Home » Headlines » UPDATE: Stage Azzaoui verlengd

UPDATE: Stage Azzaoui verlengd

UPDATE:

De Belgische buitenspeler Azzaoui speelde een klein uurtje mee tegen Fc Eindhoven. Hij maakte aan de bal een sterke indruk. Zijn stage bij Willem II is verlengd tot en met zaterdag zodat hij kan meespelen tegen de Zeeuwse selectie. Azzaoui is in beeld als de vervanger van de geblesseerde Abubakar.

BD heeft zojuist een bericht online geplaatst dat Ismail Azzaoui op proef is bij de Tricolores. Deze talentvolle Belgische voetballer (aanvaller) begon in de jeugd van Anderlecht maar viel daar al snel op en ging naar de jeugd van Tottenham. Vervolgens werd hij in 2015 overgenomen door Wolfsburg, dat hem ook liet debuteren in de Bundesliga. Helaas scheurde Azzaoui in 2016 zijn kruisbanden af, wat zijn ontwikkeling heeft gestopt.

Azzaoui kwam veelvuldig uit voor de jeugdelftallen van België, hetgeen gezien de sterke concurrentie een knappe prestatie is. De speler blijft volgens BD minimaal tot woensdag bij Willem II.

We zijn benieuwd!

50 reacties

 1. Het is allemaal speculatie of het goede keuzes of niet zijn. Hangt ook af hoe de directe concurrenten hebben ingekocht. Na de eerste paar wedstrijden zullen we het weten.

  0

  0
 2. Zonnigenfrans

  Uit het interview met BD vandaag blijkt ook dat deze jongen graag bij WillemII wil blijven. Gisteren tegen Eindhoven in actie gezien.  Aan de bal zie je dat deze jongen erg  sterk is. Ontbreekt nog wel een beetje aan “adem”.  Al lijkt Calcan ook opeens wakker. Viel gisteren goed in. Sterk in duels en ontzettend gretig. Benieuwd of dat een stijgende lijn is of het aan gebrek aan tegenstand lag. Misschien voelt hij de hete adem van dit soort proefspelers?

  4

  0
  • E14

   Calcan heeft vorig jaar géén eerlijke kans gekregen.
   Ik zou persoonlijk tekenen voor een (wedstrijdfitte) Azzouzi op linksbuiten en Calcan op rechtsbuiten als aanvoer op Sol.

   8

   6
 3. Jongens we hebben alleen geld voor een kreupele. Of we gaan voor niveau Braber vd Velden enz het is een gok klopt maar andere houden ons vast en wachten cq hopen op een betere club.

  1

  17
  • ftricolores1

   Vd Velden en Braber waren ook aardig kreupel, maar dat was een motorisch probleem…

   21

   1
 4. kukeltje

  Ik snap de terughoudendheid van sommige supporters ivm de blessures van Coulibaly en deze Azzaoui. Het zijn echter wel hele jonge jongens die veel sneller herstellen dan voetballers achter in de twintig of in de dertig. Zoals onderstaande reactie ook al aangeeft, misschien komen ze er sterker uit.

  Aan de andere kant was Ondaan ook nog niet zo oud en die is niet meer op zijn niveau terug gekomen. Het is een beetje hinken op twee gedachten.

  14

  0
 5. ftricolores1

  Heb zelf helaas een kruisbandblessure gehad wat me zo’n 13maanden heeft gekost. Echter kwam ik daarna fitter terug dan ooit, sterker dan voorheen, gretig en vol goede moed om er weer wat van te maken! Uiteraard is dit niveau niet met elkaar te vergelijken, maar mijn revalidatie was voor mijzelf ook topsport! Er zijn verhalen van spelers die nooit meer het niveau van daarvoor halen, maar er zijn meer dan genoeg spelers waarbij dat totaal niet het geval is!

  7

  0
 6. Xavi Iniesta en Fabregas zijn ook niet de 3 grootste Koen 😉 

  0

  1
  • koen verhoeff
   koen verhoeff

   Is Busquets niks voor Willem II als ze die daar toch niet nodig hebben?

   0

   3
 7. Hoe zit het met die Oulare? Blijft die bij Willem ii of gaat die ergens anders

  0

  4
  • Traint al weer een tijd met Watford mee, dus zal waarschijnlijk wel ergens anders gestald worden of daar gaan voetballen. Als er wederzijdse interesse zou zijn van beide clubs, had hij denk ik wel bij ons meegetraind…

   6

   2
 8. Metrens en chadli hadden ook nog nooit hoger gespeeld John 

  4

  0
 9. anderlecht, tottenham en wolfsburg. Jong en wil zich bewijzen na een blessure. Snap werkelijk niet waarom er lui zijn die mopperen! Ik vind het een knappe actie van Willem II. Als hij zich kan bewijzen in de proefperiode dan is het toch prima. Dat hij als jonge gast veel in zijn mars had blijkt uit het lijstje van clubs. Hoop dat hij bij Willem II kan doorbreken en zich kan bewijzen ! 

