Home » Busreizen » AWAYDAY 2017, de beelden en sfeer!

AWAYDAY 2017, de beelden en sfeer!

Het was een geweldige dag gisteren in Eindhoven. 1500 kruiken vol goede zin richting Eindhoven om de bioscoopsetting daar eens flink overhoop te zingen. En dat hebben we geweten! De uitslag was niks, maar de sfeer in het uitvak maakte alles goed. Vanuit Stichting KingZine hebben we enorm genoten en willen we alle supporters bedanken voor hun steun en vooral keurige gedrag! Het was een feest zoals de Awayday dat ook moet zijn. Hieronder wat video’s, foto’s en tweets die ons zijn toegestuurd door tal van supporters. Staan jouw foto’s/video’s er niet tussen of heb je wat toe te voegen, vooral ffkes reageren. Tussen de tweets staan ook een paar fraaie filmkes, dus ff scrollen tot t einde 😉

Foto’s

Video’s

‪3 punten zijn leuk voor PSV, maar dit is het echte verschil. Zo lang dit bestaat zal ik altijd een trotser mens zijn dan een Eindhovenaar.‬

تم نشره بواسطة ‏‎De Kruikenzeiker‎‏ في 9 أبريل، 2017

 

Tweets

9 reacties

 1. De Koninklijke II

  Zeer geslaagde dag! Complimenten aan de organisatie

  3

  0
 2. ftricolores1

  Waaauw!

  2

  0
 3. Wat een prachtige dag was het!! Blij dat ik hier deel van uit heb mogen maken. En organisatie verdiend complimenten!!

  Ziet er naar uit dat het uitvak zondag bij ons ook aardig gevuld gaat worden, dus laten we doorpakken en volle gas in een kolkend stadion de drie punten pakken!

   

  2

  0
 4. Kostas Lamprou
  Kostas Lamprou

  Wat was het gaaf! Misschien niet de beste, maar wel de mooiste club van Brabant!

  2

  0
 5. gerrie hoeksteen

  zo trots op ons he

   

   

  wij zijn een stel bazen !!

  2

  0
 6. KruikEreNoord

  Prachtig! Iedereen, incl kingzine, de supportersclub en sponsoren, bedankt voor de fantastische dag 🙂

  1

  0
 7. Tri_colores_1896
  Tri_colores_1896

  Inderdaad kippenvel. Ik stond er gewoon tussen en nog steeds blaren op m’n handen maar ik zou het zo weer doen…..al staan we 10-0 achter!!!

  7

  0
 8. Wederom kippenvel, en Trots !!

  Dit is geen zelfverheerlijking zoals onze zusjes uit het westen over zichzelf denken, maar dit is LIVE PASSIE STRIJD EN LEEUWENMOED mannuh?

  Ook in Dordrecht gingen er 800, Sittard 1000, Veendam 650, en meer dan een handvol 500 per wedstrijd in de juup..Ja wij zijn er altijd?

  Zondag doen we het nogmaals dunnetjes over…

   

  8

  0
 9. zijn mooie plaatjes

  3

  1