocht voor 10 miljoen, heb je toch een behoorlijk goed rendement!

  1

  0
 3. Buiten de Eu-salariseisen gelden alleen maar in Nederland. Ongelooflijk  maar waar.

   

  2

  0
  • Heeft toch Portugees paspoort dus binnen de EU ! Hoorde dat ze ook bezig waren met Dessels van NAC.

   0

   0
   • Forza Willem II
    Forza Willem II

    @ wally58

    Volgensmij ben jij in de war met Abubakar

    En over Dessels staat al een paardagen gewoon op Tilbo  hoor

    0

    0
   • Dat van Dessels was toch alleen om die ratjes op te naaien? Geloof nooit dat wij een afkoopsom gaan betalen.

    0

    1
   • Willem II gaat idd geen afkoopsom betalen voor Dessers, dus is dit het bekende broodje aap verhaal.

    Zie liever 2 snelle buitenspelers komen, want een Sol had er anders nog zomaar 5 meer gemaakt.

    Iwat, of hoe hij ook heet van Volendam is ook een aardig spelertje. Snel, goede dribbel, en brutaal.

    2

    1
   • Ik zie ook liever 2 goede vleugels komen en vraag me ook af wat we met Dessels zouden moeten doen. Ook maar de vraag of ie eredivisie aan kan. Nee 2 goede vleugels is prio no 1

    0

    0
   • drobs

    Owja en een doelman lijkt mij ook best handig, maar ik heb geduld.. dus wacht nog 2 maanden af!

    0

    0
   • Heb het vermoeden dat het Coutinho of Juriens wordt.

    0

    0
 4. Ik denk niet dat de spelers het erg vinden als er een speler meer verdient dan zij. Zie Messi en Ronaldo, die verdienen extreem meer maar zorgen er welvoor dat hun elftallen boven aan staan.

  1

  1
  • Forza Willem II
   Forza Willem II

   @ Alfonsq

   (Buiten dat we die 4 ton  buiten de normale weg niet kunnen betalen) denk ik wel zeker dat je scheven gezichten kunt krijgen als een speler die nog niks heeft laten zien (een van)de best betaalde speler wordt… Als een speler zich al bewezen heeft is dat wat anders. (En wie kan zich nog herinderen in de tijd joris hier speelde als ik met niet vergis. Dat het zo was dat een aanvaller meerverdiende  dan een verdediger )

   3

   0
  • Highway Patrolman
   Highway Patrolman

   Dan hadden ze onze BESTE man van dit seizoen, Kostas, beter kunnen houden. Maar die laten ze voor een paar centen gewoon gaan!! Daar krijgen we nog veel spijt van!!!

   En spelers zoeken waarvan je van te voren weet dat ze niet te betalen zijn is verloren tijd en moeite. En dat weten onze vrienden Joris en Piet toch ook neem ik aan.

   6

   6
 5. dn Baaierd

  Aan het begin van de week werd gezegd dat er deze week met diverse spelers een akkoord zou zijn ( witte rook ). Maar die heb ik nog niet gezien. Ik ben benieuwd wat er allemaal uit de hoge hoed getoverd gaat worden.

  5

  0
  • Forza Willem II
   Forza Willem II

   @ De Baaierd

   Maar we weten allemaal dat Dicht bij een akkoord zijn en  een handtekening een wereld van verschil zit. Zolang die krabbel nog niet gezet is kan er nog zoveel gebeuren. Ik hecht er ook nooit zoveel waarde aan als er in de media verschijnd dat we dicht bij een akkoord zijn of er witte rook is.

   2

   0
   • dn Baaierd

    Ja haha dat klopt maar ik heb gewoon geen geduld ik ben zeer benieuwd van welke spelers we vokgend seizoen kunnen en mogen gaan genieten. Ik heb ook Bernardinho zien spelen wat kijk ik er naar uit om zoon speler te zien in ons shirt. En oke het is misschien tegenover andere spelers niet eerlijk dat hij zoveel meer salaris krijgt maar daar kan Willem II toch ook niks aan doen dat de KNVB zoon stomme regels heeft.