  34

  2
  • Waar het om gaat is dat deze jongen net uit een blessure komt of misschien nog herstellende is !! Coulibaly is idem dito verhaal dus dan heb je er 2 in je selectie ..het feit dat Abubabakar al in de lappenmand zit maakt het voorin nog kariger. Ogbeche mogen we in onze handen knijpen als hij na de winterstop blessure vrij blijft. Ik heb niets tegen een frisse nieuwe jongen …echter zie ik ze wel liever okselfris en blessure vrij op die leeftijd . Het gaat mij puur om dat we al een hele smalle basis hebben ,nauwelijks een fatsoenlijke bank en dat er evt breken beentjes op zitten…

   4

   15
   • @win

    Als je één keer een (al dan niet zware) blessure hebt gehad, ben je meteen een brekebeentje? Proefperiode is ook om hem aan medische en conditionele tests te onderwerpen dus we komen er vanzelf achter hoe groot het risico is. En dat mag de staf vervolgens afwegen.

    4

    1
   • Het hoeft idd geen continue blessure geval te zijn ! Echter in al die jaren is het menigmaal voorgevallen ,speler start te snel etc.

    Echter in die 3 dagen moer de staf hem medisch testen ,proef wedstrijd spelen …is haast onmogelijk om een 100% helder beeld te krijgen.

    Ben bang dat de ataf in deze fase door de geringe tijd gedwongen word  een goed of verkeerd uitsluitsel te geven

    Ww waren vroegtijdig gevrijwaard van nog een seizoen eredivisie , echter V.d Looi krijgt weinig tijd zo om vaste patronen te gaan werken…

    De eerste thuiswedstrijden tegen Excelsior en ADO worden cruciaal voor WillemII dit seizoen …dit moeten eigenlijk 6 punten zijn ..en dat zal best een zeer zware dobber worden als de selectie pas heel laat (mogelijk pas begin september) zijn gestalte heeft. Vandaar mijn bedenkingen tegen wederom een proefspeler

    2

    1
 10. Guillaume1896

  Hou nou toch eens op met dat gezeik dat er Nederlandse jongens gehaald moeten worden. Het gaat om voetbalkwaliteit en een elftal dat op termijn een stabiele subtopper moet worden. Laatste jaren waren er overwegend Nederlandse spelers. Zijn we niet per definitie beter van geworden. In mijn ogen zijn ze goed bezig bij Willem II!

  33

  6
  • Tri_colores_1896
   Tri_colores_1896

   Ik ben het bijna volledig met je eens. Maar die laatste zin…. hmmmmmm……ze laten wel 9 spelers met een geschatte waarde van ruim 6 miljoen gratis de deur uit lopen.

   Kostas Lamprou €1.250.000;

   Dries Wuytens €650.000;

   Pelé van Anholt €750.00;

   Nigel Bertrams €150.000;

   Erik Falkenburg €750.000;

   Guus Joppen €300.000;

   Dico Koppers €500.000;

   Funso Ojo €1.250.000;

   Derrick Tshimanga €750.000.

   Geschatte waarde volgens transfermarkt.nl.

   Ik wil niet zeggen dat ze precies dat bedrag zouden krijgen maar handig management is het niet. Maar wat betreft de aankopen: het ziet er prima uit. Nu nog een team van maken en we kunnen knallen. En inderdaad dat gemiep over Nederlanders. Als er nu nog een Nederlander bij komt is dat ook een vreemdeling ten opzichte van de rest. Dus het maakt niet meer uit.

   7

   13
   • koen verhoeff
    koen verhoeff

    Transfermarkt.nl……….. hele diepe zucht!!

    18

    3
   • – Voor Tshimanga en Ojo kan je er beter 2 miljoen bijgeven.- Van Pele wisten we dat hij zich 1 jaar weer in de kijker wilde spelen en dan een buitenlands avontuur aan zou gaan.- Joppen, Wuytens en Koppers hebben prima hun werk gedaan afgelopen seizoenen, maar niet meer dan dat. – Nigel wil gewoon gaan voetballen in plaats van de bank warm houden, logisch… En hij heeft het in 3 jaar niet weten te brengen. – Het verhaal van Kostas is bekend…- Falkenburg heeft een goed jaar gehad, maar wist afgelopen seizoen ook niet echt te overtuigen. Prima speler voor in de breedte maar absoluut geen basisspeler meer.