    6

    0
  • Tricolores Forever
   Tricolores Forever

   De komende weken, en dicht bij een akkoord. Da’s net iets anders, maar ik heb er vertrouwen in!

   0

   0
 6. Gemeentelijk Sportpark

  Kijk, dit is nu het soort competitievervalsing waar je nooit wat over hoort. Als Willem II spontaan een talent van buiten de EU op haar niveau (!) ontdekt, kan ze die niet zomaar halen vanwege de buiten de EU-salariseisen. Maar als Ajax, PSV en Feyenoord (en schat ik zo in Twente, AZ en Vitesse) een speler van buiten de EU op hun niveau (!) willen halen, kan dat wel onmiddellijk. Zij kunnen namelijk de hoge salarissen wel standaard betalen.

  Tenzij – voor de kleinere clubs – de speler een Europees paspoort heeft. Een absurde situatie. Want als ik ergens een hekel aan heb is het aan een dubbel paspoort. Zou ook verboden moeten worden, vind ik. Veel eerlijker zou zijn als elke club maximaal drie spelers van buiten de EU mag halen, zoals het vroeger ook was. Dan kunnen niet alleen Ajax, PSV en Feyenoord over de hele wereld scouten naar spelers van hun niveau, maar ook Emmen en Excelsior.

  13

  1
 7. Piet heeft al een mindere speler als Bernardinho bij Atletico Madrid gestald. De transferwaarde bedraagt momenteel € 9.000.000 . (Ja je leest het goed 9 Miljoen Euro).

  5

  1
 8. Laat Chelsea hem kopen en onze club hem een tijdje huurt.!

  0

  6
 9. Je moet geen scheve gezichten krijgen in de selectie door een wildvreemde dit te betalen. Dit is niet eerlijk tov bijvoorbeeld Peters.

  Je zult ook Piet tevreden moeten houden want anders gaat die ook naar andere clubs die wel betalen.

  5

  0
 10. koen verhoeff
  koen verhoeff

  Vriendendienst voor good-old Pietje om deze speler bij ons wat in de etalage te zetten??? Tegenprestatie: Piet heeft nog wat andere tips gegeven die voor ons wel haalbaar zijn?? Wie weet.

  4

  2
 11. Normaal gesproken eens met de melding dat ze dit van te voren hadden kunnen voorzien. Echter wellicht te horen gekregen dat dit de nieuwe Ibrahimovic is echter blijkt ie wel erg goed te zien maar niet zo goed dat ze er 4ton voor over hebben. Niet doen mannen als hij een 2e Zlatan was had ie nu getekend.

  1

  1
 12. Die jaloerse ratjes die zich hier melden omdat ze zich kapot vervelen bij hun deprimerende klubje vanaf nu maar eens gaan negeren, mensen?!

  12

  2
 13. Hij wil gewoon niet. En terecht. Wie wil er nou voor 8,000 man tegen degradatie strijden? Cyriel Dessers in ieder geval (ook) niet. Houdoe.

  1

  39
  • Ga lekker in Breda de zaak verzieken.

   20

   1
  • Nee, dan kan hij inderdaad beter op maandagavond voor 50.000 euro per jaar tegen het tweede elftal van Twente spelen, met als doelstelling een periodetitel te halen. Hoe vaak is dat laatste precies gelukt de afgelopen jaren? Succes volgend jaar met de opnieuw naar beneden bijgestelde spelersbegroting!

   29

   1
  • De Koninklijke II

   Je drinkt zo bizar veel bier en iedere week zitten er weer 87.000 man op de tribune, echt ongekend. Dat jij nog tijd hebt om te reageren, want eigenlijk heb je altijd wel bier in je klauwen te midden van je ontelbare aantal mede supporters.

   16

   1
  • Hahaha bij ons valt er tenminste nog iets te degraderen. Zondag zit operatie eredivisie er weer op voor jullie. Wat kom je trouwens doen op een site van een club met maar 8000 man op de tribune.