    5

    3
   • Guillaume1896

    Komt op mij meer over als de “reken je rijk show”. Waar zijn die bedragen in hemelsnaam op gebaseerd? Met alle respect voor de mannen in het lijstje maar als ze werkelijk waard zouden zijn wat er staat, waarom zijn sommigen dan nog niet (gratis!) opgehaald door een nieuwe club? En om nog even op mijn laatste zin terug te komen, ik vind elke naam uit het lijstje verdedigbaar om te laten gaan. Een enkeling wilde sowieso weg, sommigen vroegen of kostten teveel en anderen brachten voetballend onvoldoende. Dus daarom ben ik van mening dat ze bij Willem II goed bezig zijn.  Nu nog hopen op een goed seizoen met leuk voetbal.

    8

    2
  • Inderdaad, Willem 2 is erg goed aan het inkopen. Mooie contracten voor een paar jaar. Kijk eens naar onze buurmeisjes, allemaal gehuurde mooiweer voetballertjes, dus einde seizoen weer opnieuw beginnen daar, als ze zich al kunnen handhaven. Ik zie liever ons beleid, goed bezig de mannen!!

   11

   0
 11. Nederlandse spelers zijn niet haalbaar voor ons dankzij de jonge teams in de jupiler leuque met beperkte middelen vind ik dat we best n aardig elftal gaan krijgen dit seizoen inverstering in de toekomst met al die talentjes.Goed bezig Joris en Berry.Nu voor de ervarig Falkenburg nog n contract aanbieden. Extra spits en mischien nog 1 of 2 afvallers van de top 3 huren en we kunnen beginnen heb er veel vertrouwen in.Come on WillemII

  6

  7
 12. Volgens de site van het B.D. lijkt hij conditioneel niet in orde. Hebben nu al hun mening.

  7

  0
 13. Koen Verhoef;

  Wat denk je van Heerkens. Ook een paar goed wedstrijden op het middenveld gespeeld. Dus alleen ervaring erbij die iets toe zal voegen.

  3

  4
 14. Volgens mij hebben we goede ervaring met spelers wiens naam op -oui eindigt. Dus als je daar op af gaat… Laat maar komen.

  6

  2
 15. Tik

  Vriendendienst van Jonker lijkt me. Speler is (mits fit en op niveau) te goed voor Willem II. In beider voordeel als hij ergens een jaar met geringe (lees: minder dan Bundesliga) weerstand weer op zijn oude niveau (conditioneel en wedstrijdritme) kan komen. Willem II een jaar een op het oog meer dan prima speler, Wolfsburg na een jaar een potentiële eerste elftal speler retour.

  8

  2
  • Waarom willen een aantal mensen zo graag Menig?is die de afgelopen 2 jaar bij pec echt doorgebroken dan? We hebben genoeg slechte ervaringen gehad de laatste jaren met die spelertjes die het bij Ajax niet haalden en al een aantal keren verhuurd waren zonder potten te breken

   10

   1
 16. Heb deze gast ooit zien spelen op een jeugdtoernooi met Anderlecht. Was de grote ster en door geen enkele back te stoppen. Ben hem daarna uit oog verloren maat als hij maar een beetje klasse  laat zien van destijds zou ik hem gisteren nog vastleggen.

  voor de Nederlanders discussie … noem eens betaalbare Nederlandse spelers die ons beter maken

  29

  4
  • Rober broer. 

   5

   2
  • Jinty caenepeel Quincy menig djibril dianessy van fortuin sittard

   7

   8
   • Zijn namen waar mijn voorkeur ook naar uit gaat Bjorn !  Antonia mag er ook bij (grillig maar ook onberekenbaar)

    Deze speler is maar net hersteld , en vind de gok te groot !! Lewis en Coulibaly hebben ook het laatste 1,5 jaar met zware blessures te kampen gehad !! Dat vergeten mensen te snel hier en worden weer laaiend enthousiast bij het lezen van het woord..talent ! Daarnaast is ook Freek Heerkens meer geblesseerd als wedstrijd fit de laatste 2 jaar.

    Er moet 4 weken tot aanvang van de competitie   echt wat ervaring bij en moeten we stoppen met testspelers !!

     

    3

    17
   • @the observer. Stop maar met de naam antonia. Die gaat nooit komen. Kan niet met vd looij door een deur.

    7

    2
   • Van dat rijtje zou ik alleen menig halen. Maar die wacht tot laatste moment. Alle andere spelers hebben nooit hoger getraind en gespeeld dan rechter rijtje met uitzondering van 1 goed seizoen van antonia bij Groningen.

    Deze jongen heeft getraind bij Anderlecht Tottenham en Wolfsburg. Als we hem kunnen kopen dan direct doen.

    7

    1
 17. Hij lijkt wel wat op Mounir El Hamdaoui, als hij ook zo goed kan voetballen, laat maar komen dan

  16

  1
 18. Ze slaan wel een beetje door nu naar mijn gevoel met jonge, buitenlandse gasten. Graag nog wat ervaren (liefst Nederlandstalige) jongens om de balans in de selectie te houden.

  9

  39
  • Gemeentelijk Sportpark

   Inderdaad. Sowieso lijkt het aantal (autochtone) Nederlandse spelers ieder jaar verder af te nemen in de eredivisie. Vroeger waren er bijna alleen maar Nederlandse spelers en de buitenlanders die gehaald werden, voegden iets toe. En dat waren ook nog èchte buitenlanders; Sylla was gewoon een Guinees, Kalusha een Zambiaan en Romario een Braziliaan. Tegenwoordig hebben deze ‘exoten’ de Belgische, Franse of Zweedse nationaliteit; mij een doorn in het oog. Maar ja, het is helaas de tijd waarin we leven.

   Volgens de krant is deze ‘Belg’ een buitenspeler. Ik snap eigenlijk niet dat ze weer met buitenspelers gaan spelen, zeker met het in potentie ijzersterke spitsenduo Fran Sol-Ogbeche. Voor die laatste zou er dan tijdelijk een vervanger kunnen worden gehaald. Ik ben alleen bang dat Van de Looi andere plannen heeft…

   7

   33
  • OldskooL

   Quote van onze TD;

   “Helaas heeft Willem II (nog) niet de middelen om jonge Nederlandse spelers te binden. Door het meespelen van Jong Ajax , Jong Psv, Jong Utrecht en Jong AZ verdwijnt een hele categorie interessante Nederlandse jeugdspelers van de markt en heeft Willem II de pijlen gericht op jeugdinternationals in de categorie onder 19 en 21. Spelers die met gerichte trainingen, goede begeleiding en veel speelminuten de tijd krijgen zich verder te ontwikkelen en zodoende een hoge transferwaarde moeten krijgen.”

    

   ANALYSE: Extra diepgang en creatieve nummer 10

    

   Dus dan lijken de keuzes die Willem II neemt wel logisch.

   9

   3
 19. UNITED

  Fijn dat ze ook nog Nederlanders halen.

  11

  57
  • Guillaume1896

   Wat een onbenullige reactie. En straks wel weer staan juichen en zingen als het goed uitpakt zeker?

   4

   3
   • UNITED

    Als dat mag van jou wel. Maar ik vind de balans in de selectie tot op heden niet goed. Zowel qua leeftijd als qua aantal buitenlanders. Kunnen het allemaal wel zogenaamde supertalenten zijn maar geef mij maar gewoon een type Arjan swinkels. Iemand die trots is om in het rood wit blauw te spelen.

    2

    0
   • Guillaume1896

    @United uiteraard!. Nu snap ik jouw reactie in ieder geval. De eerste vond ik te kort door de bocht. Voordeel is wel dat verschillende nieuwelingen voor meerdere jaren zijn vastgelegd. Kunnen ze hun rood wit blauwe hart ontwikkelen. En Arjan mag van mij altijd terugkomen als cultuurbewaker.

    0

    0
 20. contract tot 2020…. Benieuwd of dat wel haalbare kaart is dan…

  16

  0
 21. Topscouting heren!

  17

  4
 22. Kan zomaar eens een heel leuk team worden, in de juiste flow.. Maar je moet er niet aan denken als het even tegenzit.. Nog 1 of 2 oudere ervaren jongens en ik hen er veel vertrouwen in.

  20

  0
  • Moet inderdaad nog wat ervaring bij. Liefst naast kali, zodat peters, lachman en kali samen met nieuwe ervaren man vanuit de as t jonge grut aan kunnen  sturen

   11

   1
   • koen verhoeff
    koen verhoeff

    Er mag ook wel wat fysieke kracht bij. Met Kali, Urbanski en Crowley op het middenveld is het klein maar fijn, al hebben we natuurlijk ook Lieftink nog.

    10

    2