   7

   1
   • Hoho, niet zo denigrerend! (uit de juup kan je ook prima degraderen)

    11

    1
   • Dan gaan ze naar de amateurs, toch? Nou…. dat niveau hebben ze in elk geval wel. Stel je voor dat het hoogtepunt van je week bestaat uit kansloos bier drinken in lelijke shirts en naar erbarmelijk voetbal kijken. Dan ben je ook niet wijs!

    17

    1
  • @Jkjk,

   Zondag mogen jullie nog even genieten, om vervolgens door het grote NEC helemaal van de hoek naar ’t kastje getikt gaan worden.

   En toen mochten de strontridders weer helemaal opnieuw beginnen in een nieuw jaar juup, waar ook Jong Az zijn opwachting gaat maken en jullie Mats seuntjes wederom toe kunnen zingen dat jullie samen naar de grote markt gaan ergens in mei 2018….

   Kusssssssss

   4

   1
 14. Deze jongen zou een verademing voor Willem II zijn.

  5

  0
 15. Salaris betalen, skybox terug laten huren en flink voor een huis en auto laten betalen die hij ter beschikking krijgt. Als hij echt zo goed idee moet je toch wel “iets” kunnen verzinnen.  

  9

  0
 16. patriekolorus

  Het is wel Piet de Visser! Die biedt ons geen rommel aan. Als hij echt exceptioneel goed is, dan is het geen gok, maar een investering. Moeilijke keuze lijkt me. Ik hoop dat men de juiste keuze voor Willem makt. We zullen zien

  13

  1
 17. Snap niet zo goed waarom Willem II die jongen dan heeft mee laten trainen. Men wist van te voren ook al dat hij te duur zou zijn. Ben je jezelf eerst lekker aan het maken met een goede speler en dan zeggen dat je m niet kan betalen.

  Ik ga ook niet serieus naar een auto dealer om een proefrit te maken met een auto die ik toch niet kan betalen.

  36

  0
 18. dn Baaierd

  Ik zou er toch ook voor gaan. Kan zo maar eens de nieuwe sensatie worden van de eredivisie. Kost nu misschien wel meer maar levert straks misschien ook wel weer het dubbele op. Misschien dat er een sponser opstaat en een deel van zijn salaris wil ophoesten. En anders maar 2 spelers minder aantrekken en wat meer jeugdspelers door laten stromen. Zodat die ook gemotiveerd blijven om bij Willem II te blijven.

  9

  3
 19. Echt alles in het werk zetten om die jongen te behouden.  Hopelijk doet Willem II alsnog goed onderzoek.

  6

  0
 20. Die jongen moeten ze houden! had goeie acties en een goed schot. Natuurlijk anders tegen een amateur team. Maar hij kan meer dan een goeie versterking zijn!

  3

  0
 21. UNITED

  Hadden ze toch van te voren kunnen weten.

  12

  0
 22. Ik heb m nog niet zien spelen dus kan er sowieso geen oordeel over vellen, maar als je er echt van overtuigd bent dat het een absolute aanwinst is moet je ervoor gaan en de portemonnee trekken. Je zult om financieel verder te komen ook een keer een goede transfer moet realiseren. Je kunt je selectie ook versmallen door één 13-in-een-dozijn speler weg te doen. Daarmee maak je de misschien budget vrij voor een echte toegevoegde waarde. Goedkoop is vaak duurkoop of voegt niets toe.

  4

  3
 23. Dit was van tevoren bekend. Een dubbele nationaliteit kan dit oplossen, maar dat is ook niet van de één op andere dag geregeld. 

  7

  0
  • Is het contractueel huren van een skybox geen serieuze optie ?

    

   400.000 salaris, 200.000 aan skybox betalen.

   1

   1
 24. ftricolores1

  Ben benieuwd!

  1

  0
  • waarom niet 2 jaar zelf een skybox huren van 1 ton en dan contract van 2 jaar+1jaar optierisico is dan wel oke lijkt me als piet goed gezien heeft kunnen we cashen 

   0

   1